duminică, 26 iunie 2011

9 miliarde de dolari - atat a costat publicitatea vanduta de principalele televiziuni din SUA

9 miliarde de dolari - atat a costat publicitatea vanduta de principalele televiziuni din SUA in pachetele de publicitate pentru 2011-2012. Principalii jucatori au avut cresteri de pana la 15%. Asadar in Romania suntem inca departe de performantele americanilor.

Principalele retele de televiziune din SUA au vandut in avans pachetele de publicitate pentru sezonul 2011-2012. CBS, Fox, ABC, NBC si CW au realizat vanzari in valoare de 9 miliarde de dolari, fata de cele 8.5 de miliarde de dolari estimate in 2010. Este o crestere de 6 la 8%, informeaza hollywoodreporter.com.
CBS, cea mai vizionata retea tv din Statele Unite, conduce in topul televiziunilor americane cu o crestere de 15 de procente si un avans de 2.7 miliarde de dolari. Celelalte televiziuni se lauda cu castiguri la pachetele publicitare in jur de 10 procente.
NBC a afisat cel mai mic castig, de doar 9%. Grupul de telecomunicatii Time Warner a incheiar afaceri in crestere cu aproximativ 13%, potrivit unor surse din interiorul businessului.

Analistul companiei Wunderlich Securities, Matthew Harrigan, spune ca reteaua Viacom MTV a realizat de asemenea un inventar important.

"Se asteapta ca totalul vanzarilor sa fie undeva la 12% in ceea ce priveste volumul acestora, ceea ce ar putea aduce un avans pe piata de 15 procente fata de valoarea de anul trecut, de 9,2 miliarde de dolari”, a spus Harrigan.

Per total, rezultatul a fost unul putin sub asteptari pentru investitorii de pe Wall Street, potrivit hollywoodreporter.com.

"Aceste cifre sunt usor dezamagitoare, avand in vedere asteptarile pentru 2012-2013, insa ele reprezinta o usoara crestere", spune Tony Wible, analist la Janney Montgomery Scott.


Sursa partiala: http://www.incont.ro/externe/ marile-televiziuni-americane-si-au-stabilit-pachetele-de-publicitate- pentru-2012-investitorii-de-pe-wall.html


Niciun comentariu despre subiectul „9 miliarde de dolari - atat a costat publicitatea vanduta de principalele televiziuni din SUA”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile