duminică, 26 iunie 2011

Cat costa Digi Sport si Digi Sport Plus ?

Am gasit o informatie interesanta pe site-ul digisport.ro, mai precis oferta de retransmisie a posturilor de televiziune Digi Sport si Digi Sport Plus prin cablu. Adica prin cablu nu inseamna ca sigur pot prelua Digi Sport si Digi Sport Plus si alte DTH-uri, de exemplu la Dolce TV prin satelit.

Interesant este ca sunt prezentate si preturile in functie de numarul de abonati ai firmei care le doreste sa le retransmita, ceva de odinul a 0,5 pana la 1 euro per abonat. Automat aceasta taxa trebuie inclusa in pretul abonametului, acesta crescand. Probabil ca de aceea multe firme de cablu mai mici din provincie nu introduc aceste canale. Iata si oferta, asa cum apare la data de 26 iunie 2011:

Numarul gospodarii din localitate Taxa lunara de licenta (Eur fara TVA)
1 – 500 200
500 – 1.000 500
1.000 – 2.000 1.000
2.000 – 3.000 1.250
3.000 – 4.000 1.500
4.000 – 5.000 1.800
Peste 5.000 Se va negocia direct cu operatorul

Taxa lunara de licenta va fi achitata de catre operatorul care retransmite unul sau ambele posturi de televiziune indiferent de numarul abonatilor din localitatea respectiva.

Retransmiterea posturilor de televiziune Digi Sport si Digi Sport Plus nu poate fi realizata in mod legal decat in baza acordului expres emis de catre RCS & RDS S.A. si numai dupa obtinerea avizului de retransmitere din parte Consiliului National al Audiovizualului.

Retransmiterea posturilor de televiziune Digi Sport si Digi Sport Plus nu poate fi realizata decat in localitatile pentru care a fost emis acordul de catre RCS & RDS S.A.

Toate drepturile de proprietate intelectuala asupra continutului audiovizual al posturilor de televiziune Digi Sport si Digi Sport Plus apartin societatii RCS & RDS S.A..

Retransmiterea posturilor de televiziune Digi Sport si Digi Sport Plus fara acordul prealabil scris al RCS & RDS S.A. sau retransmiterea in alte localitati decat cele pentru care a fost dat acordul ori retransmiterea prin alte tehnologii constituie infractiune si se pedepseste in conformitate cu dispozitiile Legii nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Operatorii interesati de oferta se pot adresa societatii RCS & RDS S.A. prin mijloace de comunicare din adresa web sursă

Sursa: http://www.digisport.ro/oferta-retransmisie


Niciun comentariu despre subiectul „Cat costa Digi Sport si Digi Sport Plus ?”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile