miercuri, 8 iunie 2011

HBO Central Europe lanseaza in Romania HBO Go

HBO Central Europe, principalul furnizor de canale de televiziune premium în Europa Centrală şi de Est, lansează astăzi HBO GO, un serviciu broadband de video on demand, dedicat abonaţilor HBO România şi accesibil de pe un computer conectat la internet.
 

Introducerea serviciului HBO GO în România vine la scurt timp după lansarea acestuia în Polonia şi în regiunea Adria (Serbia, Slovenia şi Bosnia şi Herţegovina) şi face parte dintr-o strategie mai amplă de introducere a serviciului HBO GO în toate ţările din Europa Centrală şi de Est, unde există postul de televiziune HBO.


Iniţial, HBO GO va fi disponibil numai clienţilor iNES GROUP, care oferă primul serviciu tv prin protocol IP comercial din România, distribuit pe o reţea de fibră optică privată şi securizată, folosind o conexiune FTTH (Fiber-To-The-Home). Serviciul iNES este disponibil in Bucureşti şi oraşul Voluntari-Ilfov.
Noul serviciu va fi accesibil numai utilizatorilor de internet broadband care sunt abonaţi ai canalelor oferite de HBO (pachetul MAXPAK).

HBO GO este un serviciu de tip streaming ce beneficiază de cea mai nouă tehnologie de acest fel care adaptează calitatea imaginii în funcţie de viteza conexiunii de internet, oferind o vizionare optimă şi fără întreruperi a programelor. Serviciul pune la dispoziţie cele mai noi filme şi o selecţie de producţii originale HBO chiar înainte ca acestea să aibă premiera pe canalele HBO lineare.

Acest serviciu le permite abonaţilor să urmărească programele selectate direct pe calculator, de oriunde există acces la o conexiune broadband, oricând şi ori de câte ori doresc, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
HBO GO oferă abonatului, lunar, peste 100 de ore de program variat: filme, seriale originale, documentare şi concerte. Oferta este înnoită săptămânal, astfel încât abonaţii au întotdeauna la dispoziţie ceva nou de vizionat.

Despre HBO România

HBO, lider pe piaţa canalelor premium din America, s-a lansat în Europa Centrală în 1991, oferind programe de televiziune premium şi canale din segmentul de bază. HBO România s-a lansat în 1997 ca primul canal pay-TV din România cu subtitrare integrală în limba română. HBO aduce cele mai mari succese de piaţă, seriale originale premiate, evenimente în exclusivitate şi cele mai mari vedete în casa ta. Canalul difuzează non-stop programe neîntrerupte de publicitate.

DESPRE iNES

Serviciul iNES de tv prin protocol IP, lansat de iNES GROUP în 2006, este primul serviciu tv prin protocol IP comercial din România, distribuit pe o reţea de fibră optică privată şi securizată, folosind o conexiune FTTH (Fiber-To-The-Home). iNES  face parte din pachetul iNES TRIPLE PLAY care oferă o alternativă premium la serviciile clasice de televiziune, internet şi telefonie. În noiembrie 2008, în grila iNES tv prin protocol IP sunt transmise primele canale în standardul HD. Serviciul iNES reprezintă în termeni de calitate audio şi video, superlativul televiziunii actuale, oferind cea mai bogată grilă de canale şi opţiuni de control a vizionării tv precum timeshifting, control parental, EPG, profil personalizat de programe, picture-in-picture, etc. Pachetul iNES TRIPLE PLAY este disponibil în Bucureşti şi oraşul Voluntari-Ilfov.

Sursa: http://www.hbo.ro/article/hbo-central-europe-lanseaza-hbo-go-in-romania_17539


Niciun comentariu despre subiectul „HBO Central Europe lanseaza in Romania HBO Go”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile