miercuri, 8 iunie 2011

Televiziunea de stiri din Republica Moldova Publika TV a fost vanduta ?

Televiziunea de stiri din Republica Moldova Publika TV a fost vanduta directorului sau general, Dumitru Tira, se arata intr-un comunicat.


Contractul de vanzare-cumparare a fost semnat la Chisinau, intre reprezentantii Bluelink Comunicazione, firma care era actionar majoritar la Publika TV, si Dumitru Tira.

"Am decis sa fac acest efort avand in vedere valoarea acestui post de televiziune si a echipei care a dat dovada de profesionalism. Publika TV este deja un brand pe piata media din Moldova. Este prima mea investitie de o asemenea anvergura si am deplina convingere ca intr-un an si jumatate va fi una profitabila", a declarat Dumitru Tira.

El a mai spus ca schimbarea actionarului majoritar nu se va reflecta in nici un fel in politica editoriala a postului. "Publika TV va ramane un post de televiziune echidistant, iar adevaratii stapani vor fi in continuare telespectatorii, care au gasit aici spatiul in care pot spune liber ce gandesc", a adaugat Tira.

Publika TV s-a lansat pe piata la 7 aprilie 2010. Televiziunea are 370 de angajati si este singurul post de stiri din Republica Moldova.

Dumitru Tira, noul proprietar, detine functia de manager inca de la infiintarea companiei Stiri Media Grup, care include Publika TV, Publika FM si publika.md.

Sursa: http://www.newsin.ro/ via http://www.ziare.com/media/televiziune/televiziunea-de-stiri-din-r-moldova-publika-tv-vanduta-directorului-general-1096125


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunea de stiri din Republica Moldova Publika TV a fost vanduta ?”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile