luni, 27 iunie 2011

Download ALT-DVB 2.3 - Player full pentru placi satelit

ALT-DVB 2.3: Player pentru placi satelit gen Skystar 2 (inclusiv SS2 HD), creat de un român cu initiativa si talent, Altxro ! Playerul functioneaza inclusiv pentru receptia programelor High Definition.

ProgDVB Professional - Descărcați cea mai nouă versiune

Astazi va prezentam un player DVB-S2 pe care cu siguranta il cunoasteti, daca detineti o placa de receptie prin satelit instalata in calculator. Ca sa il incercati, va sfatuiesc sa folositi varianta trial sau free a acestui superb program, sau de ce nu, sa il cumparati, costa pana in 150 RON acest software care va transforma calculatorul intr-un receptor FULL HD prin satelit, daca aveti o placa de receptie DVB-S2 (gen Skystar 2 HD) instalata in calculator. DOWNLOAD-UL PROGDVB FULL (inclusiv HD, trial 21 zile ) sau FREE se poate realiza din link-ul de mai jos.

duminică, 26 iunie 2011

RCS a cumparat si celelalte 20% din actiunile Analog TV

RCS&RDS a cumparat restul de 20% din actiunile postului timisorean de televiziune Analog TV de la fostul proprietar Raluca Mariana Gavra, platind pentru acestea 346.924 lei.

Câștigătorii licitației pentru alegerea furnizorului audiențelo radio între 2012-2015

IMAS Marketing & Sondaje şi GfK România au câştigat licitaţia organizată pentru alegerea companiilor de cercetare care vor furniza Studiul Audienţei Radio în perioada 2012 - 2015, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Asociaţiei pentru Radio Audienţă (ARA).

9 miliarde de dolari - atat a costat publicitatea vanduta de principalele televiziuni din SUA

9 miliarde de dolari - atat a costat publicitatea vanduta de principalele televiziuni din SUA in pachetele de publicitate pentru 2011-2012. Principalii jucatori au avut cresteri de pana la 15%. Asadar in Romania suntem inca departe de performantele americanilor.

Cat costa Digi Sport si Digi Sport Plus ?

Am gasit o informatie interesanta pe site-ul digisport.ro, mai precis oferta de retransmisie a posturilor de televiziune Digi Sport si Digi Sport Plus prin cablu. Adica prin cablu nu inseamna ca sigur pot prelua Digi Sport si Digi Sport Plus si alte DTH-uri, de exemplu la Dolce TV prin satelit.

UPC lanseaza noua oferta 3PLAY, cu preturi incepand de la 50 RON

UPC România a lansat pe 23 iunie oferta comercială de vară: noile pachete - Riviera, Riviera HD şi Orizont - aduc clienţilor cele mai bune servicii digitale. În plus, clienţii se vor bucura şi de Internet Fiber Power gratuit. Această lansare confirmă angajamentul companiei de a deschide lumea digitală tuturor prin servicii de calitate, simple şi uşor de folosit. „Vara este sezonul vacanţelor, iar noi oferim acum clienţilor pachete „all inclusive" sau „cu demipensiune" – lansăm 3 pachete de vară, ce combină serviciile digitale în funcţie de dorinţele clienţilor. Noi le oferim tuturor bonus serviciul de Internet Fiber Power, pentru a se bucura din plin de avantajele lumii digitale pe care UPC o revoluţionează încă o dată. Riviera, Riviera HD şi Orizont aduc cea mai bună combinaţie de servicii digitale la preţuri atractive", precizează Iulia Florea, COO UPC România.

vineri, 17 iunie 2011

Televiziunea Română va avea un multiplex digital terestru dedicat

Consiliul Concurenţei a avizat favorabil, pe 2 iunie, proiectul de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea Legii audiovizualului, care prevede ca Societatea Română de Televiziune (SRTv) să primească prin încredinţare directă unul dintre cele şase multiplexuri digitale terestre, care ar putea duce la apariţia unei noi platforme majore de retransmisie a programelor TV, pe lângă platforma de cablu şi cea de satelit. Un multiplex digital reprezintă un grup de servicii de programe radio, TV şi alte servicii multimedia transmise de la staţii de emisie către utilizatorii finali pe cale radio-terestră.

luni, 13 iunie 2011

Cele mai memorabile transmisii din istoria televiziunii

Un studiu asupra audientelor din televiziune, efectuat pe un esantion de 3.000 de telespectatori, a revelat cel mai memorabil moment din istoria televiziunii de pana acum: Neil Armstrong pasind pe Luna.

Mic istoric al evolutiei televiziunii in Romania

Poate multi nu stiti ce a insemnat televiziunea in Romania de-a lungul ultimelor zeci de ani si nici cum a aparut televiziunea in Romania.

sâmbătă, 11 iunie 2011

LICENTE AUDIOVIZUALE pentru difuzarea prin satelit a serviciilor de programe de televiziune si radiodifuziune (ordonate pe localitati) - mai 2011

Peisajul audiovizual românesc s-a diversificat prin acordarea a aproximativ 400 de licenţe audiovizuale pentru posturi de televiziune şi peste 700 de licenţe audiovizuale pentru posturi de radio difuzate pe cale radioelectrică terestră sau prin satelit.

Noua regulă de la CNA - Informațiile din spoturile publicitare trebuie sa fie lizibile si afișate suficient timp

CNA a adoptat, în şedinţa de joi, o Instrucţiune prin care solicită ca informaţiile şi avertizările conţinute în spoturile publicitare difuzate pe posturile de televiziune să fie lizibile şi afişate pe o durată suficient de mare pentru a putea fi citite de către publicul mediu.

Mooz Dance, o nouă televiziune din România care va emite prin satelit

Televiziunea Mooz Dance, care va difuza muzică dance, a primit licenţă audiovizuală prin satelit în şedinţa de joi a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), postul urmând să fie lansat în acest an.

vineri, 10 iunie 2011

Receiverul Dolce HD Interactiv

În sfârșit îți poți controla televizorul! Cu noua televiziune Romtelecom Dolce Interactiv, tu deţii
controlul asupra programelor TV preferate: poți opri, înregistra, derula și relua cele mai interesante
secvențe TV, gratie echipamentelor:

Preluarea Boom Tv de catre Romtelecom este o tranzactie finalizata

"Romtelecom deja a virat un avans din pretul tranzactiei, urmand ca suma finala a tranzactiei sa fie stabilita la finalul procesului de migrare al clientilor. (...) Migrarea clientilor catre platforma DOLCE TV va incepe in luna iunie si se va realiza gradual pe parcursul catorva luni", se arata intr-un comunicat al casei de insolventa, citat de Mediafax.

Digi Sport 3 va emite alături de Digi Sport 1 şi Digi Sport 2

Digi Sport 3, al treilea canal de sport pe care il lanseaza compania RCS&RDS, va prelua o parte din transmisiunile live pentru care Digi Sport a cumparat drepturi, anunta, miercuri, RCS&RDS. UPDATE Initial, compania a anuntat ca noul canal va emite incepand sambata, dar a revenit asupra informatiei, precizand ca Digi Sport 3 va emite din cursul lunii iunie, fara a mentiona o data exacta, iar de sambata 11 iunie primele doua canale ale operatorului, Digi Sport si Digi Sport Plus, vor fi redenumite Digi Sport 1 si Digi Sport 2.

miercuri, 8 iunie 2011

Romanii nu sunt multumiti de calitatea serviciilor de suport tehnic oferite de companiile de televiziune prin cablu

Romanii nu sunt multumiti de calitatea serviciilor de suport tehnic oferite de companiile de televiziune prin cablu, potrivit unui studiu realizat de firma de cercetare de piata GfK. Aproximativ o treime din romani au intrat in contact direct cu furnizorii de servicii.  Unul dintre cele mai atractive servicii pentru clientii romani sunt cele de televiziune, in special televiziunea prin cablu, acestea primind si cele mai multe reclamatii.o treime dintre clienti s-au declarat nemultumiti.

Giga TV Bucureşti a primit licenta de emisie prin satelit

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a acordat licenţă audiovizuală televiziunii generaliste Giga TV Bucureşti, la solicitarea S.C. Sonic Media SRL Piatra Neamţ, şi postului TV Giurgiu, la solicitarea Nova Force Tehnic SRL Giurgiu.

Filmele straine dublate in limba romana pe programele romanesti ?

Filmele straine dublate in limba romana pe programele romanesti ? O idee probabil inspirata din medota de traducere adoptata de alte tari, ca Germania, Italia, Spania etc. Cei care ne mai uitam si pe satelit stim despre ce este vorba.

Televiziunea de stiri din Republica Moldova Publika TV a fost vanduta ?

Televiziunea de stiri din Republica Moldova Publika TV a fost vanduta directorului sau general, Dumitru Tira, se arata intr-un comunicat.

HBO Central Europe lanseaza in Romania HBO Go

HBO Central Europe, principalul furnizor de canale de televiziune premium în Europa Centrală şi de Est, lansează astăzi HBO GO, un serviciu broadband de video on demand, dedicat abonaţilor HBO România şi accesibil de pe un computer conectat la internet.

Amenzi de 2 miliarde de lei vechi ?

CNA va putea sa sanctioneze cu amenzi intre 10.000 de lei si 200.000 de lei posturile TV si radio, pentru cenzura si ingerinte editoriale?

marți, 7 iunie 2011

Taxa radio-tv nu va mai fi platita de catre societatile comerciale din Romania ?

Am gasit o stire interesanta: Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat definitiv taxa radio-TV platita lunar pana in prezent de orice societate comerciala din Romania, indiferent daca acestea beneficiau sau nu de serviciile publice, potrivit avocat.net. ICCJ a respins astfel recursul formulat de Guvernul Romaniei si Societatea Romana de Radiodifuziune la sentinta data de Curtea de Apel Cluj, prin care se anula taxa radio-TV pentru toate firmele care nu detin receptoare radio-TV.

luni, 6 iunie 2011

Un nou DTH românesc? GSP TV, Pro Tv, Acasa Tv, Pro Cinema necodate

Un nou DTH romanesc se prefigureaza la orizont ?

Top 5 articole în ultimele 7 zile