vineri, 30 decembrie 2011

Giga Tv, o nouă televiziune generalistă pentru români

Şi cum în ultima perioadă ne-am cam obişnuit cu noi lansări de televiziuni în România, iată că o nouă televiziune generalistă va apare în mass-media românească: Giga TV va fi lansata oficial pe 24 ianuarie 2012, de ziua Unirii.

Taraf HD prin satelit

Noile date de emisie ale posturilor Taraf TV si Etno TV sunt Astra 4 12724 MHz polarizare verticala SR 3.333 MSps FEC 5/6 DVB-S QPSK MPEG 2.

joi, 29 decembrie 2011

Lista televiziunilor “must carry”

CNA a anuntat de curând pe site-ul oficial topul staţiilor TV în vederea aplicării principiului “must carry”, pentru respectarea prevederilor art. 82 din Legea audiovizualului nr. 504/2002, cu modificările şi completările ulterioare.

marți, 27 decembrie 2011

UTV, liderul televiziunilor muzicale pe perioada sărbătorilor de iarnă

Utv este televiziunea muzicală preferată de români pe perioada sarbatorilor de iarna, conform audientelor oferite de Gfk Romania. Pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 15 si 34 de ani, Utv a fost lider de audienta incepand de vineri, 23 decembrie, de la ora 12:30 pana luni, 26 decembrie, la ora 16:00.

Etno Tv HD va emite din 1 ianuarie 2012 !

Etno tv, din 1 ianuarie 2012, va transmite in format HD ! Sau cel putin asa am vazut pe banda de crowl de la baza ecranului.

miercuri, 21 decembrie 2011

Televiziunea Bah TV emite necodat prin satelit

Incepand cu 14.11.2011 postul de televiziune BahTv emite pe satelitul Thor 6, pe frecventa 12.456 V, SR 28.000, FEC 7/8. Fiind transmis necodat (FTA sau Free to Air ), postul de televiziune Bah Tv poate fi receptionat cu orice antena de satelit orientata catre Thor 6 ( 1 grad Vest ), satelit pe care emit şi platformele de televiziune DTH prin satelit Digi TV şi Focus Sat. Deci orice abonat Digi Tv satelit sau Focus Sat poate receptiona BahTV, chiar dacă această televiziune nu este inclusă în pachetele niciunuia dintre cele două DTH-uri româneşti.

luni, 19 decembrie 2011

Transilvania L!VE, prima televiziune regională HD din România !

Transilvania L!VE a avut lansarea astăzi, 19 decembrie, la nivel regional, iar din 2012 va emite in HD şi la nivel naţional ! Probabil Transilvania LIVE este cel mai mare proiect de televiziune regională din România şi o premieră nu doar pentru ţara noastră, dar şi pentru Europa Centrală şi de Est, atât datorită transmisiei in High-Definition, cât şi faptului ca este cel mai ambiţios proiect de televiziune pornit vreodată din altă zonă a ţării decât Bucureşti.

Televiziunea Digi News va fi lansată la începutul anului 2012 ?

Se pare ca televiziunea de ştiri Digi TV va fi lansată abia la începutul anului viitor de către compania de telecomunicaţii RCS&RDS. George Orbean este noul manager de proiect şi directorul de ştiri al noului post TV, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

vineri, 16 decembrie 2011

Naşul TV, o nouă televiziune pentru români

Naşul TV este noua televiziune care va fi lansată pentru românii din Romania şi de pretutindeni.

vineri, 9 decembrie 2011

Tombola Craciunului Digi sau cum poţi câştiga un automobil şi alte premii de la RCS-RDS

AICI poti vedea câştigatorii de la Tombola Craciunului Digi. RCS -RDS organizează cu ocazia sarbatorilor de iarna "Tombola Craciunului" Digi, rasplatind prin aceasta acţiune fidelitatea clientilor companiei. Oricare dintre abonatii companiei poate fi posibilul câştigator al un automobil sau a unuia dintre celelalte 3200 premii.

Antena 2 înlocuită cu RTV în grila RCS-RDS ? Cum pot să recepţionez din nou Antena 2 la RCS ?

Televiziunea Antena 2 a fost inlocuita în grila digitala RCS-RDS cu mai noul post de televiziune RTV ( Romania TV )? Daca doriti sa accesati Antena 2 , acolo unde exista in lista de canale, veti gasi in locul acestei televiziuni emisia RTV.

luni, 5 decembrie 2011

Un brand, o flotă de sateliţi, un singur nume : Eutelsat

Eutelsat va unifica denumirea sateliţilor săi sub brand-ul Eutelsat. Incepand cu data de 1 martie 2012 satelitii grupului vor purta numele de Eutelsat, la care se va adauga una sau mai multe cifre relevante pentru poziţia lor orbitală, dar şi o literă care va indica ordinea lansării lor în acea poziţie. Acest model logic va permite comunităţii pasionatilor receptiei prin satelit sa identifice imediat cateva caracteristici esentiale ale unui satelit ( pozitie, sateliti vecini apartinand Eutelsat, cronologia plasării lor pe orbită ).

duminică, 4 decembrie 2011

Resetare parolă receivere satelit si cablu ( master password reset )

De obicei receiverele de cablu sau satelit au parole de genul 0000 sau 1234.

Cum se resetează parola la Humax Digi-C sau Digi+C HD ( receptorul digital SD si HD de la RCS-RDS ) - meniu secret de resetare parolă Digi+C si Digi +C HD

Dacă ai uitat parola de la Humax Digi-C sau Digi+C HD ( receptorul digital SD sau HD de la RCS-RDS ) si nici parola 0000 ( patru de zero ) nu functionează, exista urmatoare metoda de resetare a parolei receiverului digital de la cablu RCS-RDS:

Top 5 articole în ultimele 7 zile