vineri, 11 mai 2012

Noile oferte RCS-RDS, 50% reducere pentru TV timp de 12 luni

Iata ce oferte mai propune RCS-RDS pentru televiziunea prin cablu ( analogică şi digitală , inclusiv HD).

Aboneaza-te pana la 30 iunie si primesti 50% reducere¹ pentru oricare dintre serviciile Digi nou contractate.

Ai in plus televiziune digitala la pret de televiziune analogica!

Primesti la jumatate de pret din abonament:

calitate digitala a imaginii si a sunetului

cu peste jumatate mai multe canale TV - pana la 89

echipament de receptie digitala cu chirie promotionala de 0 lei²


TV

Internet

Telefonie fixa + Telefonie mobila

Internet mobil

Televiziune analogica si digitala Digi TV


 pana la 87 canale TV digitale

 canalele de sport Digi Sport 1, Digi Sport 2 si Digi Sport 3 incluse

 canale de muzica, filme si stiri

 11 programe HD, intre care Digi Sport HD, incluse gratuit in pachetele digitale

 Digi Film, cu cei mai mari actori in cele mai bune filme


Pachet Nr. canale TV* Tarif lunar

(lei, inclusiv TVA) Tarif redus cu 50%

(lei, inclusiv TVA)

Baza/Baza Digital 40/75 25 12,5

Extra/Extra Digital 59/87 32 16

Baza Special/Baza Special Digital 59/87 25 12,5


Pachetele de programe digitale pot fi completate la alegere cu extraoptiunile:

Pachete suplimente optionale **

Pachet HBO MAXPAK

(10 Lei/luna, cu TVA pentru cablu si 14lei/luna, cu TVA pentru satelit )

1. HBO

2. HBO COMEDY

3. CINEMAX


*Numarul si specificul canalelor TV pot varia. Va rugam sa verificati grila locala in punctele noastre de prezenta sau la 031.400.4600.

** Reducerea de pret de 50% se aplica exclusiv asupra pachetelor de baza, nu si asupra extraoptiunilor sau asupra chiririei decodoarelor. Te rugam consulta si oferta de decodoare digitale si decodoare HD.

¹Promotia este valabila pana la 30 iunie 2012. Oferta disponibila pentru servicii nou contractate. Oferta este disponibila pentru clientii ale caror servicii nu au fost suspendate si pentru clientii care nu au solicitat incetarea furnizarii serviciilor in ultimile 6 luni anterioare momentului noii contractari a acestora sau in perioada de valabilitate a ofertei curente. Reducerea de 50% pentru abonamentele Digi se aplica in primele 6 luni de contract iar in cazul serviciului de televiziune prin cablu se poate aplica in primele 12 luni de contract, in functie de oferta promotionala locala. Oferta cu 50% reducere pentru TV timp de 6 luni, este valabila in Bucuresti, Timisoara, Agigea, Aiud, Baia Mare, Bals, Bailesti, Brad, Braila, Bran, Breaza, Busteni, Buzau, Campia Turzii, Campulung, Caracal, Cernavoda, Codlea, Constanta, Cristian, Curtea de Arges, Dej, Draganesti-Olt, Dragasani, Eforie Nord si Sud, Galati, Gheorgheni, Gherla, Husi, Iasi, Lazu, Lupeni, Medgidia, Medias, Mioveni, Nasaud, Navodari, Onesti, Orsova, Pantelimon, Pascani, Petrosani, Predeal, Radauti, Rasnov, Roman, Rosiori de Vede, Rovinari, Sacele, Sebes, Sfantu Gheorghe, Sighet, Sinaia, Suceava, Techirghiol, Tecuci, Tg. Carbunesti, Tg. Jiu, Tg. Ocna, Turda, Turnu Magurele, Voluntari, Vulcan, Zimnicea. Oferta cu 50% reducere pentru TV timp de 12 luni este valabila in localitatile Targoviste, Focsani, Alba, Blaj, Bacau, Ploiesti. Celelalte servicii nou contractate primesc in toate aceste localitati, 50% reducere timp de 6 luni. Reducerea de pret in primele 6 luni se acorda in cadrul contractelor incheiate pe o perioada minima de 18 luni, reducerea de pret in primele 12 luni se acorda pentru contracte incheiate pe o perioada minima de 24 luni.

² Echipamentul cu chirie promotionala de 0 lei este valabil pentru contractele incheiate pentru minim 12 luni. Oferta se aplica in functie de localitate. In unele localitati, echipamentul de receptie digitala este in valoare de 5 lei, TVA inclus, iar abonatii il pot primi cu chirie de 0 lei, daca opteaza pentru canalul de filme Digi Film, in valoare lunara de 3 lei (TVA inclus).

Promotia este valabila inclusiv pentru zonele in care RCS & RDS a extins recent reteaua sa de fibra optica. Intr-unele din aceste zone, mai ales in cele de case, este necesara contractarea a minim 2 servicii pe infrastructura fixa (TV, internet fix, telefonie fixa).

Va rugam verificati tipul de oferta din localitatea dvs., la 031.400.4600.

Sursa: http://www.rcs-rds.ro/promotii?t=tv#taburi


Niciun comentariu despre subiectul „Noile oferte RCS-RDS, 50% reducere pentru TV timp de 12 luni”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile