joi, 28 iunie 2012

Jocurile olimpice de la Londra 2012 vor fi transmise pe 24 de fluxuri video HD prin satelit si cablu

Roger Mosey, directorul BBC pentru transmisiile Jocurilor Olimpice de Londra 2012, a anuntat ca telespectatorii vor putea viziona 24 de fluxuri video care vor fi disponibile pe durata desfasuratii competiților sportive. Aceasta este o provocare unică, BBC folosind tehnologia Kenziko’s Kinetrak pentru a difuza evenimentele.

Mosey a anuntat de asemenea disponibilitatea celor 24 de fluxuri video pe Sky, Freesat, Virgin Media si on-line, în contrast cu acoperirea mult mai mica a transmisiilor competitiilor de la  Olimpiada de la Atena în 2004.

Cu toate acestea, el a avertizat că existența unor atat de multe transmisii de la diversele evenimente sportive va avea un impact negativ asupra audientei pe principalele canale de televiziune.

Cele 24 de fluxuri video vor permite insa fanilor sporturilor individuale sa urmareasca intreaga evolutie a unei ramuri sportive, până la premierea cu medalii.


Niciun comentariu despre subiectul „Jocurile olimpice de la Londra 2012 vor fi transmise pe 24 de fluxuri video HD prin satelit si cablu”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile