duminică, 14 octombrie 2012

Aplicatia Spotify Smart TV pe televizoarele Samsung

Samsung Electronics este primul producător care va oferi acces la serviciul de streaming muzical de la Spotify.

O noua aplicație va fi prezentă pe televizoarele inteligente de la Samsung, oferind accesul la o bibliotecă de circa 18 milioane de melodii. Listele de redare Spotify se vor sincroniza pe toate dispozitivele, inclusiv playerele Samsung Blu-ray și alte mijloace de divertisment Samsung la domiciliu.

"Suntem incantati ca noua aplicație Spotify sa debuteze pe televizoarele inteligente Samsung. Aceasta va facilita ascultarea melodiilor preferate pentru clienții noștri. Nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la conectarea la televizor cablurilor de la laptop, tableta sau alte echipamente Hi-Fi.

Pentru prima dată, clienții vor fi capabili să se folosească de televizoare Smart de la Samsung și de sistemele home theater pentru a se bucura din confortul camerei de zi de biblioteca muzicală imensă de la Spotify.", a declarat Dan Saunders, director al serviciilor de conținut de la Samsung Electronics Europa.

Pascal Mul, director general al Parteneriate Hardware de la Spotify a adăugat: "Televiziunea se află în centrul experienței de divertisment dd acasă pentru cei mai mulți oameni, așa că este o consecință firească să facem disponibil serviciul nostru muzical pe televizoarele inteligente conectate la internet."

Aplicatia Spotify Smart TV se va alătura unei colecții tot mai mari de aplicații disponibile pentru televizoare smart de la Samsung. Dintr aceste aplicații amintim ITV Player, YouTube, BBC Sport, Teletext Holidays, Facebook sau Twitter.


Niciun comentariu despre subiectul „Aplicatia Spotify Smart TV pe televizoarele Samsung”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile