joi, 27 decembrie 2012

Dolce tv fără Pro Tv, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, sport.ro HD, MTV, Pro TV International, Pro Tv HD ?

Am gasit o stire importanta, cred ca mai degraba un comunicat, pe site-ul Protv: din 3 ianuarie 2013, canalele PRO TV S.A. nu vor mai fi receptionate de catre abonatii Romtelecom (Dolce DTH).

Probabil in curand si Dolce Tv va oferi presei un comunicat in privinta lamuririi acestor informatii.

Deci daca va intrebati din 3 ianuarie 2013 de ce nu se mai prinde Protv la Dolce Tv ( de asemenea nici Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International) va invitam sa lecturați articolul urmator, citat integral de pe site-ul Pro Tv :




Romtelecom nu a agreat conditiile de reinnoire cerute de PRO TV pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul PRO TV S.A.




Urmare a acestui fapt, serviciul Dolce DTH si alte servicii de retransmisie ale Romtelecom nu vor mai retransmite aceste canalele incepand cu 3 ianuarie 2013.
In decursul negocierilor incepute in luna septembrie, ROMTELECOM nu si-a aratat disponibilitatea de a plati pentru canalele PRO TV un pret care sa exprime valoarea corespunzatoare pe care canalele PRO TV o reprezinta in pretul platit de fiecare abonat ROMTELECOM.
"Succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazeaza in primul rand pe atractivitatea PRO TV si a altor canale romanesti, care determina intr-o proportie covarsitoare decizia de abonare. PRO TV face in fiecare an investitii masive in continut pentru a satisface asteptarile telespectatorilor. Este corect ca valoarea acestui continut, pentru care distribuitori precum ROMTELECOM obtin venituri din abonamente, sa se reflecte in pretul pe care furnizorii acestor servicii il vor plati de acum inainte PRO TV", a declarat Anca Budinschi, Director General PRO TV SA.
PRO TV regreta aceasta situatie si isi informeaza telespectatorii asupra alternativelor de receptionare ale canalelor PRO TV: semnalele terestre pentru canalul PRO TV; toti ceilalti distribuitori de cablu si satelit, precum si voyo.ro, pentru intreg pachetul de canale PRO TV SA. (Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International).
Informatii si detalii privind receptionarea televiziunilor Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International pot fi obtinute la numarul de telefon (021).250.50.63 si(021).250.50.64, la Departamentul de Relatii cu publicul al PRO TV.

www.protv.ro si www.stirileprotv.ro ofera lista cu toti distribuitorii canalelor PRO TV din Romania si strainatate.

CARE SUNT POSIBILITATILE DE RECEPTIE TERESTRA A PROGRAMULUI PROTV

1 Receptie terestra analogica
a. Se receptioneaza conform listei de mai jos de localitati si canale TV
b. Necesita instalatrea unei antene de receptie terestra de exterior sau interior dupa caz
2. Receptie terestra digitala :
a. ProTV (si Sport.ro) se receptionaza in mod terestru digital in Bucuresti si imprejurimi pe canalul UHF 30; emisia este de tip HD dar functioneaza si pe televizoare SD
b. Necesita o antena de receptie terestra si un receptor digital (set top box) compatibil DVB-T MPEG4 in cazul in care televizorul nu este deja dotat cu tuner de receptie terestra digitala compatibil MPEG4.
LISTA LOCALITATILOR IMPORTANTE IN CARE SE POATE RECEPTIONA PROGRAMUL PRO TV IN MOD TERESTRU ANALOGIC
Nota: In localitatile care apar de doua ori in lista, canalul ProTV se receptioneaza pe doua canale diferite
LOCALITATECanal TV 
ADJUDUHF 55
AGNITAUHF 55
AIUDUHF 40
AIUDUHF 55
ALBA IULIAUHF 55
ALBA IULIAUHF 21
ALEXANDRIAUHF 42
ARADUHF 31
AVIGUHF 55
BACAUUHF 21
BAIA MAREUHF 27
BAILE OLANESTIUHF 46
BARAOLTUHF 48
BARLADUHF 55
BISTRITAUHF 33
BLAJUHF 55
BRASOVUHF 48
BRASOVUHF 41
BUCURESTIUHF 31
BUFTEAUHF 31
BUZAUUHF 47
BUZESCUUHF 42
CAMPIA TURZIIUHF 40
CAMPINAUHF 37
CEHUL SILVANIEIUHF 56
CIOROGARLAUHF 31
CLUJUHF 40
CLUJUHF 33
CODLEAUHF 48
COMANESTIUHF 57
CONSTANTAUHF 50
CUGIRUHF 55
DEJUHF 40
DEVAUHF 41
DRAGASANIUHF 46
FAGARASIUHF 57
FILIASIUHF 46
FOCSANIUHF 55
GALATIUHF 32
GHEORGHIENIUHF 57
GHERLAUHF 40
HUEDINUHF 40
HUEDINUHF 56
IASIUHF 51
IASIUHF 48
INTORSURA BUZAULUIUHF 48
JIBOUUHF 56
LUDUSUHF 40
MAGURELEUHF 31
MARASESTIUHF 55
MAVRODINUHF 42
MEDIASIUHF 55
MIERCUREA CIUCUHF 57
MIERCUREA CIUCUHF 46
MOIERUSUHF 48
MOINESTIUHF 57
MOTRUUHF 46
NEGRESTIUHF 51
NOVACIUHF 46
OCNA SIBIULUIUHF 55
OCNELE MARIUHF 46
ODORHEIU SECUIESCUHF 57
OGNA MURESUHF 40
ONESTI UHF 55
ORADEAUHF 37
ORASTIEUHF 55
PIATRA NEAMTUHF 49
PITESTIUHF 30
PLOIESTIUHF 48
POROSCHIAUHF 42
RAMNICU SARATUHF 55
RAMNICU VALCEAUHF 46
RASNOVUHF 48
ROVINARIUHF 46
SACELEUHF 48
SATU MAREUHF 33
SEBESUHF 55
SFANTUL GHEORGHEUHF 48
SFANTUL GHEORGHEUHF 57
SHIMNEUL SILVANIEIUHF 56
SIBIUUHF 55
SIBIUUHF 52
SIGHISOARAUHF 57
SIGHISOARAVHF 06
SINAIAUHF 44
SLATINAUHF 37
STREHAIAUHF 46
TARGOVISTEVHF 12
TARGU CARBUNESTIUHF 46
TARGU FRUMOSUHF 51
TARGU JIUUHF 46
TARGU OCNAUHF 55
TARGU SECUIESCUHF 57
TARNAVENIUHF 55
TECUCIUHF 55
TG. MURESUHF 53
TIGANESTIUHF 42
TIMISOARAUHF 34
TURDAUHF 40
TURDAVHF 08
UNGHIENIUHF 51
VASLUIUHF 51
ZALAUUHF 56
ZARNESTIUHF 48


9 comentarii despre subiectul „Dolce tv fără Pro Tv, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, sport.ro HD, MTV, Pro TV International, Pro Tv HD ?”:
Anonim

Si Romania libera scrie asemanator:

Romtelecom nu a agreat condiţiile de reînnoire cerute de PRO TV pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul PRO TV SA şi, urmare a acestui fapt, Dolce DTH şi alte servicii de retransmisie ale Romtelecom nu vor mai retransmite aceste canale începând cu 3 ianuarie 2013, anunţă Mediafax.

"În decursul negocierilor începute în luna septembrie, ROMTELECOM nu şi-a arătat disponibilitatea de a plăti pentru canalele PRO TV un preţ care să exprime valoarea corespunzătoare pe care canalele PRO TV o reprezintă în preţul plătit de fiecare abonat ROMTELECOM", precizează un comunicat al postului.

"Succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazează în primul rând pe atractivitatea PRO TV şi a altor canale româneşti, care determină într-o proporţie covârşitoare decizia de abonare. PRO TV face în fiecare an investiţii masive în conţinut pentru a satisface aşteptările telespectatorilor. Este corect ca valoarea acestui conţinut, pentru care distribuitori precum ROMTELECOM obţin venituri din abonamente, să se reflecte în preţul pe care furnizorii acestor servicii îl vor plăti de acum înainte PRO TV", a declarat Anca Budinschi, Director General PRO TV SA.

PRO TV regretă această situaţie şi îşi informează telespectatorii asupra alternativelor de recepţionare a canalelor PRO TV: semnalele terestre pentru canalul PRO TV; toţi ceilalţi distribuitori de cablu şi satelit, precum şi voyo.ro, pentru întreg pachetul de canale PRO TV SA. (Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Acasă Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International).

Informaţii şi detalii privind recepţionarea televiziunilor Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Acasă Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International pot fi obţinute la numărul de telefon(021).250.50.63 si (021).250.50.64, la Departamentul de Relaţii cu publicul al PRO TV. De asemenea, www.protv.ro şi www.stirileprotv.ro vor oferi lista cu toţi distribuitorii canalelor PRO TV din România şi străinătate.

Anonim

Si continuarea:

Romtelecom a anunţat, joi, că negociază de mai multe luni cu ProTV S.A. cu privire la continuarea difuzării celor 11 canale TV ale grupului, pe platformele de televiziune ale Romtelecom şi că, având în vedere că, până la acest moment, nu s-a ajuns la nicio concluzie, "există o probabilitate ridicată" ca, începând cu 3 ianuarie 2013, Romtelecom să fie nevoită să înceteze difuzarea celor 11 canale ale ProTV, inclusiv MTV România şi VH1.

Romtelecom afirmă că a negociat cu bună credinţă cu Pro TV S.A şi că, pe parcursul negocierilor, ProTV S.A. a solicitat "o creştere semnificativă a costurilor de difuzare pentru cele 11 canale ale grupului, ceea ce ar presupune, în mod automat, costuri mai mari pentru clienţii Romtelecom".

Romtelecom îşi asigură clienţii de toată deschiderea pentru a ajunge la o înţelegere cu Pro TV S.A, "cu privire la un preţ stabil şi rezonabil pentru transmiterea celor 11 canale ale grupului, exprimându-şi, în acelaşi timp, speranţa că şi Pro TV S.A ţine cont de interesul telespectatorilor români".

De asemenea, compasnia anunţă că, pentru a compensa posibila retragere a celor 11 canale, va oferi clienţilor alte canale TV de cea mai bună calitate, începând cu data de 3 ianuarie 2013.

Comunicatul integral al Romtelecom:

Negocierile dintre Grupul ProTV S.A. şi Romtelecom, încă în desfăşurare

Romtelecom şi ProTV S.A. negociază de mai multe luni cu privire la continuarea difuzării celor 11 canale TV ale grupului, pe platformele de televiziune ale Romtelecom.

Având în vedere că, până la acest moment, nu s-a ajuns la nicio concluzie, există o probabilitate ridicată ca, începând cu 3 ianuarie 2013, Romtelecom să fie nevoită să înceteze difuzarea celor 11 canale ale ProTV, inclusiv MTV România şi VH1.

Pe această cale, Romtelecom doreşte să îşi asigure clienţii că, în toată această perioadă, a negociat cu bună credinţă cu partenerul său, Pro TV S.A, făcând toate eforturile pentru a proteja interesele financiare ale clienţilor săi pentru a avea un abonament la un preţ rezonabil.

Pe parcursul negocierilor, ProTV S.A. a solicitat Romtelecom o creştere semnificativa a costurilor de difuzare pentru cele 11 canale ale grupului, ceea ce ar presupune, în mod automat, costuri mai mari pentru clienţii Romtelecom.

Ţinând cont de faptul că fiecare leu contează pentru clienţii săi, Romtelecom doreşte să îi asigure pe aceştia de toată deschiderea şi bună voinţa de a face toate eforturile pentru a ajunge la o înţelegere cu Pro TV S.A, cu privire la un preţ stabil şi rezonabil pentru transmiterea celor 11 canale ale grupului, exprimându-şi, în acelaşi timp, speranţa că şi Pro TV S.A ţine cont de interesul telespectatorilor români.

Romtelecom îşi exprimă regretul pentru orice potenţiale inconvenienţe ale clienţilor săi, din motive independente de companie. În acelaşi timp, Romtelecom doreşte să îşi informeze clienţii că, pentru a compensa posibila retragere a celor 11 canale, compania le va oferi acestora alte canale TV de cea mai bună calitate, începând cu data de 3 ianuarie 2013.

Anonim

Trebuie sa ne punem satelit de la toti acum? Unu nu are PRO TV altul DISCOVERY SI ANTENELE. Umplem casa de antene mai rau ca pe timpul lui tovarasu'.

Anonim

11 canale scot nu 9, Pro Tv, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, sport.ro HD, MTV, Pro TV International, Pro Tv HD + Acasa HD si VH1

Anonim

Sau ne puten toti Dreamboxuri

Anonim

Abonament la SEENOW, online s-au antena colectiva

Anonim

Mesaj primit de la Romtelecom:

"Stimate client,

Ca urmare a cererilor financiare nerezonabile exprimate de ProTV S.A. către Romtelecom, de creștere de 3 (trei) ori a costurilor de difuzare a celor 11 canale ale grupului (ProTV, ProTV International, ProTV HD, Acasă TV, Acasă Gold, Acasă HD, ProCinema, Sport.ro, Sport.ro HD, MTV Romania, VH1) pe platformele TV ale Romtelecom, negocierile dintre cele două părți au eșuat. Astfel, Romtelecom este forțat, începând cu data de 3 ianuarie, să retragă cele 11 canale din grila TV a abonaților Romtelecom. Canalul ProTV va fi transmis în continuare pe platformele IPTV și CATV, conform principiului must carry. Toate canalele grupului Pro TV S.A. continuă să fie disponibile la această dată pe platforma NextGen, companie deținută de Romtelecom.

Creșterea acestor costuri de către ProTV S.A., care nu sunt în concordanță cu realitățile pieței, ar fi implicat în mod automat costuri mai mari pentru abonamentele clienților Romtelecom, compromis pe care compania nu este de acord să-l accepte. Romtelecom și-a arătat toată deschiderea în timpul acestor negocieri, propunând grupului ProTV S.A. inclusiv constituirea unui pachet separat pentru aceste canale, disponibil pentru un cost suplimentar, însăși această variantă a fost declinată.

Începând cu data de 3 ianuarie, Romtelecom înlocuieste posturile grupului Pro TV S.A. cu canale noi, de cea mai bună calitate: HBO, HBO Comedy, BBC Knowledge, Comedy Central, Shorts, BBC World News, France 24, MTV Hits, Mooz Hits , iar pentru abonații cu receptoare HD: Eurosport 1 HD și Shorts HD. În plus, pentru platforma IPTV se introduc canalele Mooz Dance și Mooz Dance HD. De asemenea, toți abonații Romtelecom se vor putea bucura de canalele Dolce Sport în pachetul Variat.
Compania își exprimă regretul pentru orice inconveniențe ale clienților săi, din motive independente de companie.

De asemenea, aducem asigurări tuturor clienților noștri că suntem dispuși să continuăm să găsim o soluţie amiabilă., cu obiectivul de a cădea de acord asupra unui preț stabil și corect pentru transmiterea canalelor grupului. Sperăm în continuare că Pro TV S.A va înțelege realitățile pieței din România și se va gândi la consumatorii săi.

Echipa Romtelecom"

Anonim

Uite ce scrie economica.net cu cat sar fi marit pretu la abonamente la Dolce daca ramanea cu tvurile de la Pro TV:

"Plata Romtelecom a unei taxe de trei ori mai mari către Pro TV S.A ar fi dus la scumpirea abonamentelor de televiziune către clienţii finali cu cel puţin cinci lei pe lună.

Surse din piaţă au declarat pentru ECONOMICA.NET faptul că preţurile abonamenteleor la televiziunea DTH şi IPTV ar fi crescut cu până la 20% în funcţie de pachetul deţinut de utilizator.

În momentul de faţă tarifele prcaticate de Romtelecom sunt de 6,08 euro pentru pachetul Variat/iVariat cu până la 70 de canale incluse, 8,56 euro pentru pachetul Extra/iExtra cu până la 95 de canale incluse şi 12,28 euro pentru pachetul Maxim/iMaxim cu până la 123 de canale incluse.

Pentru a nu duce la scumpirea abonamentelor şi pentru a se evita scoaterea canalelor PRO din grila, Romtelecom a propus Pro TV S.A. realizarea unui pachet special.

"Creșterea acestor costuri de către ProTV S.A., care nu sunt în concordanță cu realitățile pieței, ar fi implicat în mod automat costuri mai mari pentru abonamentele clienților Romtelecom, compromis pe care compania nu este de acord să-l accepte. Romtelecom și-a arătat toată deschiderea în timpul acestor negocieri, propunând grupului ProTV S.A. inclusiv constituirea unui pachet separat pentru aceste canale, disponibil pentru un cost suplimentar, însă și această variantă a fost declinată", au declarat reprezentanţii Romtelecom într-un comunicat de presă.

Operatorul a înlocuit canalele Pro TV S.A. cu HBO, HBO Comedy, BBC Knowledge, Comedy Central Shorts, BBC World News, France 24, MTV Hits, Mooz Hits, iar pentru abonaţii cu receptoare HD vor fi introduse canalele Eurosport 1 HD şi Shorts HD. În plus pentru platforma IPTV se introduc canalele Mooz Dance şi Mooz Dance HD. Romtelecom introdus toate canalele Dolce Sport şi în pachetul Variat.

"Ca urmare a cererilor financiare nerezonabile exprimate de Pro TV S.A. către Romtelecom, negocierile dintre cele două părţi au eşuat. Din 3 ianuarie 2013 cele 11 canale ale grupului nu mai sunt disponibile pe platformele Romtelecom, cu excepţia canalului Pro TV care poate fi recepţionat în continuare pe platformele IPTV şi CATV ale Romtelecom", se arată în mesajul companiei către abonaţi din data de 3 ianuarie 2013.

Anonim

Potrivit Romtelecom, persoanele care doresc să beneficieze de canalul Pro TV pot suna la 1930 pentru a solicita conectarea prin tehnologiile IPTV şi CATV.

Romtelecom zice că este dispusă la discuţii în continuare

Romtelecom este dispus să continue să găsească o soluţie amiabilă, cu obiectivul de a cădea de acord asupra unui preț stabil și corect pentru transmiterea canalelor grupului PRO. "Sperăm în continuare că Pro TV S.A va înțelege realitățile pieței din România și se va gândi la consumatorii săi", au mai spus aceştia.

Potrivit unor surse din piaţa, compania Pro TV S.A. a solicitat Romtelecom un preţ de trei ori mai mare pentru drepturile de retransmisie al celor 11 canale de televiziune (Pro TV, Pro TV HD, Pro TV International, Acasa TV, Acasa TV HD, Acasa GOLD, MTV, VH1, Sport RO, Sport RO HD şi Pro Cinema).

Pro TV S.A. vine cu această solicitare în condiţiile în care preţurile percepute de operator pentru serviciile de televiziune nu au crescut, puterea de cumpărare este tot mai afectată de criză, iar cel mai accesibil divertisment vine prin intermediul micului ecran.

Compania a introdus recent canalele Pro TV, Acasă TV, Sport RO, Acasă GOLD şi Pro Cinema pe platforma online VOYO.ro, al cărei management este asigurat de Costi Mocanu. Clienţii care se abonează la serviciile online plătesc un tarif promoţional de 1.24 euro TVA inclus pentru două luni, urmând să plătească 3.72 euro TVA inclus după expirarea promoţiei.

'Romtelecom şi ProTV S.A. negociază de mai multe luni cu privire la continuarea difuzării celor 11 canale TV ale grupului, pe platformele de televiziune ale Romtelecom. Având în vedere că, până la acest moment, nu s-a ajuns la nicio concluzie, există o probabilitate ridicată ca, începând cu 3 ianuarie 2013, Romtelecom să fie nevoită să înceteze difuzarea celor 11 canale ale ProTV, inclusiv MTV România şi VH1',declarau în decembrie reprezentanţii Romtelecom.

Potrivit operatorului, în toată această perioadă s-a negociat cu bună credinţă cu partenerul ProTV S.A şi s-au făcut 'toate eforturile pentru a proteja interesele financiare ale clienţilor săi pentru a avea un abonament la un preţ rezonabil.

'Pe parcursul negocierilor, ProTV S.A. a solicitat Romtelecom o creştere semnificativă a costurilor de difuzare pentru cele 11 canale ale grupului, ceea ce ar presupune, în mod automat, costuri mai mari pentru clienţii Romtelecom", se arată în comunicatul Romtelecom.

La rândul său, trustul ProTV a menţionat într-un comunicat de presă, publicat pe propria pagină de internet, faptul că 'succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazează în primul rând pe atractivitatea Pro TV şi a altor canale româneşti', fapt 'care determină într-o proporţie covârşitoare decizia de abonare'.

Posturile companiei Pro TV S.A. nu vor dispărea şi din grila operatorului Next Gen, companie deţinută de Romtelecom."

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile