miercuri, 2 ianuarie 2013

Televiziunile Pro Tv nu rămân la Dolce, dar rămân la NextGen ?

Desi se cunoaste ce se vehiculeaza pe internet, ca de maine 3 ianuarie 2013 canalele Pro Tv si cele asociate trustului media respectiv nu vor mai fi transmise pe DTH-ul Dolce TV al Romtelecom ( zvonuri circulă că e posibil ca totusi negocierile sa continue ), se pare însa ca respectivele programe de televiziune vor ramane in reteaua de cablu NextGen a bine-cunoscutului operator.

De asemenea, se vehiculeaza ca totusi televiziunea Pro TV va fi transmisă în continuare, întrucât face parte din categoria posturilor libere la retransmisie, fără nici un fel de condiţionări, pe principiul "must carry".

Intr-o informare adresată abonaţilor, NextGen a anuntat că toate canalele grupului PRO TV vor rămâne în continuare în grilele analogice şi digitale pe care le deține ( ProTV, Pro TV International, Pro TV HD, Acasa TV, Acasa Gold, Acasa HD, Pro Cinema, Sport.ro, Sport.ro HD, MTV Romania, VH 1. )


Un comentariu despre subiectul „Televiziunile Pro Tv nu rămân la Dolce, dar rămân la NextGen ?”:
Anonim

Un abonat DOLCE DTH, cu contract in derulare, cum procedeaza intrucat, termenul de doi ani nu s-a implinit? Avand in vedere acest aspect deloc de neglijat deoarece, din toti abonatii DOLCE DTH multi sunt in aceasta situatie, urmare a neintelegerilor dintre cei doi,cu toate investiile facute de PROTV SA asa cum precizeaza, tot ei vor avea de pierdut - pe termen scurt si mediu - d.p.d.v al ratingului intrucat, nu este convenabil pentru un abonat sa se mute la alta firma de cablu, reziliind un contract, inainte de doi ani si platind daune. De asemenea, mutarea la o alta firma de cablu, consider ca este riscanta deoarece, precedentul fiind creat, oricand se poate intampla acelasi lucru cu oricare alta firma de cablu, daca un post tv doreste majorarea tarifelor pt retransmisie. In atare situatie,nu ar trebui facut ceva d.p.d.v legislativ, dreptul la informare fiind prevazut si consfintit in Cosntitutie, prevederile trebuind respectate de toti, indiferent de profesie si loc de munca?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile