luni, 11 martie 2013

Digi Tv Croația a fost vândut de către RCS-RDS

Telekom Austria ( filiala Vipnet ) a cumpărat operațiunile prin satelit ale Digi TV din Croația, pentru o sumă nedezvăluită. după cum a solicitat RCS-RDS.

Digi TV croația, care până acum a fost deținută de RCS & RDS din România, a început să funcționeze pentru croați în noiembrie 2006. Digi TV a avut în Croatia 36 de angajati si venituri totale în 2012 de 14,700,000 Kuna croată HRK ( 1,931,601 euro nr), conform comunicatului vipnet.hr. Abonamentul era de 45 HRK /lună ( 5.91 Euro/lunar ).

RCS-RDS continuă să fie prezentă în cinci țări din Europa, inclusiv România, piața sa de origine.

Achiziția va consolida semnificativ poziția Vipnet în Croația, unde deține și B.net, operatorul de cablu lider din respectivul stat, din 2011.

Comentand despre afacere, Hannes Ametsreiter, CEO al Telekom Austria Group și A1, a spus: "Achiziționarea Digi TV intareste considerabil pozitia noastra ca furnizor de servicii convergente pe piața croată de comunicații. Sunt încrezător că, datorită acestui noi achiziții, Vipnet va aborda noi segmente de clienți, care vor genera o creștere semnificativă a veniturilor, findcă vom oferi acum servicii de televiziune, atât prin cablu cât și prin satelit. "

Mladen Pejkov, CEO al Vipnet, a adaugat: "Suntem incantati de extinderea portofoliului nostru. Achiziționarea Digi TV din Croația transformă Vipnet într-un furnizor de servicii de comunicații complete și cuprinzătoare ".

Vânzarea Digi TV Croația ridică semne de întrebare despre viitorul operațiunilor DTH ale RCS-RDS in alte regiunea ECE ( cele din afara României ).

VipNet, pe de altă parte, se va afla într-o poziție mult mai puternică în concurența de pe piața croată cu actualul Telco Hrvatski Telekom.


4 comentarii despre subiectul „Digi Tv Croația a fost vândut de către RCS-RDS”:
Anonim

Hmmm... E posibil ca cifra de afaceri din Croatia, comparativ cu castigurile mult mai mari din Romania si de pe celelalte piete, sa nu mai fi prezentat un interes asa de mare si au renuntat la o munca in plus.

Saru'mâna

Se elibereaza frecventele croatilor si intra HD pentru Romania in locul lor. :)

Anonim

Nu cred... programele croate deja au fost comasate pe alt transponder de curand ( cateva zile parcă ). Poate renunta sa il mai plateasca si cu banii cu care il plateau, vor plati alt transponder pentru HD...

Ce sa zic, o stire importanta oricum vanzarea aceasta.

claudyu

foarte bine

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile