joi, 27 iunie 2013

Cartela MTV Mobile şi extraopţiunea MTV Mobile, la Cosmote

Cosmote Romania a anuntat intr-un comunicat oficial ca in urma semnării unui contract cu MTV a lansat în premieră pe piaţa locală Cartela MTV Mobile powered by COSMOTE şi Extraopţiunea MTV Mobile – o nouă ofertă pentru clienţii prepaid, menită să ofere avantaje personalizate pentru o comunitate extinsă de tineri.

Pe lângă beneficiile de voce şi date, noul produs oferă şi acces gratuit la aplicaţia MTV Under The Thumb – pentru utilizatorii de Android şi iOS – un portal ce conţine cele mai renumite show-uri MTV, cu peste 300 de ore de conţinut video disponibile.

Mai jos aveti citat comunicatul si celelalte informatii detaliate.

„La acest moment, experimentăm cu toţii realitatea emergentă a unei generaţii definite şi activate prin Internet, mobil şi reţele de socializare. Astfel, prin acest nou produs co-branded, adresăm o oportunitate uriaşă de a oferi oricărui client prepaid o experienţă mobilă premium, precum şi acces exclusiv la sursele de divertisment MTV. Această combinaţie unică, prezentată printr-o interfaţă dinamică şi prietenoasă, a fost special concepută pentru utilizatorii noştri cu nevoi exinse de comunicare, care îşi doresc să fie conectaţi în permanenţă, fiind totodată intens orientaţi către conţinut şi foarte activi în comunităţi”, spune Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România.

„Ştim că reprezentanţii generaţiei Millenials de astăzi sunt în permanenţă conectaţi, îşi organizează singuri programul şi au o manieră proprie de a se uita la televizor. Fanii MTV sunt conectaţi şi pun mare preţ pe recomandările din reţelele sociale, iar telefonul mobil este dispozitivul preferat pentru conectivitatea în mişcare”, a comentat Bartosz Witak, Vicepreşedinte şi General Manager, CEE & Israel, Viacom International Media Networks. „MTV Mobile powered by COSMOTE, unul dintre operatorii de top din România, este parteneriatul ideal, care va duce brandul MTV în România la un alt nivel, iar fanilor din întreaga ţară le va facilita accesul la cel mai recent tip de conţinut MTV, prin intermediul uimitoarei aplicaţii, Under the Thumb”, a adăugat acesta.

„MTV este unul dintre cele mai cunoscute şi mai vechi branduri printre tineri şi şi-a păstrat notorietatea în rândul multor generaţii datorită capacităţii de a inova şi de a se adapta schimbărilor sociale şi tehnologice. Tocmai de aceea aducem acum în premieră în România o surpriză: lansăm alături de COSMOTE produsul MTV Mobile cu aplicaţia . Aici, cei care se vor abona, vor descoperi o noua lume MTV, cu o selecţie şi un conţinut special creat pentru posesorii de smartphone”, declară Lucia Antal, Director Executiv MTV România.

Cartela MTV Mobile va fi disponibilă la scară largă în toate punctele de vânzare prepaid ale COSMOTE şi va fi oferită gratuit la orice reîncărcare de minim 5 euro, care va face posibilă activarea cartelei.

Odată ce Cartela MTV Mobile este activată, pentru a beneficia de toate avantajele, utilizatorii au la dispoziţie extraopţiunea MTV Mobile care, pentru 5,5 euro/lună, permite accesul la oferta promoţională care conţine: minute/SMS-uri nelimitate în comunitatea MTV Mobile (inclusiv utilizatorii Frog), 150 minute naţionale şi internaţionale/SMS-uri naţionale, 150 minute/SMS-uri în reţeaua COSMOTE/minute Romtelecom, 150 MB trafic de date şi acces gratuit la aplicaţia MTV Under The Thumb. Aplicaţia este disponibilă gratuit pentru descărcare pentru utilizatorii iOS şi Android şi oferă acces, prin intermediul unui smartphone, la cele mai populare show-uri MTV la cerere, vizionări şi chat în grup, funcţia de control de la distanţă, ştirile MTV etc.

Clienţii pot accesa aplicaţia prin intermediul traficului de date disponibil în pachet sau printr-o conexiune Wi-Fi. Mai mult, pentru a spori beneficiile incluse în extraopţiune, clienţii se pot bucura de 2 add on-uri, fiecare disponibil pentru o taxă de activare de 0,5 euro: On-top MTV 500, care oferă 500 minute/SMS-uri în reţeaua COSMOTE/minute Romtelecom, respectiv On-top MTV 200, care oferă 200 MB trafic de date suplimentar.

Posesorii Cartelei MTV Mobile powered by COSMOTE au acces la toate metodele şi valorile de reîncărcare disponibile pentru utilizatorii prepaid COSMOTE.

Cartela MTV Mobile nu are credit iniţial, iar pentru activare tot ce trebuie să faci este să efectuezi o reîncărcare de minim 5 euro credit utilizând cartele valorice, reîncărcarea electronică sau reîncărcare directă în magazinele COSMOTE.

Cartela MTV Mobile are deja activată cea mai avantajoasă extraopţiune în funcţie de valoarea de reîncărcare cu care alegi să-ţi activezi cartela.

În cazul în care vrei creditul înapoi poţi trimite un SMS gratuit la 123 cu textul “CREDIT” în maxim 24 de ore de la activarea cartelei SIM. Vei primi creditul înapoi dacă nu ai consumat din beneficiile incluse în extraopţiune şi nu ai activat o altă ofertă on top pe cont. Cosmote îţi returnează valoarea extraopţiunii iar creditul returnat poate fi folosit aşa cum doreşti.

În acest moment cea mai avantajoasă extraopţiune care se va activa în mod automat în funcţie de valoare de reîncarcare folosită pentru activarea cartelei, este:
- Extraopţiunea MTV Mobile pentru reîncărcarea de minim 5.5 euro credit.

Exemplu 1:
În momentul în care îţi activezi Cartela MTV Mobile cu o reîncărcare de 7 euro credit:
- vei primi în mod automat extraopţiunea MTV Mobile cu următoarele beneficii: comunicare nelimitată (apeluri si SMS-uri) în comunitatea MTV Mobile, 150 minute naţionale şi internaţionale/SMS-uri naţionale, 150 minute/SMS-uri Cosmote/minute Romtelecom fix, 150 MB trafic de date şi acces gratuit la aplicația MTV Under The Thumb;
- se vor retrage 5.5 euro credit, contravaloarea extraopţiunii, din cei 7 euro credit reîncărcaţi pentru activarea cartelei;
- vei avea pe cont beneficiile extraopţiunii MTV Mobile + 1.5 euro credit diferenţa de credit rămasă din creditul reîncarcat.

Odată ce ai activat cartela MTV Mobile vei putea folosi oricare din următoarele metode de reîncărcare disponibile pentru utilizatorii de cartela Cosmote: cartele valorice, reîncărcare electronică, reîncărcare directă în magazinele COSMOTE, reîncărcare de pe abonament, reincarcare cu minute sau de la automatele stradale de reîncărcare.

Perioada de valabilitate este de 2 luni, în care vei putea iniţia şi primi apeluri şi mesaje sau utiliza alte servicii Cosmote, în cazul în care alegi să-ţi activezi Cartela MTV Mobile folosind o valoare de încărcare între 5 şi 10 euro credit. Perioada de valabilitate este urmată de încă 11 luni de graţie, în care poţi fi apelat şi poţi apela doar numere gratuite (*100#, 1234) şi pe cel de urgenţă - 112.

Creditul neconsumat în perioada activă se păstrează în primele 30 de zile din perioada de graţie a cartelei şi se adaugă la valoarea reîncărcărilor efectuate. Creditul rămas/neconsumat poate fi folosit numai în cazul efectuării unei reîncărcări, care oferă din nou perioadă de valabilitate în funcţie de valoarea reîncărcării, până la expirarea primelor 30 de zile din perioada de graţie a cartelei.

În cazul în care, în perioada de graţie, efectuezi o reîncărcare folosind o cartelă valorică, fie prin efectuarea unei reîncărcări electronice sau prin reîncărcare directă, perioada de valabilitate a contului este determinată de valoarea reîncărcării. Reîncarci cu o valoare mai mare, beneficiezi de o perioadă de valabilitate mai mare.
Dacă perioada de graţie a expirat fără să reîncarci, numărul tău va fi deconectat din reţeaua COSMOTE.

Activarea Cartelei MTV Mobile

Cu ajutorul cartelei MTV Mobile, te conectezi la reţeaua COSMOTE urmând instrucţiunile de mai jos:

asigură-te că bateria telefonului tău este încărcată;
introdu cartela SIM în telefon şi deschide-l, apăsând tasta ON/OFF pentru câteva secunde;
tastează codul PIN 1 care apare pe spatele cartelei SIM şi apasă apoi tasta OK;
pe ecranul telefonului va apărea un mesaj de confirmare a codului PIN, apoi va fi identificată reţeaua COSMOTE;
te-ai conectat la reţeaua COSMOTE! Acum, pentru a putea activa cartela MTV Mobile, trebuie să efectuezi reîncărcarea utilizând codul obţinut în prealabil; pentru aceasta, poţi să suni la 1234 sau *100# (sau să tastezi direct pe telefon: *135*cod secret de reîncărcare# şi apoi tasta de apel);
din momentul primirii mesajului de confirmare a reîncărcării, vei putea apela orice număr doreşti şi vei avea acces la toate serviciile COSMOTE!
Codul PIN 1 asigură securitatea cartelei tale. De aceea, îţi recomandăm să schimbi codul PIN 1 iniţial cu un cod secret de 4 cifre, ştiut doar de tine. Vei avea nevoie de acest cod de fiecare dată când îţi deschizi telefonul. În cazul în care introduci codul PIN 1 greşit de 3 ori consecutiv, cartela SIM se va bloca automat. Pentru deblocare, va trebui să introduci codul PUK 1 pe care îl vei găsi tipărit pe spatele cartelei SIM. În cazul în care pierzi codurile de deblocare, îţi recomandăm să apelezi Serviciul de Relaţii cu Clienţii COSMOTE, la numărul 021 404 1234.

Pentru configurarea accesului la internet pe telefonul tău trimite un SMS gratuit cu textul “SETARI” la 638 şi urmează instrucţiunile.

Caracteristici:

Tarif trafic date naţional – 0.20 € credit/MB
Viteza de pană la 7,2 Mbps
Unitatea minimă de taxare pentru traficul de date este 1KB (1 MB = 1024 KB).
Punct de acces (APN) pentru configurarea telefonului - broadband
Traficul de date în Roaming este tarifat separat, conform regulilor şi tarifelor specifice de Roaming
Pentru dezactivarea accesului la internet trimite un mesaj gratuit cu textul “dezactivare” la 638. Prin intermediul acestei solicitari se dezactivează orice acces la internet care utilizează punctul de acces “broadband”, prin urmare, daca ai o extraopţiune cu trafic de date inclus (de tipul Connect Mobile sau extraopţiuni de voce cu trafic de date) nu vei mai putea folosi traficul. Pentru reactivarea accesului la internet trimite un mesaj gratuit cu textul “activare” la 638.

Metode de reîncărcare

Ai acces la toate metodele de reîncărcare disponibile la Cartela COSMOTE, în condiţii identice (valori disponibile, valabilitate şi graţie, etc.).

Trebuie să ştii că bonusul standard primit la reîncărcările mai mari de 4 euro credit (cele 50 de minute şi 50 SMS-uri) vor putea fi consumate către orice numere din reţeaua COSMOTE.

Ca utilizator al cartelei MTV Mobile, vei avea acces doar la ofertele promoţionale special create pentru tine.

Folosind cartela MTV Mobile vei avea acces la toate serviciile COSMOTE, în condiţii identice .

În plus, beneficiezi de serviciul de apeluri internaţionale şi de cel pentru apeluri în roaming în mod automat, gratuit, odată cu activarea cartelei. Tarifele aplicabile sunt identice cu cele de la cartela COSMOTE.


Migrare

Poţi migra în orice moment la Cartela Cosmote printr-un apel la 1234 sau *100#. Dacă doreşti vei putea oricând să migrezi înapoi la Cartela MTV Mobile. Fiecare migrare se realizează pentru o taxă de 3 euro credit.

În urma migrării la Cartela Cosmote vei avea acces la oferta promoţională disponibilă utilizatorilor de Cartela Cosmote şi beneficiezi de tarifele standard la Cartela Cosmote. Vei pierde accesul la oferta promoţională disponibilă pentru Cartela MTV Mobile, accesul gratuit la aplicatia MTV Under The Thumb, beneficiile incluse in extraoptiunile de voce active si istoricul acestora. Vei păstra urmatoarele beneficii: valoarea creditului ramas in cont, bonusuri din reincarcare, extraoptiunea Connect Mobile si recurenta sa, aplicatiile mobile (Radar Me, Mireo etc.) si recurenta acestora.

Dacă ești utilizator de Cartela Cosmote şi doreşti să migrezi la Cartela MTV Mobile powered by COSMOTE vei pierde accesul la oferta promoţională disponibilă la Cartela Cosmote, beneficiile incluse in extraoptiunile de voce active si istoricul acestora, precum si creditul bonus primit lunar sau la reincarcare (daca este cazul). Vei pastra urmatoarele beneficii: valoarea creditului ramas in cont, bonusuri din reincarcare, extraoptiunea Connect Mobile si recurenta sa, aplicatiile mobile (Radar Me, Mireo etc.) si recurenta lor şi vei beneficia de tarifele standard la Cartela MTV Mobile.

Dacă eşti utilizator de Cartela Frog vei putea să migrezi fara taxa atât la Cartela MTV Mobile Cosmote, cât şi la Cartela Cosmote. În urma migrării nu vei putea reveni la Cartela Frog.

În urma migrării vei păstra valoarea creditului la momentul migrarii, bonusuri din reincarcare, extraoptiunea Connect Mobile si recurenta sa, aplicatiile mobile (Radar Me, Mireo etc.) si recurenta lor. Vei pierde utilizarea fara taxa a serviciului Web’N’Walk, accesul la oferta Frog si posibilitatea de a reveni la Cartela Frog, beneficiile incluse in extraoptiunile de voce active si istoricul lor, creditul bonus primit lunar la reincarcare (daca este cazul). Vei beneficia de tarifele standard disponibile la Cartela MTV Mobile sau Cartela Cosmote şi vei avea acces la ofertele promoţionale disponibile pentru tipul de cartela pentru care ai optat.

Informaţii utile

La cartela MTV Mobile vei avea acces la toate metodele de a te informa despre cartela ta – pe care le ai disponibile şi la cartela COSMOTE.

În plus, îţi punem la dispoziţie un serviciu gratuit, special creat pentru cartela MTV Mobile, unde vei putea verifica dacă un anumit număr de telefon aparţine comunităţii MTV Mobile. Poţi să procedezi în oricare din următoarele metode şi, urmând paşii indicaţi, vei afla răspunsul la întrebarea ta:
- apel gratuit la 777 sau *777#
sau
- SMS gratuit cu numărul pe care doreşti să îl verifici la 777 (de forma: 07XX XXX XXX).


7 comentarii despre subiectul „Cartela MTV Mobile şi extraopţiunea MTV Mobile, la Cosmote”:
Anonim

Cartela MTV Mobile şi extraopţiunea MTV Mobile nu e extraoptiune buna, tot la Cartela Frog e extraoptiune buna, ce-a cu 5 euro, si îti mai da un 1 euro bonus si se face 6 euro.

DTH Fan

Cartela MTV iti da acces la continutul MTV prin internet, care valoreaza mai mult decat 1 euro ala in plus de la Frog. Asta e ideea. Fiecare ia ce îi place.

Andrei Constantin

Proasta idee sa distruga frog pentru asta.Oricum nu o sa foloseasca nimeni Mtv Under the thumb atat timp cat exista zeci de aplicatii de 100X mai bune si mai accesibile.

Anonim

o prostie m am ars

Anonim

Nu poti activa o alta extraoptiune doar una singura de 5,5 euro minim daca vrei o alta mai mica de 5,5 nu poti dar una mai mare de 5,5 se poate chiar te roaga sa ti incarci cartela o prostie

Anonim

de 3 zile incerc sa migrez de la MTV Mobile si imi este imposibil ,rsapunsul pe carel primesc e ca cererea mea nu poate fi procesata ,niste minciuni ,teapa mare cu MTV

Anonim

La mine a mers din prima. Poate ai tu un model de cartela extrem de veche, care nu permite anumite functii. Suna si tu la relatii clienti si vezi ce raspuns iti dau ei, cand vorbesti cu operatoarea. Interesul lor e sa isi vanda marfa, nu sa spuna ca au de vandut ceva si nu au, ar fi culmea.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile