miercuri, 30 octombrie 2013

Canalele AXN au mutat distribuția pe satelitul Thor 6 (0.8 ° Vest)

Compania AXN Europe Limited a lansat o nouă cale de distributie pentru cinci canale AXN ( folosind satelitul Thor 6 0.8 ° Vest), către operatorii de cablu și prin satelit, după cum HD Satelit a anunțat încă de acum două luni în articolul de aici.

Pe acest satelit au apărut variante locale ale AXN Cehia, AXN Europa Centrală și AXN România.

Pe lângă acestea există de asemenea noile televiziuni AXN Black si AXN White.

AXN România, AXN Black si AXN White au deja subtitrare în limba română.

Toate posturile sunt codate în sistemul de criptare Conax ( CAID 0B02), noul sistem de acces condiționat pe care îl va utiliza AXN Europa. CAID-ul este cel folosit de Focus Sat.

Existenta distributie a canalelor AXN prin satelitul Eutelsat 16A (16 ° Est) în Power Vu va înceta în următoarele 30 zile, timp în care operatorii trebuie să recepționeze receptiona noile semnale de distribuție.

Odată cu trecerea la o noua pozitie, companii cum ar fi UPC DTH , operatorul Fressat în limbile cehă și slovacă, UPC Direct din Ungaria și Focus Sat din România vor folosi noile frecvențe de distribuție, simplificând și mai mult funcționarea acestor servicii DTH.

De asemenea, probabil s-a luat în considerare și operatorul concurent Digi TV, pentr care va fi adăugat probabil CAID-ul 1802 si sistemul de codare Nagravision 3, până la sfârsitul lunii noiembrie 2013.

Distribuția celor cinci canale AXN pe satelit Thor 6 se face in SD si este asigurată de compania ESS (Eastern Space System).

Parametrii tehnici de receptie sunt:

Satelitul Thor 6 (0.8 ° Vest), Frecventa 12.092 GHz, Polarizare orizontală, SR 28000, FEC 7/8, Standard DVB-S, Modulație QPSK.

Pe aceeași frecvență (12.092 GHz) a încetat de asemenea distributia unor programe din Republica Moldova ( Acasa în Moldova, Jurnal Tv, Moldova1, N4, Prime, Pro TV Chișinău, STS Dixi, TNT Bravo ).


11 comentarii despre subiectul „Canalele AXN au mutat distribuția pe satelitul Thor 6 (0.8 ° Vest)”:
Anonim

Ar fi bine dacă ar muta și AXN Spin, ca si acela are subtitrare in limba română. :)

Anonim

Pentru noi cei care avem dth- uri mutarea axn-urilor e neinteresanta

detrax

Pai ai tu DTH, țărane? Esti proprietarul Digi Tv, Focus Sat sau Orange Tv și nu știam ?

Ba este una dintre cele mai interesante stiri pe care am citit săptămâna aceasta, fiindca un simulcrypt pentru canalele AXN pe aceasta noua frecventa ar permite oprirea transmisiei suplimentare a acestora pe transponderele Focus Sat si Digi Tv si utilizarea benzii rămase pentru introducerea de noi canale la aceste DTH-uri, pe care le receptionezi tu cu sistemul de receptie satelit pe care il deții. Dar ce să stie un țăran figurant, ignorant și anonim ca tine...

DTH Fan

Detrax, ce iti pui mintea cu toți habarniștii ? Intradevar, s-a exprimat cu "impresii" și probabil asta te-a enervat rău, dar eu pe unii ca anonim acesta îi ignor...

gean

@Anonim 30 octombrie 2013, 20:49

Ar trebui sa va intereseze pe cei care "aveti DTH-uri", ca daca esti la DTH Digi Tv de exemplu, nu se mai receptioneaza in acest moment AXN Black si AXN White. :-)

......

Noile frecvenţe cu canalele AXN vor fi disponibile de la 1 decembrie la Focus Sat.

Anonim

moldovenii de pe 12.092 GHz s-au mutat pe 11977H, sr: 28000, fec: 7/8

Unknown

Salut, Ai putea sa imi spui de unde ai programul acesta sau cum se numeste. Multumesc anticipat

Administrator

SmartDVB se numeste acest software și este un dvb-viewer pentru tuner satelit de PC ( DVB-S sau DVB-S2 Card), tuner la care se conecteaza cablul de la LNB-ul antenei de satelit. Detalii despre SmartDVB si download aici:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/09/smartdvb-035-un-player-dvb-s2-care.html

Anonim

De cand inceteaza AXN emisia pe eutelsat?

Anonim

Mi se pare ca o luna dureaza tranzitia, pana pe 1 decembrie 2013.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile