vineri, 4 octombrie 2013

Se lansează televiziunea eSTRADA TV

eSTRADA TV a anuntat printr-un comunicat pe pagina sa de Facebook ca in curând va incepe emisia.


eSTRADA TV. MAI ESTE FOARTE PUTIN PANA CAND DAM DRUMUL.

Va invit sa aflati CINE SUNTEM NOI, cei de la televiziunea eSTRADA TV.

CINE SUNTEM
eSTRADA TV este Televiziunea Zonei Metropolitane Bucuresti.
eSTRADA TV a fost licentiata prin Decizia Consiliului National al Audiovizualului (licenta audiovizuala nr. TV-C 678/27.06.2013), fiind singura televiziune regionala care reflecta activitatea acestei zone.
eSTRADA TV prezinta activitatea unei comunitati de aproximativ 2,5 milioane de oameni care locuiesc in Municipiul Bucuresti si in cele 100 de localitati care se afla in vecinatatea Capitalei. In judetul Ilfov si in localitati din judetele Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Giurgiu, Calarasi si Ialomita si care vor face parte din viitoarea Zona Metropolitana Bucuresti.

UNDE NE PUTETI RECEPTIONA
eSTRADA TV BUCURESTI va emite 24 de ore din 24.
Postul eSTRADA TV, prin cele mai importante firme de cablu:
-RCS & RDS;
-UPC;
-AKTA;
-NEXTGEN;
-ROMTELECOM si
-INES,
va fi receptionat in aproape toata Muntenia (in Municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Giurgiu, Calarasi si Ialomita.)
Postul eSTRADA TV va putea fi receptionat si pe net la adresa www.estradatv.ro


DE CE NE NUMIM „eSTRADA TV”
Cand numim postul nostru de televiziune incercam sa spunem cateva lucruri importante:
• Pentru noi e important ce spune STRADA, omul obisnuit.
Omul simplu care slujeste interesele familiei sale si comunitatii in care traieste si interesul national. Pentru EL trebuie sa facem o corecta si prompta informare, chiar agenda publica trebuie sa fie construita pe ce asteapta cetatenii si pe problemele lor presante;

• Comunicarea, cu atat mai mult comunicarea electronica, e rapida, eficienta si benefica ideii de informare. Vom folosi toate mijloacele pentru a atrage in reteaua corespondentilor nostri cat mai multi voluntari indragostiti de net si de jurnalistica ca un hobby complementar meseriei si activitatii de baza.

• Postul eSTRADA TV poate fi receptionat si pe net la adresa www.estradatv.ro

• In aceeasi ordine de idei a comunicarii permanente cu telespectatorii, emisiunile noastre trebuie sa se afle permanent sub tirul intrebarilor venite de la telespectatori, sub presiunea aprecierilor celor care ne privesc si care trebuie sa ne sugereze subiecte si teme de analiza.

• Oricine poate comunica cu noi, oricine ne poate lansa teme si subiecte in analiza. Pe adresa de e-mail: office@estradatv.ro;

• ESTRADA, in aceasta forma, este locul de manifestare cel mai fericit al unor importante si frumoase manifestari artistice, concursuri si emisiuni de divertisment pe care televiziunea noastra doreste sa le organizeze si promoveze. De foarte multe ori cu oameni simpli care canta, danseaza, picteaza din placere.

CE VREM

• Sa facem din telespectatorii nostri CETATENI INFORMATI SI IMPLICATI;

• Sa sprijinim si sa eficientizam COMUNICAREA INTRE CETATEANUL SIMPLU si AUTORITATILE PUBLICE LOCALE;

• SA GASIM IMPREUNA SOLUTII SI REZOLVARI LA PROBLEMELE OAMENILOR;

• Sa punem accentul pe INFORMAREA SI EDUCAREA PUBLICULUI, PE PROMOVAREA VALORILOR NATIONALE;

• SA CREAM O SANSA IMPORTANTA DE AFIRMARE COPIILOR SI TINERILOR AICI, IN TARA LOR, IN ROMANIA.


CUI NE ADRESAM

eSTRADA TV este TELEVIZIUNEA FAMILIEI TALE.

Cea care iti da DESTEPTAREA. Care iti da la prima ora INFORMATIILE DE CARE AI NEVOIE.

Care, 24 de ore din 24, este pentru tine la cele mai importante evenimente de interes local si regional.

Care iti cere parerea, si care, tot pe baza parerilor tale, SUGEREAZA SOLUTII AUTORITATILOR.

Care nu uita niciun moment motivul pentru care te slujeste: VREM CETATENI INFORMATI SI IMPLICATI. EDUCATI, CONSTIENTI DE DREPTURILE LOR, PUSI PE TREABA, MOTIVATI, SANATOSI, PLINI DE SPERANTA SI CU PLANURI MARI DE VIITOR. CARE CASTIGA BINE SI TRAIESC BINE. AICI, IN TARA LOR, IN ROMANIA.

Tot noi te aducem acasa. La FAMILIA TA. Pe care o iubesti si care iti intoarce cu generozitate toata dragostea ta. Ca sa fii FERICIT SI IMPLINIT. Fiindca nicaieri nu este mai bine decat ACASA cu mama, cu tata, cu fratii si cu surorile tale, cu bunicuta si cu bunicutul, cu prietenii tai, cu catelusul sau pisica ta. Cu lucrurile tale dragi care iti amintesc de cele mai frumoase momente din viata.

Tot noi te ducem la culcare. Fiindca maine e o zi importanta. Frumoasa si buna. Intotdeauna mai buna decat ziua de azi.

eSTRADA TV este TELEVIZIUNEA FAMILIEI TALE.


eSTRADA TV este o televiziune generalista care se adreseaza INTREGII FAMILII.

Din grila de programe nu lipsesc, pentru a justifica domeniul de adresabilitate – o televiziune pentru intreaga familie – emisiuni pentru copii, emisiuni pentru adolescenti, concursuri de cultura generala, competitii sportive si artistice pentru copii si tineri (unele organizate chiar de eSTRADA TV BUCURESTI), jurnale si buletine de stiri, informatii utilitare, transmisiuni de la sedintele de consiliu municipal, judetean si local, emisiuni dedicate varstei a treia, talk-showuri pe teme politice, economice si sociale, emisiuni culturale, educative si religioase, emisiuni de informare pentru sustinerea mediului economic si de afaceri, inclusiv pentru facilitarea accesului la fondurile europene, emisiuni sociale, emisiuni de educatie rutiera, ecologica si pentru protectia mediului, emisiuni pentru protejarea drepturilor consumatorului, emisiuni destinate pastrarii sanatatii si pentru asigurarea unei alimentatii sanatoase, emisiuni pentru pasionatii de sport si miscare in aer liber, emisiuni de turism, drumetie si locuri frumoase din Romania si din lume, emisiuni pentru casa si gradina, emisiuni pentru cei impatimiti de automobilism. Si mult, foarte mult divertisment. Practic, peste 50% din programele de weekend sunt programe de divertisment.
eSTRADA TV NU VA UITA NICIO ZI DE ANIVERSATII ZILEI. Fiindca, nu-i asa, i-am uitat de multe prea multe ori. Pentru ei vom fi cat se poate de generosi. Oferindu-le flori, dedicatii muzicale si gandurile noastre cele mai frumoase.

ASTA ESTE eSTRADA TV. TELEVIZIUNEA FAMILIEI TALE.


9 comentarii despre subiectul „Se lansează televiziunea eSTRADA TV”:
Anonim

buna ziua,vreau sa va antreb ceva pe dvs daca se poate hd satelit:Stiti cumva daca acest post va fi introdus in grila dth Digi,Focus sat ?,ca vad ca in grila digitala rcs rds este introdus cel putin in Bucuresti este,va rog sa raspundeti la acest mesaj daca stiti.Cu stima si respect

Anonim

Nu au anuntat licenta prin satelit, iar la DTH-uri se baga doar daca vor patronii de la operatorii prin satelit, cu siguranta nu curand.

Anonim

Nu va intra pe satelit. Va fi doar pe cablu in bucuresti si imprejurimi. Pe noi care suntem imprastiati prin tara sau prin europa nu vad de ce ne am dori acest program. Estrada asta va fi un fel de giga tv reloaded. Haideti sa fim seriosi si sa tindem catre televiziuni adevarate.

Denis

Dar pe terestru de ce nu emite? Pe un MUX, că tot este spațiu.

Anonim

Pai cred ca ca trebuie alta licenta pentru terestru.

Anonim

Gata s-a lansat pe tv cablu la unele firme din Bucuresti.

eSTRADA TV

DE VINERI, 5 OCTOMBRIE 2013, eSTRADA TV SE VEDE PE RCS & RDS (ANALOGIC SI DIGITAL), PE NEXTGEN, AKTA SI INES IPTV
Pentru receptia programului nostru pe aceste canale trebuie sa dati o resetare a intregii grile. Sa cautati cum s-ar spune toate canalele (automat) pe televizorul vostru.
De luni se va vedea si pe ROMTELECOM si de pe 10 octombrie si pe UPC. Aceste amanari fiind datorate, in ciuda faptului ca toate contractele cu firmele de cablu sunt semnate de 10 zile, de motive tehnice pe care le au distribuitorii de cablu.
Ne-ar bucura sa primim semnalele voastre dupa ce vedeti o particica din emisiunile noastre.

Anonim

va fi si pe romtelecom dth?

Unknown
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile