TEMPLATE ERROR: No dictionary named: 'post' in: ['blog', 'skin', 'view']

Aplicația Clever Taxi, acum și pentru Aeroportul Otopeni - Download

Mai puține filme la Kanal D, mai multe emisiuni și știri

TVH2.0 devine TVH și va transmite HD ?

ProgDvb 6.92.8 Download

TED.COM, un website excelent cu videoclipuri subtitrate in limba română

Top 10 sateliți cu televiziuni HD necodate

Televiziunea Bollywood Tv România, transmisă necodat pe Thor 0,8 grade Vest

Travel Channel HD a început să fie transmis la Focus Sat

Cosmote 4G

Un nou contract colectiv de muncă la TVR

Va fi lansată o televiziune 4K Ultra HD în Romania, în mai 2013 ?

LG Cloud pentru televizoarele LG Smart din Europa

Compania CME a anunțat rezultatele financiare pentru primele 3 luni din anul 2013

Local Dimming LG Smart Tv - Activare meniu secret "Întunecare locală LED"

Contact, trimitere comunicate, colaborări, informații despre HD Satelit

Contact, trimitere comunicate, colaborări

Utilizați emailul internetusromania@gmail.com pentru contact administrator HD Satelit sau pentru propuneri de colaborare ( publicitară, inclusiv de tip barter etc). Pentru a menține imparțialitatea, nu am publicat niciodată și nu publicăm advertoriale plătite (promovarea plătită a serviciilor sau produselor unei companii o efectuăm doar prin bannere cu link). Însă publicăm gratuit comunicate. De asemenea, nu mai acceptăm propuneri de link exchange ori banner exchange.

Așadar, acest email poate fi utilizat și pentru trimiterea de comunicate oficiale spre publicare pe HD Satelit, trimiterea de articole și de alte informații care s-ar putea concretiza în publicarea unui articol sau pentru modificări informații articole ori drept la replică. Invităm orice companie din domeniul telecomunicații, media sau tehnic să adauge adresa de email menționată în lista emailurilor către care se trimit comunicate, informări de presă și alte materiale, pentru a fi publicate gratuit pe HD Satelit.

Informații despre HD Satelit

Suntem o comunitate de pasionaţi de știri din domeniul telecomunicații, media și tehnic. Informațiile oferite prin intermediul site-ului nostru sunt în general pozitive, constructive și educative. De obicei promovăm, dar uneori mai și criticăm, atunci când considerăm că este necesar, pentru a menține echilibrul, obiectivitatea și imparțialitatea informațiilor.

Statistici HD Satelit

În anul 2014, HD Satelit a fost accesat zilnic în medie de peste 3000 vizitatori unici, cu o medie de peste 10.000 de afișari zilnice. De la lansarea în anul 2010, HD Satelit a avut peste 5 milioane de afișări.

Comunități HD Satelit

Pe lânga paginile de FacebookGoogle+ și Twitter, HD Satelit a dezvoltat o comunitate activă pe website, care a postat peste 18900 de comentarii la cele peste 2900 articole publicate.

HD Satelit în presă

Articolele HD Satelit a fost citate de către zeci de publicații online, dintre care amintim capital.rorealitatea.net, Romania TvHotnews.rosport.ro, Wikipedia.orgcna.roGSP.roSoftpedia, Reporter VirtualPagina de Media,  economica.net,  rol.ro, Ziarul Ringradardemedia.ro, gadgetreport.ro, stiridesport.ro, enational.ro, etc, cărora le mulțumim cu această ocazie.

HD Satelit, partener media

HD Satelit a fost partener media oficial al prestigiosului eveniment International Digital Forum 2013 și International Digital Forum 2014.

De ce Blogger ?

Poate câțiva dintre dvs. se întreabă de ce am ales o platformă gratuită. HD Satelit poate fi accesat și prin adresa web hdsatelit.ro, care ne aparține și care are redirecționare automată către hdsatelit.blogspot.ro. HD Satelit poate fi mutat pe adresa hdsatelit.ro în maxim 30 minute, însă vom rămâne întotdeauna loiali platformei actuale. Unul dintre obiectivele HD Satelit este de a demonstra că prin utilizarea unei platforme gratuite de calitate ( mai exact Blogger, oferită de Google ), cu multă pasiune și muncă, se poate obține calitate și perfomanță, precum și o comunitate cu mii de prieteni.

Vă mulțumim !


Turneul de tenis Wimbledon 2013 va fi filmat în 4K

Primele televiziuni din lume

Digi Tv, simulcrypt cu UPC ?

Cupa Mondiala de Fotbal 2014 din Brazilia va fi transmisă în 4K Ultra HD ?

Melodie TV, o nouă televiziune necodată pe Astra 19.2° Est

Situația abonaților la televiziunea cu plată din Ungaria - martie 2013

Suleyman Magnificul pleacă în concediu. Vezi cine e interimar

The History Channel se relansează oficial sub numele de History

 
Copyright © 2010-2015. HD Satelit - All Rights Reserved. Website-ul este afișat optim la rezoluția de cel puțin 1024x768 px.
Proudly powered by Blogger
HD Satelit
Rated by articles author 5/5 based on 1 reviews