marți, 25 februarie 2014

Kaon NA 1600 HD, noul receptor pentru cablu tv digital RCS-RDS

Dupa Humax HD1 si Humax HD2, RCS-RDS va incepe distribuirea unui al treilea tip de receptoare HD pentru televiziunea digitală prin cablu, denumit Kaon NA 1600 HD.

Noile decodoare vor fi oferite clientilor care au pachetele Digital si Digital Special ( intra si oferta de rural - popular), anunță colegii de hobby de pe forumul Softpedia, care mai precizează si ca receptoarele Kaon NA 1600 HD se poate oferi numai abonatilor migrati la pachetele noi de cablu digital (Digital / Digital Special / Popular Digital / Popular Digital Special).

Acest model de receptoare este deja distribuit catre punctele de lucru. Un coleg de pe pagina de Facebook a HD Satelit ne-a anunțat că în urma unei convorbiri telefonice cu RCS-RDS i s-a comunicat ca noile receptoare nu le inlocuiesc pe cele vechi HD Humax. Ele vor fi livrate în paralel, în functie de stocul la momentul respectiv ( de altfel nici nu au incă meniul dedicat pe Digicare).

Se oferă discount 100% pentru chirie, daca este primul echipament digital (sau dacă abonatul nu are alt receptor SD, HD sau CAM in custodie).

Daca nu este primul echipament:
- chiria percepută este 5 lei/luna
- pret la vanzare 250 Lei


Update 4 martie 2014: Au apărut primele confirmări legate de receptoarele Kaon NA 1600 HD, care au fost repartizate unora dintre clienții la televiziunea digitală prin cablu.


79 de comentarii despre subiectul „Kaon NA 1600 HD, noul receptor pentru cablu tv digital RCS-RDS”:
Anonim

Fain ii daca ii asa da din pacate nam tv hd inca astept al doilea decodor sd

Anonim

PENTRU CEI CU ANTENE SATELIT PE CIND O SCHIMBARE DE DECODOARE CA MAI ANTICE CA SI CELE ACTUALE NU CRED CA EXISTA .SAU CEI CU ANTENE SATELIT DE LA DIGI NU SINT ASA DE IMPORTANTI CA SI CEI CU CABLU............

Anonim

cei cu antene satelit trebuie sa se reorienteze catre alti operatori.

Anonim

Si eu cred ca ma duc spre Orange tv.

Anonim

:)) Iar aparura spamerii. Ce aveti bre, v-ati speriat? Voi nu vedeti ca aici e vorba de televiziune prin cablu si nu de satelit ? Are Orange televizune prin cablu ? Nu are. Nu ne intereseaza bre satelitii vostri, mergeti si laudati-va pe subiecte de sateliti. Eu raman la Digi Tv Cablu, indiferent ce oferte de satelit sau cablu au altii. De ce? Pentru ca RCS are cel mai bun si stabil internet, pe care nu il ofera altii. Aleg Digi cablu indiferent de ce oferte de televiziune au altii, care pot sa aiba si 1000 de canale HD la 1 leu, nu ma atrag daca nu au net ca RCS. Datorita internetului RCS-RDS, raman la RCS. Televiziunea e serviciu suplimentar. :)) Mi-a ajung cele 110 canale SD si 15 HD de la Digi Cablu.

marian

Sa inteleg ca are pvr ?....as fi curios ce meniu are si daca e mai flexibil decit humaxul 1

Anonim

păi da... Vei outea înregistra emisiuni și derula... Cam așa se vede! Și încă ceva, are acces la net (youtoube, etc). Dacă nu-s blocate (deși scrie pe cutie că sunt disponibile, va fi mare bătaie pe ele pentru cei ce știu ce să facă cu el (posibil să fie și un dreambox și la maxim 5 lei, merită).

Anonim

Voi ati observat din imaginile de mai sus ca receptorul asta are dimensiunile aproximativ cat un disc CD-ROM ? :)

Anonim

Anonim 25 februarie 2014, 15:45 : probabil in zona in care locuiesti RDS merge bine la net, insa de exemplu in orasul de unde sunt eu, RDS are foarte mari probleme atat cu internetul cat si cu televiziunea. Si aici nu ma refer la zone periferice sau cartiere noi, ci direct pe bulevarde principale ale orasului in centrul orasului. Foarte multa lume a migrat la UPC din aceasta cauza, ba chiar in zonele unde merge foarte bine internetul de RDS tot mai slab si mai instabil e decat de la UPC. La partea de maintenance au o problema foarte mare, si sunt foarte bine infipti in politichie undeva foarte sus de nu ii ia nimeni la suturi, deoarece "OPC si-a deschis ghiseu la ei direct" la cate sunt. Credema si eu si compania la care sunt,folosim la mod profesional internetul, daca intelegi ce vreau sa spun. Am avut contract premium cu date fixe cu banda garantata insa sunt cu ani lumina in urma UPC si Orange. Dupa ce ai semnat contractul, din pacate nu mai ai cu cine vorbi la RDS, nu iti mai raspunde nimeni. ba mai mult, achizitionezi IP prin contract care dispar peste noapte iar tu ramai cu toate in aer. In acest moment folosim atat Orange ca si serviciu premium cu banga garantata atat upload cat si download, cat si UPC ( 100/100 Mbps ). Contractele lor despagubesc clientii daca nu ofera parametri asumati. Interventii si rezolvare a situatiilor in maxim 7 ore din momentul anuntarii unei defectiuni (7 ore in caz de defectiuni majore la nivel de judet sau chiar national).

Anonim

Intradevar au fost nevoiti sa renunte la Humax si sa treaca la altii, din moment ce "au uitat" sa mai plateasca ultimele receiver-re livrate :)) Cand se vor prinde si astia care le livreaza noile cutiute, o sa fie fie nevoiti cei de la RDS sa schimbe din nou modelul ;)))

Anonim

@Anonim 26 februarie 2014, 12:03, nu te contrazic, dar la mine ceilalti aveau probleme cu netul, de aceea am si plecat de la ei.
La RDS a picat netul doar timp de cateva ore in in cativa ani, de vreo 2-3 ori, si s-au autosesizat singuri. Eu sunt foarte multumit. Extrem de multumit, pot spune, in privinta internetului de la RCS-RDS din zona mea. SI locuiesc la periferia unui oras.

Anonim

ERDESHHH inca nu se dezminte. Pe baza "calitatii si a profesionalismului" celor de la RDS, au aparut baietii de la ERDEESHH, care facea haz-de-necaz de serviciile oferite de acest operator, ca raspunzi sau ridici receptorul sa efectuezi un apel, si SURPRIZA pe linia ta deja se vorbeste, auzi pe altii care isi vad de ale lor, iar ca sa faci si tu un apel tr sa ii rogi frumos sa inchida si sa speri ca nu revin pina formezi tu.... SUNTEM IN 2014 SI TOT ACEASI TREABA SE INTAMPLA LA MINUNATA COMPANIE !!!! Ce sa mai zic ca vine sa ii repare netul sau TV la vecinu, si POCC ramai tu in pana, ii chemi vine alta echipa care te rezolva pe tine, dar io plaseaza in barba la alt vecin. SUUUUPPPEERRR. Pina sa ne dam noi seama ca pe scara nu sunt destule linii pt cati abonati sunt, si asa ca tr sa stai la rand. raspunsul lor fiind: nu avem de unde sa punem un spliter mai mare....??????CCCEEEEE???? Inca odata: Suntem IN 2014 !!! RDS - Trezireaaa!!!!

Anonim

Salut Merita sa schimb decodorul Humax Hd 2 cu unu nou denumit Kaon NA 1600 HD daca gasesc la RCS RDS si daca nu se schimb sa iau unu si ulterior predau celalt . Dar momentan nu stiu daca se gasec la RDS RCS din Tg-Mures si nu stiu daca merita are Pvr sau alte din ce scrie pe cutie sau sunt blocate ca la humax sa nu functioneaza de ex usb port sau de retea ce este si la HUMAX HD 2 dar cred ca PVR nu are Humax Astep informati merita sa ia omul minunatia Kaon sau nustie nimic in plus fata de Humax? Si se da gratis daca e primul decodor si cu 5 lei daca al doilea sau etc si chirie pe luna si nu era 8 lei mai demult e o scadere bine venita a pretului la chirie
.

Anonim

Cat de curand vor fi distribuite decodoare HD si pentru cei cu antena satelit. Model Kaon NA 1000 HD

Anonim

Buna ,O descriere mai complexa ce stie decoderul comparativ cu decodorul humax hd 2 ?

Anonim

Probabil nimic. E doar mai mic.

mariobebe

La prima vedere este ok. Am intrat in posesia lui in data de 03.03.2014 dupa doua luni de asteptare si la o scurta analiza pot sa afirm urmatoarele aspecte: dimenisiuni reduse in comparatie cu vechile decodoare, functie internet (momentan nu functioneaza, se asteapata update) functie pvr (la fel se asteapata update, am vorbit cu cei de la tehnic) , nu incercati sa va prindeti urechile conectand hdd externe la el pentru ca este inutil momentan functia de inregistrare in nu este disponibila in plus trebuie sa formatati hdd extern.

Anonim
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim

Cine zice ca rds nu se seziseaza imd habar nare ce vorbeste eu am sunat dimineata legat de satelit si dupa masa o si venit la fel si cu netu dupa 15 minute ce am sunat so si rezolvat deci nu stiu de ce mintiti atat legat de rds nam sa ma mut de la rds pentru atat ce net are rds in alte parti nu exista

Anonim

Buna ,
Am intrat si eu in posesia unui STB Kaon si as vrea sa stiu de ce nu functioneza EPG-ul ; apare un mesaj de genul " no information " .
Deasemeni in legatura cu functia de inregistrare , am reusit sa inregistrez pe un USB stick de 16 gb dar este destul de greoi sa utilizezi aceasta functie ( in comparative cu STB-ul cu inregistrare de la Romtelecom ) .
Poate primi niste sfaturi avizate de la cunsocatori. Multumesc!

Anonim

Pentru inregistrare trebuie folosite in mod normal Hard-diskuri externe. Ma mir ca ti-a acceptat stickul, probabil este unul mai performant.
EPG-ul nu apare din cauza RDS-ului, trebuie sa il activeze ei si pentru acest model de receiver, nu ai ce face decat sa astepti sa rezolve.

Anonim

Sunt de 4 ani la ei nu mia picat net deloc si daca faci vreo sesizare sunt foarte promti

Anonim

in legatura cu inregistrarea pe USB stick , decodorul formateaza in mod automat in EXT3 si chiar daca va apare mesajul ca viteza este prea mica , inregistrarile sunt ok (nu in frame-uri ) .
sa vedem cand vor da drumul la EPG si conectarea la retea ( la net ) . ....Pana acum nu am descoperit ceva care sa nu mearga , totusi raman la parerea ca softul poate primi totusi niste update-uri .

schwarz

Salutare,

am si eu acest decodor/receiver dar nu resusesc sa inregistrez pe stick sau hdd extern, si nici nu ma lasa sa formatez device-urile din setarile decodorului.... daca i-a mers cuiva pe stick sau vreun hdd trimiteti modelul prin mail la schwarzys @ gmail .com. thx

mariobebe

Salutare! In legatura cu functia PVR a decodorului kaon 1600 doresc sa fac unele precizari pentru cei interesati. Decodorul accepta usb stik minim 1.8 gb (de preferat viteza de transfer mai mare deoarece pot apare unele frame-uri) , HDD extern cu sau fara alimentare. Intradevar decodorul foloseste extensia EXT3 DAR ATENTIE eu am incercat doua stik-uri unul hp de 2 gb si unul Lexar de 8gb ambele avand initial extensia fat32 , la conectarea cu decodorul acesta recunoscandu-le si formatat in extensia ext3 dar viteza de transfer date era mica si am renuntat deoarece inregistrarea fisierului se intrerupea. Am conectat un HDD extern samsung 1.5 TB DAR AICI SURPRIZA acesta fiind formatat in extensia NTFS decodorul kaon 1600 nu-l formata , dupa lungi cautari pe forumuri am folosit programul EaseUS Partition Master 9.3.0 si l-am formatat in extensia FAT32 REZULTATUL FIIND CEL DORIT decodorul formatandu-l cu SUCCES

Anonim

care va sa zica CD-ul de multifunctionala HP face parte din furnitura ? :D

Anonim

CD-ul e in imagine pentru a face comparatie si a vedea dimensiunile receiverului. Putea foarte bine sa puna și un CD cu Nicolae Guță. Dar mai bine așa.

Anonim

Pentru a va merge EPG-ul selectati limba romana!!!

Traducerea meniului este foarte buna!

Anonim

de ce va place digi cablu? ... pt. ca internet !!! ...tipic romaneste...
un serviciu de 2 lei, pentru utilizatori cu venituri mici... nu tu seriozitate, nu tu relatii cu clientii, nu tu service la echipamente, nu tu service la retea...atata timp cat merge merge, sa nu dea domnu sa nu va mearga ceva ca asa ramane cateva zile bune, in care tu tot platesti....

Anonim

Prietene, pe mine ma intereseaza internetul. La tv ma uit cam 2 ore pe luna in total. Nu am ce vedea la televiziunile operatorilor din Romania, numai progame pentru redusi. Da, pentru mine internetul e cel mai important. SI nu am avut niciodata probleme cu el. Ghinionul vostru care ati avut, eu de 4 ani sunt in totalitate multumit de serviciile RCS.

Anonim

^ e clar, nu ai inteles nimic....
sunt abonat rcs de peste 10 ani, netul este cel mai bun posibil de pe piata, dar la celelalte servicii sunt varza...netul nu mi-a picat, a mers mai tot timpul in ultimii 10 ani, desi m-am mutat de vreo 3 ori, dara fara cablu tv am stat cu zilele, am avut sesizari la care nu au rspuns nici dupa 2 luni, orice le spuneam eu eram de vina...a trebuit sa dau peste 30 de telefoane la relatii cu clientii si sa pierd ore intregi la telefon sa le explic ce si cum ca sa ajung la cineva din middle management si sa imi rezolve problema... sunt nerusinati si nesimtiti in ceea ce priveste calitatea serviciilor si a asistentei oferite .... la net nu am avut nici o problema in tot acest timp...dar la restul serviciilor am renuntat la rds, oricum lor nu le pasa de clienti deloc, si asta e pacat, le plateam peste 110 lei/luna!

Anonim

hmm, eu nu am avut probleme nici la cablu tv, nu stiu cum e la voi.. la mine se autosiseaza singuri, nu stiu cum fac, dar cand e defectiune pe retea ( a fost de 2 ori in vreo doi ani ) a fost reparata in cateva ore ( odata cazuse un stalp in urma unui eveniment rutier, independent de RCS, si o data le-au rupt fibra unii cu o macara, care construiau ceva ). Toate au fost rezolvate fara sesizare din partea mea, si faza cu evenimentul rutier a fost si duminica ).

marian

Sunt proaspatul posesor al unui Kaon na 1600hd de la Rds,parerea mea despre aparat Calitate imagine inreposabila-fuctia pvr permite inregitrarea programelor tv si redaqrea programelor tv,de mentionat ca hdd sau sticul usb se formateaza ,motiv penru care se sterg alte inregistrari-minusuri inportante dupa opinia mea 1 lipsa iesire semnal catre tv(pentru a viziona programele pe tunerul tv. 2 lipsa scanare automata,scanare manuala are doar setari inplicite...un peste alta Humax 1 ramine in opinia mea cel mai bun si regret ca am renuntatla el,

Anonim

E o falsa informatie peste tot in blogosfera cum ca acest decodor Kaon 1600 HD pt cablu ar fi oferit gratuit in custodie, daca este primul echipament. Eu sunt proaspat posesor al unui astfel de aparat, sunt multumit de el, insa platesc chirie normal 5 lei lunar, desi nu am mai avut niciun echipament similar inainte, pur si simplu am trecut de la abonamentul analogic la cel digital + Maxpack in momentul in care mi s-a adus, in baza comenzii on line, decodorul HD in casieria de care apartin in zona. Actul aditional a fost foarte clar: se preda aparatul.... seria nr. cu cartela CI+ .... CU CHIRIE 5 lei pe luna. Si la relatii clienti mi-au reconfirmat acelasi lucru, oferta cu decodorul oferit gratuit in custodie ca prim echipament nu se aplica pt cele HD, ci doar la cele simple (SD)

Anonim

E posibil sa fie asa acum, dar vezi ca articolul asta e scris in februarie, cand erau doar un zvon discutiile despre modelul asta de receivere.

Anonim

Decodorul se da gratis daca este primul "echipament" detinut de catre titular.

Atentie !!:
Am primit (acum 2-3ani) un decodor HD Humax 1, si cand am fost sa il ridic pe cel KAON HD, am zis ca vreau sa renunt la cel vechi, iar angajata RDS mi-a zis ca pentru a fi gratis trebuie sa renunt la "ambele" decodoare detinute.
Mi-a explicat ca atunci cand am primit decodorul HUMAX HD(acum 2-3 ani), mi s-a alocat si un decodor standard pe care eu nu l-am ridicat (dar el figura ca existenta fara serie si numar :)) ).
Pentru a putea beneficia de cel KAON gratis a trebuie sa "renunt" nu doar la cel HD Humax ci si la cel fictiv :))

Daca pui toate intrebarile, pana la urma reusesti sa il obtii "MOCCA".
O zi buna.

Anonim

Trebuie sa renunti la toate decodoarele, daca vrei sa fie asta primul decodor. Daca mai ai unul, acela va deveni gratis sau cu pret redus, iar acesta cu plata.

Anonim

detin si eu un decodor KAON si sunt multumit de el am o intrebare am sesizar ca in spatele lui mai exista o mafa ca cea de internet,ce rol are acea mufa ma poate ajuta cineva?multumesc

Anonim

Nu are niciun rol deocamdata la RCS-RDS. Poate in viitor, dar acum softul de la RCS-RDS nu o foloseste la nimic.

DIGI_Helper

Nu este zvon, este realitate. PRIMUL echipament digital e oferit GRATUIT în custodia abonatului. Indiferent că e decodor sd/hd sau cam CI+

Anonim

Era zvon cand a fost scris articolul, adica pe 25 februarie 2014. Acum normal ca numai e zvon, ca s-a confirmat.

Anonim

Am si eu un decodor din acesta imi vede sticku mil formateaza imi inregistreaza dar canci pe pc nu pot copia in rest e pk sper sa se poata folosi odata si eternetu

Anonim

Pe nici un dispozitiv care respecta drepturile de autor ( sunt impuse chestiile astea de multe televiziuni ) nu poti inregistra emisiunile si sa le redai pe pc, decat cu manevre si multa munca. De exemplu, eu am televizor LG care inregistreaza direct pe hard-diskul de pe USB si nu pot reda pe PC ce inregistrez si vad normal cu televizorul, pe acel hard-disk.

Unknown

salutari ma poate ajuta si pe mine cinvea cu o intrebare...imi tot arata smartcard neimperechea de la ce poate fii ?

Anonim

Adica smartcardul nu e imperecheat cu receptorul sau CAM-ul. Smartcardul functioneaza la unii operatori doar imperecheat cu receptorul sau CAM-ul pe care l-ai primit si nu cu altul. Daca il folosesti exact in receptorul sau CAM-ul pe care le-ai primit cu acel card ( si nu in altul, chiar daca e acelasi model de CAM sau receptor, dar cu alta serie ), suna la operator sa il imperecheze. Daca il folosesti in altul, nu ti-l imperecheaza.

Anonim

Trebuie avuta putina rabdare, dupa 5-10 minute cu receptorul pornit pe un post care cere imperecherea cu smartcardul va fi facut totul automat fara solicitari telefonice sau introduceri de cod.
Si formatarea stick-ului sau hdd-ului pe usb dureaza ceva timp. In rest functioneaza bine.

Anonim

Dupa asteptarea de rigoare am intrat si eu in posesia unui decodor digital HD - KAON NA1600HD acum o saptamana. Azi trebuie sa ma duc la service cu el ... nu mai porneste (alimentatorul are 12V). Deci a functionat o saptamana !

Anonim

Eu il am din 12 martie si n-am avut nici o problema cu el

Mall-ul oferteleor

Salutare, imi cer scuze daca a mai fost scrisa pe undeva solutia pentru intrebarea mea dar eu nu am gasit nimic concret pana acum. Mi-am luat un decodor HD de la RCS RDS. Eu in momentul de fata la intrare am un splitter cu 2 iesiri pt 2 televizoare. Pe unul din ele voi monta decodorul si la celalalt vreau sa-mi ramana ca pana acum semnal analogic, fara sa fie dependent de tv-ul cu decodor (gen sa vad doar programele care se vad pe decodor sau mai stiu eu ce). Se poate face asa ceva? E ok daca las cablurile cum sunt si pur si simplu montez acel decodor la tv?

Multumesc.

Anonim

Da, e OK, lasa-le asa. E OK ca ai impartit semnalul inainte de receptor, cu cel splitter. Televizorul il va recunoste pe cel analogic, iar receiverul pe cel digital.

Anonim

Am achizitionat si eu decodor digital HD - KAON NA1600HD,dar nu sunt multumit de el deloc.Emisiunile HD merg ce merg pe urma apar niste pixeli iarasi merge,adica merge forte sacadat.A acceptat si stickul si hardiscul exterior,am si registrat pe ele,dar dupa o zi sa blocat decodorul,nu mai puteam da drumul nu asculta nici o comanda,am crezut ca merge la service.I lam scos alimentarea si cu butonul power apasat l-am conectat, dupa mai multe incercari a pornit.Dar daca las hardiscul conectat la aparat iarasi se blocheaza deci nu pot folosi nici hard nici stick.Poate trebuie un update soft la el.

Anonim

Eu nu am astfel de simptome la acest model de receptor, deci nu e o problema generala a acestor receptoare, ci doar una la tine. Ai calitate peste 95%, preferabil si mai mult ( nu nivel semnal, ci nivel al calitatii semnalului )? Ca daca nu ai, atunci trebuie sa reglezi mai bine antena sau LNB-ul. Daca nici asa nu rezolvi, mergi la service sa il repare sau sa il schimbe.

Anonim

am reciveru asta dar nu are memorie interna sa pot folosi timeshiptingul si pause live tv
ps: care stiti daca imi cumpar hdd extern va merge pvr si si timeshtigul ca sa pot opri inregistrare live si o derula fara so opresc si apoi sa mauit la ea un pm am ar fi e ajutor

Anonim

Cu harddisk extern pe USB inregistrarea va functiona, dar nu stiu daca si timeshiftingul ( daca il are activat ).

Anonim

Din pacate are o mica problema la softul de PVR. Ii lipseste functia de DELETE. Poate citeste cineva de la Tehnic de la RDS si comanda o modificare de firmware. L-am testat cu un hdd extern de 2.5" WD MyPassport. Daca vreti sa nu stati mult timp la formatare pe PVR, va recomand sa-l formatati sub Windows, cu un program de genul Easeus...

Unknown

se pot sterge inregistrarile , intri in meniul inregistrari, apesi butonul galben optiuni si ai acolo sterge .

Anonim

Kaon NA1600HD: Cum se pot muta canalele de pe lista comuna, in ordinea preferintelor (pe humana exista un buton verde- selectezi canalul cy ajutorul butonului, il muti cu sagetile si il pozitionezi tot prin apasarea butonului verde, apoi memorare)?

Anonim

Am de ieri, 24.07.2014 2 receptoare Kaon Digi. Sunt si abonat UPC. La UPC, avand 3 receptoare digitale si 2 TV analogice, in ciuda numeroaselor reclamatii, TV digitala si chiar analogica, functiona sacadat, respectiv "puricos". Dupa instalarea unui amplificator cu cale inversa (UPC are internetul tot pe cablu coaxial), problema s-a rezolvat, imaginea devenind impecabila. La RCS, instaland in prima instanta cablul de intrare semnal TV la intrarea unui alt amplificator, fara cale inversa, imaginea era alterata, in special la canalele HD. Dupa ce am pus in locul amplifului un spliter, imaginea a devenit impecabila, si LA ANUMITE PROGRAME mult mai clara decat la UPC. Am conectat HDD extern de 250 GB. L-am formatat cu softul Kaon, si am disponibil pentru inregistrare 112 GB. Un film HD inregistrat ocupa 1 GB. Functioneaza si functia de pauza si respectiv reluare redare. Inca nu imi e clar daca cei 112 GB care nu sunt vazuti de Kaon sunt utilizati pentru aceasta functie. Am utilizat si functia de inregistrare programata, cu receptorul in standby. Functioneaza OK, imaginile inregistrate fiind impecabile. Portul LAN nu am reusit inca sa-l accesez nici cu Linux si nici cu Win 7 Ultimate. Per total, extrem de multumit de calitatea semnal TV Digi si de internet (1000 Mbps) Digi. Comparativ cu UPC, remarc semnal mai puternic si viteze mai mari. Digi este mai ieftin. Referitor la stpabilitatea semnalului sau a numparului dpe intreruperi ale acestuia per unitatea de timp, trebuie sa mentionpez ca depinde de zona si nu de provider. Sunt zone in care atat UPC cat si Digi functioneaza de ani buni cu 1 maximum 2 intreruperi de maxim jumatate de ora si zone in care au loc intreruperi frecvente, lunar.

cris

Felicitari anonim pentru comentariu, mai rar vad un comentariu explicativ, motivat si impartial pe internet.

Nicolae

Am si eu o intrebare: pot monta un al doilea Kaon NA 1600 la o distanta de 60 m de splitter (cablu coaxial 75 ohm cu tripla protectie, mufe sertizate)? In ce conditii? Multumesc

Anonim

Poti monta. Daca vei avea semnal slab si recepia e problematica, montezi dupa spliter un amplficator de semnal pentru cablu ( de preferat unul german, nu chinezesc, cativa zeci de RON are pretul), pe cablul catre al doilea receptor. Dar e posibil sa fie necesar. Eu am al doilea receptor la 70 de metri distanta de splitter si functioneaza perfect fara amplificator. De asemena, iti recomand splittere de cablu germane , nu chinezesti si nici turcesti.

Anonim

Poti sa-mi spui un model de amplificator german? Multumesc

Anonim

Putin probabil sa iti raspunda cineva care a scris un comentariu aici acum doua saptamani, dar ii dau dreptate. Sa incerc sa te ajut eu. Nu mai stiu ce firma le-a fabricat pe cele are le am eu, ca le-am ascuns dupa rigips in camere. Dar stiu ca erau metalice si solide si scria pe ele ca sunt fabricate in Germania. Mergi si tu la un magazin de asta dedicat si spune-le sa iti dea amplificatoare de cablu tv, sa scrie pe ele Made in Germany.
Oricum, merg si de astea chinezesti sau turcesti, dar poti avea suprize cu ele, in functie de cat de serios e producatorul. Daca nu gasesti germane, ia macar fabricate in EU, cum ar fi in Polonia, Franta, Italia, Cehia etc, dar nu din China si Turcia, pe care le pastrezi doar ca ultimele optiuni.

Anonim

Formatarea tip ext4 este pentru LINUX. Pc-urile cu Windows nu "vad"astfel de partitii. Pc-urile cu Linux le "vad".

GABI

decat sa dati 250 lei pe harbul lor mai bine luati-l pe acesta cu 180 lei si are si toate functiile active
http://www.itsh.ro/207-Electronice/296~Tunere-TV/26681-TV-Tuner-DVB-C-HD-extern-digital-Techwood-TW-C7100HD--HDMI--USB.html

Anonim

La ala mai trebuie sa cumperi sau sa inchriezi CAM CI+, ca sa vad canale criptate, nu merge sa introduci direct in el smartcardul RCS si sa decodeze canalele la care esti abonat, cum ar fi de exemplu HBO. Asta daca o fi compatibil cu CI+, cum zic ei. Pai daca imi iau CAM CI+ sau il inchiriez de la RCS, il bag direct in televizor, ce nevoie mai am de acel receptor in plus, despre care spui tu ?

GABI

are functiile blocate de ei prin soft incluse ;) stergere, redenumire, mutare programe.. inregistrare pe stick..etc... ideea era ca decat sa dai 250 lei pe un STB codat prin soft de RCS-RDS mai bine cumpoeri unul cu 180 lei

Unknown

pot vedea filmele de pe stick hama de 16G,prin decodorul asta? ce format trebuie sa fie filmele? de vazut vede stickul,vede cat spatiu din el este ocupat,dar cam atat.

Anonim

Nu cred ca are player-ul video activat. Probabil poti sau vei putea folosi stickul USB doar sa inregistrezi emisiuni pe el, dar nu toate stickurile sunt compatibile.

Anonim

cum pot achizitiona un decodor HD

Anonim

Poti da comanda din contul tau Digicare RCS RDS sau cred ca si telefonic sau de la o casierie. Dar nu se stie cand ajunge la tine, poate sa dureze si luni de zile, nu prea sunt pe stoc, depinde de noroc si de cati asteapta inaintea ta dupa receptoare HD.

Andrei Iordache

Am acest decodor si un televizor full HD LED. Dupa scanare toate posturile SD se vad cu dungi negre verticale si imaginea ingheata la fiecare 3-4 sec, iar cele HD sunt numai dungi .Mentionez ca am un splitter si daca pun cablul direct in TV toate posturile se vad impecabil inclusiv cele HD(mai putin cele criptate).Aveti vreo idee?
Merci anticipat.

DTH Fan

Pai depinde... Prin ce l-ai conectat la televizor ? Prin cablul HDMI ?

1. Conecteaza-l pentru teste temporare prin cablu RCA (video e mufa galbena) si comuta televizorul din telecomanda pe intrarea corespondenta conectorului RCA. Daca face la fel, e receptorul defect, trebuie schimbat. Daca functioneaza corect prin RCA, treci la pasul 2.

2. Incearca si cu alt cablu HDMI. Daca face la fel, treci la pasul 3.

3. Conecteaza-l prin HDMI la alta intrare HDMI a televizorului, daca are televizorul si alte intrari HDMI, si comuta pe noua intrare HDMI din telecomanda televizorului. Daca functioneaza, e defecta intrarea anterioara HDMI a televizorului. Daca face la fel, treci la pasul 4.

4. Conectat prin cablu HDMI, Incearca sa comuti din meniul receptorului iesirea video din Full HD 1080p sau 1080i in 720p. Daca functioneaza pe 720p sau alta setare mai mica, e defect receptorul, nu reuseste sa redea 1080i sau 1080p, trebuie schimbat. Daca nu functioneaza, treci la pasul 5.

5. Incearca pe alt televizor, prin cablu HDMI, daca ai si alt televizor cu HDMI. Daca functioneaza, e defect HDMI la televizorul initial pe partea de HDMI sau incompatibil cu receptorul (in aceasta situatie, poti verifica televizorul, daca ai alt dispozitiv cu iesire HDMI, sa vezi daca se manifesta la fel). Daca receptorul nu functioneaza corect nici pe alt televizor prin HDMI, e receptorul defect, trebuie schimbat.

Bogdan

care decoder este mai bun kaon 1410 sau kaon 1600?

Anonim

Nu cred ca unul e mai bun ca altul, dar mi se pare ca receptorul Kaon NA 1410HD ofera posibilitatea de timeshifting pe hard extern si e un fel de receptor hibrid.

Unknown

Foloseste cineva in mod curent stb Kaon 1600 pt PVR? Cu un HDD extern A-Data de 1TB imi merge totul bine 7 zile dupa care boxul se blocheaza, HDD-ul trebuie deconectat ca sa isi revina Kaonul. Reformatat la laptop, conectat din nou, o adevarata aventura. Voi ce HDD externe folositi? Ati mai intampinat problema asta cu functia PVR? O fi HDD-ul A-Data de vina? O trebui un hard mai sofisticat?

Anonim

Se blocheaza dupa 7 zile, indiferent ca intregistrezi sau nu pe hard disk ceva ? Se blocheaza in momentul cand devine ocupat 100% ?

Anonim

Folosesc pentru inregistrari stickuri USB. Formatul inregistrarilor pe receiverul KAON (DESC, INFO, NAV sau TRP) nu permite din pacate vizionare la PC. Exista o rezolvare, un converter din format KAON in mpg sau avi?

Anonim

Nu. Sunt protejate criptat pentru a nu fi accesibile pe PC si deci pentru a nu exista posibilitatea de a fi uploadate inregistrarile pe interent, pentru a proteja drepturile de autor. Aceasta e conditia impusa de radiodifuzori, iar operatorii trebuie sa o respecte in software-ul dispozitivelor lor de receptie.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile