sâmbătă, 19 aprilie 2014

Realitatea Tv Moldova a primit licență de emisie prin satelit

Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA), corespondentul CNA-ului românesc din Republica Moldova, a acordat acum doua zile licență de emisie prin satelit pentru televiziunea Realitatea TV. Proprietarul este fostul director general al Publika TV, Dumitru Țîra, care detine compania HB Media SRL.

Dumitru Țîra a declarat că proiectul Realitatea TV îi aparţine în totalitate, iar televiziunea va fi lansata in luna iunie 2014.

"În spatele HB Media există o altă companie, care, la fel, îmi aparține sută la sută. Este un proiect personal, în care am investit resurse financiare proprii, dar și din exterior. Vreau să încerc o nouă experiență în domeniul managementului”, a menționat Țîra.

Acesta a mai prezizat că proiectul Realitatea TV din Moldova nu are nicio legătură cu Realitatea TV din România, dar că va colabora cu această televiziune românească, precum şi cu România TV şi Antena 3.

Realitatea TV își propune să fie o televiziune generalist-informativă cu o producție autohtonă în proporție de 54,7%. Potrivit conceptului general al postului, programele informative și analitice vor constitui 39%; filmele documentare, artistice și seriale – 36,9%, iar programele cultural-educaționale – 1,19%.

Dupa trei ani ca director al Publika Tv, Țîra a părasit aceasta televiziune si apoi a lansat șase website-uri: realitatea.md, golos.md, banii.md, stireata.md, topmedia.md și kankan.md.


3 comentarii despre subiectul „Realitatea Tv Moldova a primit licență de emisie prin satelit”:
Anonim

si coordonatele prin satelit care or fi ? asteptam....

Anonim

Le aflăm in iunie. Probabil va fi transmis pe satelitul Thor 0,8 Vest.

Anonim

Începând de sâmbătă, 29 iulie 2017, postul de televiziune Realitatea TV își suspendă activitatea pentru o perioadă nedeterminată. Timp de trei ani, Realitatea TV Moldova v-a informat obiectiv despre tot ce ne înconjoară, a încercat să arate realitatea așa cum este, fără intermediari. Este postul de televiziune care a difuzat emisiuni inedite, știri imparțiale, a avut invitați interesanți și a prezentat publicului investigații de răsunet, iar cele mai importante evenimente vi le-a adus în direct, în casele voastre.


Vă mulțumim că ați fost alături de noi și ne-ați susținut și apreciat activitatea.

Grupul de presă on-line "Realitatea" își continuă activitatea, fiind vorba despre site-urile www.realitatea.md; www.rlive.md; www.kankan.md; www.bani.md; www.stireata.md; www.topmedia.md. Acestea promovează democraţia, valorile europene, încrederea în viitorul Moldovei ca stat independent şi dezvoltat, cu cetăţeni integri într-un spaţiu al securităţii şi bunăstării asigurate.

Realitatea TV s-a lansat pe piaţa media din Moldova în 8 iulie 2014, fiind condusă de Dumitru Țîra, proprietarul Grupului de presă "Realitatea".

Sursa: http://www.realitatea.md/realitatea-tv-i-i-suspenda-activitatea_61696.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile