marți, 19 august 2014

15 televiziuni au fost închise de către o coaliție antipiraterie

In lumea araba exista televiziuni necriptate care difuzeaza filme foarte recente, cu sunetul original, deseori in acelasi timp cu difuzarea la cinema sau imediat dupa aparitia acestora pe DVD sau Bluray. Despre unele dintre acestea am discutat in articolul de AICI. Se pare insa ca respectivele televiziuni au intrat in vizorul organizatiilor antipiraterie.

De la infintarea în luna martie 2014, avand in componenta mari radiodifuzori din Orientul Mijlociu, operatori de satelit și furnizori de servicii, coaliția anti-piraterie Broadcast Satellite Anti-Piracy Coalition a luat unele măsuri împotriva unui număr mare de canale din regiunea amintită.

Ca urmare a monitorizarii și raportarii continue a încălcării drepturilor de proprietate intelectuală, următoarele canale de televiziune au fost inchise:

Al-Mamnou
Ahl Masar
CDC Cinema
CRT Cinema
Homos TV
I-Movies
Hollywood Stars
Kit Kat
Majestic 2
Mega Cinema
Nessma Al Khadra
QTV
Scope TV Movies
Time Movies
Top Movies

Potrivit reprezentatiilor coaliției, aceste canale au difuzat peste 700 de filme, incepand cu luna ianuarie 2014, fără sa achizitioneze drepturi de difuzare.

Radi Alkhas, CEO CCM, a precizat că firma sa urca la satelit 300 de canale TV, prin diversi sateliți: "Mereu verificam clienții noștri in privinta oricarei incalcari a drepturilor de autor. Pana acum, noi am oprit uplinkul la satelit pentru două posturi de televiziune, respectiv Al-Mamnou și Majestic 2, pentru care asiguram urcarea la satelit".

"Operatorii ilegali au impact negativ asupra industriei, din cauza ca difuzarea de filme piratate prin televiziunea prin satelit, catre milioane de telespectatori, diminueaza audientele posturilor legale si deci câstigurile din publicitate si potențialele investiții, pe care canalelele ce difuzeaza continut legal le-ar putea face", au mai precizat reprezentantii coalitiei.

Membrii Coaliției sunt: Arabsat, ART, du, Egyptian Chamber of Cinema, Eutelsat, IAA, JMC, MBC Group, Motion Picture Association of America (MPA), Nilesat, Noorsat, OSN, Rotana, STN, Viewsat si WWE.


Un comentariu despre subiectul „15 televiziuni au fost închise de către o coaliție antipiraterie”:
Anonim

Astia bagau filme de pe torrente ? :-)))) Tari arabii :-)))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile