vineri, 24 octombrie 2014

Canale noi la UPC: FilmBox Extra, Comedy Central Extra, Paramount Channel, Nick Jr., MTV Live HD și Pink'O TV

Compania UPC a introdus in grila digitala de televiziune 6 noi canale, dintre care 4 sunt operate de rețeaua Viacom:

- FilmBox Extra ( SD, pozitia 147), probabil in pachetul Filmbox.
- Comedy Central Extra ( SD, poziția 112)
- Paramount Channel ( SD, pozitia 111)
- Nick Jr. ( SD, pozitia 510)
- MTV Live HD ( HD, pozitia 195)
- Pink'O TV ( SD, pozitia 974 )

FilmBox Extra este un canal ce difuzeaza filme, fiind operat de SPI International. Televiziunea va fi rebranduită in viitor ca Filmbox Premium.

Comedy Central EXTRA este un post de televiziune american prin cablu și satelit ce difuzează în general programe de comedie.  Canalul este operat de Viacom.


Paramount Channel difuzeaza peste 2000 de filme Paramount, adresându-se publicului masculin cu vârsta de 18-49 de ani. Filmele difuzate sunt de toate genurile, incluzând și cele mai de succes 150 de producții ale Paramount, dar si filme de categoria A produse în ultimele două decenii de cele mai renumite studiouri de la Hollywood. De asemenea, canalul este operat tot de Viacom.

Nick Jr. oferă programe destinate în special preșcolarilor ( copiilor cu vârsta între 2 și 7 ani) si apartine de grupul Viacom. Nu este dublat in limba română.

MTV Live HD este o televiziune internațională de muzică HD, care este operată tot de catre Viacom. Canalul difuzeaza concerte, dar si alte emisiuni, videoclipuri si programe muzicale.

Pink'O TV este un canal italian destinat adultilor, operat de ATV Group.


Notă: Informatia privind introducerea noilor canale mi-a fost transmisa de un coleg de hobby ( îi multumesc pe această cale pentru ajutor), prin pagina de Facebook a comunitatii HD Satelit. Revin mai tarziu cu completari.


23 de comentarii despre subiectul „Canale noi la UPC: FilmBox Extra, Comedy Central Extra, Paramount Channel, Nick Jr., MTV Live HD și Pink'O TV”:
Anonim

Nick Jr. este dublat in romana?

Anonim

nu cred

Anonim

Nu. Nick Jr. nu e localizat si pentru Romania deci nu e dublat in romana. Are audio in engleza, maghiara, rusa si poloneza :)
Pink'O TV este pe pozitia 974 unde a inlocuit Playboy TV.

HD Satelit România

Multumesc. :)

Nick

pe focusat nimic nou ?

Anonim

Pe Focussat recent au introdus Paramount si Comedy Central Extra, deci nu cred ca vin si altele.

Anonim

Confirm la Braila.

Anonim

Nu va bucurati, multe si proaste

Anonim

Multe si proaste. Pai si la RCS-RDS cum sunt? Multe si super-proaste. 20 doar canale digi... de toate felurile.
Si de cand moda cu contractele care specifica numarul de canale si nu grila nu mai conteaza. Sa fie cat mai multe... sa ia fatza la concurentza... '
Cat despre "proaste" e opinia ta subiectiva.

Anonim

@Anonim 24 octombrie 2014, 15:51 - Daca si astea sunt proaste atunci cam ce ar fi ok? Intreb si eu asa. Concurenta nu are nici macar un TCM 24h

Anonim

telekom nu are mgm ,paramount ,deh e dth fara loc pe satelit compasiune ptr cei un milion de platitori din plin

Anonim

nu au capacitate de preluare apeluri de la clienti pe numerele 1234 si 1930.

Anonim

telecomu a scos un canal foarte bun mgm ,cica la cererea clientilor, atata ipocrizie si bataie de joc mai rar

magda

eu sunt abonat, din pacate la TELEKOM IPTV si sunt revoltata de scoaterea din grila a postului tv MGM CHANNEL, au facut asta sub pretextul ca noi am cerut, dar nu este adevarat.Nu stiu cand il vor reintroduce mai ales ca MGM CHANNEL , pe care chiar il urmaream, se rebranduieste sub denumirea de AMC TV.La fel cu mahnire spun ca nu stiu cand vor introduce si posturile tv de filme FILMBOX EXTRA(in viitor FILMBOX PREMIUL) si PARAMOUNT CHANNEL, mai ales, ca pe langa toate aceste neajunsuri nici macar nu avem FILM CAFE, de cand sunt abonata la ei nu l-au avut si am 3 ani.Noi solicitam intr-o veselie dar ei se fac ca ne asculta.Pacat TELEKOM IPTV treaba romaneasca sub marca germana.

Anonim

Partea rea este la'' para ch'' intrerup filmul pentru reclame! in rest este ok! Bravo varza albastra!!! A venit sezonul ''verzei'' ;))))))))))

Anonim

Esti tare cu varza ta.Este cam naspa cu intreruperea filmului pentru reclame.dar.... asta este.

Anonim

Telekom nu mai are spatiu sa introduca posturi noi, doar ca sa vedeti cat de inghesuite sunt posturile va dau exemplul urmator:
PVTV, ERDELY TV, TV PAPRIKA SI VIASAT EXPLORER EMIT LA TELEKOM DOAR INTRE ORELE 06-24 IAR INTRE ORELE 24-06 EMIT CANALELE PENTRU ADULTI..
Eu cred ca ar trebui sa faca rost de cateva transpondere noi ca sa mai adauge posturi noi nu sa le inlocuiasca
p.s. PVTV, ERDELY TV, TV PAPRIKA emit in mod normal 24/24 la fel si canalele pt adulti, doar la telekom isi "impart" timpul, la fel cum e cu Cartoon/TCM la focus si digi

Anonim

Ar trebui ca toti DTH-istii sa treaca pe un singur satelit care sa acopere si Europa si un grup de canale sa fie comun (cele care sunt la toti gen TVR, ProTV, Prima, National TV, etc) ca sa-si optimizeze costurile si sa-si poata extinde si mai mult canalele cu costuri mai mici.

Anonim

@Anonim 25 octombrie 2014 00:11
TV Paprika de la 8:00 la 24:00 indiferent de zi si operator! Mai documnteaza-te!

Anonim

Da, acum am observat :)

Titi

Nu inteleg de ce plangeti dupa MGM !? chiar nu isi merita rostul pana si TCM da filme mult mai faine decat MGM cu privire la Paramount channel este chiar super sper sa continuie cu difuzarea de filme! In ceea ce priveste cu Filmbox ul eu nu as plati pentru ele nici nu isi merita banii Paramount seama cu cea fost odata TV1000!!

Anonim

Deci eu am Telekom, si nu am Nick Jr. am doar Comedy Central, adica nu am EXTRA doar pe (original). E bine :| Paghiete Telekom: Original.

Cosmin

Nu prea inteleg ce vrei sa comunici, anonim....

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile