joi, 16 octombrie 2014

Televiziunea Orange Info a fost lansată la Orange Tv

Televiziunea Orange Info, dedicată în special informării clienților acestui DTH, a fost lansată la Orange Tv.

Canalul este criptat, fiind transmis pe frecventa 12168, polarizare verticala, SR 30000, DVB-S2/8PSK.

Orange Info a primit licenta de la CNA pe 18 septembrie 2014. Potrivit dosarului depus la CNA, este un canal de comunicare directă, personalizată cu clienţii Orange, ce presupune descoperirea tuturor serviciilor companiei, cu accent pe cele de televiziune cu plată.


De asemenea, pe Orange Info vor fi difuzate informaţii diverse, din toate domeniile de interes: cultural, social, sănătate, divertisment, tehnologie etc. Orange Info va emite timp de 24 de ore pe zi şi va difuza programe producţie proprie (80%) şi producţii audiovizuale ale altor producători (20%). Grila Orange Info va cuprinde programe de informare (45%), programe educative şi culturale (30%), programe de divertisment (13%), publicitate şi teleshopping (12%), conform aceluiasi dosar de la CNA, care maimentioneaza că în ceea ce priveşte producţiile proprii, televiziunea Orange Info va difuza emisiunea "Orange Zoom", un program educativ, care va include şi informaţii despre evenimente culturale şi sportive, şi "Fundaţia Orange", o emisiune informativă. De asemenea, Orange Info va difuza programul "News", o emisiune informativă (producător Antena 1), şi "Orange Fun", o emisiune de divertisment (producător Radcom).

Bugetul alocat pentru lansarea televiziunii Orange Info este de 250.000 de euro, fără TVA, pentru o perioadă de trei ani (50.000 de euro pentru echipamente, iar 200.000 de euro pentru producţie, editare şi achiziţie de conţinut).

UPDATE 17 octombrie 2014 : Comunicat oficial Orange România:

Orange lansează Orange Info, un canal de televiziune adresat clienţilor Orange TV atraşi de zona digitală, care vor să fie la curent cu ultimele noutăţi despre produsele şi serviciile companiei, precum şi cu informaţii de interes general. Noul canal poate fi urmărit fără taxe suplimentare de către toţi clienţii Orange TV atât pe televizor, cât şi pe dispozitivele mobile: computer, tabletă și smartphone.

Prin intermediul a patru emisiuni cu un conţinut variat, clienţii pot afla informaţii practice şi utile din domeniile în care compania Orange este prezentă şi pot descoperi ce beneficii aduc tehnologiile mobile de ultimă generaţie.

Emisiunea Orange zoom cuprinde informaţii şi tutoriale despre aplicaţii, sfaturi despre cum să-ţi configurezi telefonul pentru diferite servicii şi informaţii despre evenimentele muzicale, sportive sau de tehnologie susţinute de Orange.

Orange fun aduce informaţii noi despre ultimele filme de la cinema şi programul Orange Film, precum şi trailerele unei selecții de filme ce rulează în ţară, pe ecranele TV sau disponibile în Orange TV Go .

În emisiunea dedicată Fundaţiei Orange, clienţii pot urmări informaţii despre proiectele acesteia. Fundaţia Orange derulează proiecte de filantropie, prin care tehnologia este folosită în sprijinul persoanelor dezavantajate, pentru a aduce schimbări pozitive întregii comunităţi.

Emisiunea News completează programul Orange Info cu informaţii actualizate despre vreme, horoscop, curs valutar, trafic şi agenda culturală.

În lista de canale, Orange Info se află la poziţia 100. În acest moment, este în perioada de testare a semnalului şi poate fi urmărit de toţi clienţii Orange TV.

„Orange TV are deja o bază consistentă de abonaţi care urmăresc programele pe televizoarele de acasă şi pe dispozitivele mobile și mult mai mulţi clienți care şi-au descărcat aplicaţia pentru a urmări conţinutul când se află în mişcare, pe smartphone sau tabletă. Prin lansarea canalului Orange Info, le aducem clienţilor informaţii practice, accesibile pe mai multe tipuri de ecrane, pentru a-i ghida în peisajul digital actual şi a-i ajuta să descopere mai uşor beneficiile pe care acesta le aduce.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.


6 comentarii despre subiectul „Televiziunea Orange Info a fost lansată la Orange Tv”:
Anonim

Orange isi dezvolta o retea DTH ce probabil va deveni No.1 in urmatorii ani.
Oferta este foarte buna,serviciile s-au imbunatatit,satelitul este nou,ramane sa vedem evolutia !
Cine doreste inca 100 programe HD le poate avea prin kit-ul extracanale.
Momentan au cu ce lupta pe piata.Bravo lor !

Anonim

Cumva legat de problema: Ar fi interesant un articol despre cum a afectat taxa pe stalp pe cablisti. Daca i-a afectat si cum. Ca DTH-istii nu sunt atat de afectati intrucat n-au nevoie de infrastructura terestra mare. Ar trebui ca taxa pe stalp sa fi oferit un avantaj DTH-ististilor.
Si nu inteleg de ce sunt blocate receptoarele DTH-istilor in a receptiona si alte canale de pe sateliti care sunt la liber.

Orange se orienteaza prost. Viitorul televiziunii in maxim 5 ani va fi pe internet.

Anonim

Tu ai oferi un receptor in chirie/custodie pe care clientul sa-l foloseasca FTA si sa nu-ti plateasca abonament ?
Orange se orienteaza perfect.A investit 130 milioane de euro si probabil nu vrea sa-i piarda !
Pe internet probabil se vor uita clientii din mediul urban ce au conexiune stabila si viteza.Clientii DTH sunt in proportie de 95 % in mediul rural.Acolo viteza medie la internet este de 10 Mbps.Sa-mi spui daca poti viziona ceva interesant la acea viteza !
Apoi pretul face diferenta.un client va prefera intotdeauna sa plateasca 30 ron pe un abonament tv decat 50 pe unul la internet !
Interesele in piata sunt enorme.

Anonim

Prietene tu vorbesti de viteze de net actuale. Vrei sa-ti zic care era viteza de net acum 10 ani? Iti spun eu ca aveam si am si acum pliantele de la isp-ist (Astral telecom): Era net de 128kbps cu viteza luminii. Cat va fi viteza la net in urmatorii 10 ani in rural? Probabil de 1Gbps. Vorbeam de viitorul de peste cel putin 5 ani. Si da, poti vedea la 10Mbps un canal HD cel putin.

George

Dar Cartoon Network vom aparea in curand Orange TV.

Anonim

Digi Info cand se lanseaza ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile