marți, 27 ianuarie 2015

Carrefour Franța a lansat un serviciu VOD de filme și seriale online

Lanțul de supermarketuri Carrefour din Franța a lansat propriul serviciu VoD online sub marca Nolim Films.

Serviciul, care oferă inca de la lansare 3000 filme și seriale, isi propune sa aibă cea mai bogata biblioteca pe piața franceză, pe termen mediu.

Nolim Films nu este creat in scopul de a concura cu platformele SVOD existente, cum ar fi CanalPlay sau Netflix, dar încearcă să atragă telespectatorii care doresc să descărce sau să vizioneze in flux live un singur titlu, ori de câte ori doresc și pe orice dispozitiv conectat.

Biblioteca va include filme oferite la doar 4 luni de la lansarea in cinematografele franceze, inclusiv titluri precum Fury, The Hobbit: Bătălia celor cinci ostiri sau Interstellar, toate disponibile din luna februarie 2015, precum și episoade cu doar o zi intarziere de la difuzarea in premiera in SUA.

"În fiecare zi, zeci de filme și episoade noi vor fi adăugate la bibliotecă", a precizat Emmanuel Rochedix, director la serviciul cultural al Carrefour.

Titlurile vor fi taxate cu preturi între 1,99 și 4,99 euro, în funcție de modul in care achizitionate (închiriate sau cumparate).

Ca partener al Ultra Violet, Carrefour va oferi gratuit clienților care cumpara un DVD sau Blu-ray din supermarketurile sale si copia digitală a productiei.

"Oferta noastra este unica, deoarece combină atât filmul pe suport fizic, cat si varianta digitala", a adaugat Rochedix.

Nolim Films este accesibil prin website-ul nolim.fr și prin aplicatii dedicate.


2 comentarii despre subiectul „Carrefour Franța a lansat un serviciu VOD de filme și seriale online”:
Anonim

Ce filme nu vand in hypermarket-urile lor le pun pe site? :))

flatron

Nu ai inteles, ei au filme foarte noi. De exemplu, Interstellar sau Hobitul Batalia celor 5 ostiri sunt filme foarte noi, doar ce au fost de cateva luni la cinema. Si nu, nu ce nu vand pun pe site, ci la ce vand ofera si copie digitala gratuit, ai inteles exact invers.
Oricum, daca au facut in Franta, Carrefour au si in Romania o retea foarte importanta, poate aplica si la noi o astfel de idee.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile