marți, 21 aprilie 2015

BBC Entertainment va funcționa în continuare în România

Televiziunea BBC Entertainment va continua să funcţioneze ca şi până acum în România, fără să fie influenţată în vreun fel de lansarea BBC Earth: "BBC Entertainment va continua să funcţioneze ca şi până acum. Este un canal popular, cu o largă distribuţie", a explicat Nick Percy, Director of Business Development & Digital, Global Markets în cadrul BBC Worldwide, penru Mediafax.

"Din perspectiva BBC Earth, am lansat această televiziune pentru peste două milioane de telespectatori. Avem relaţii bune cu RCS şi platforma Digi de multă vreme. La fel lucrăm şi cu Telekom şi cu AKTA şi cu alţii. Avem relaţii puternice şi dorim să le dezvoltăm în continuare", a spus Percy.

Nick Percy a subliniat că BBC nu doreşte să renunţe la difuzarea "Top Gear" în România. "Este unul dintre cele mai populare show-uri, foarte urmărit aici în România şi căutăm să îl aducem din nou în faţa telespectatorilor români. «Top Gear» nu va fi difuzat la televiziunea BBC Earth, pentru că nu se potriveşte cu brandul. De aceea căutăm să găsim cea mai bună casă posibilă pentru «Top Gear» în România. Căutăm cea mai bună platformă de difuzare pentru acest show", a mai explicat Percy.

BBC caută oportunităţi pentru a aduce în viitor şi alte branduri ale sale în România, această strategie fiind comună cu alte pieţe media din lume: "BBC Earth este unul dintre cele trei branduri globale pe care le-am lansat pe diferite pieţe", a spus Nick Percy. El s-a referit şi la BBC First şi BBC Brit, care, alături de BBC Earth, sunt noi televiziuni prin care corporaţia britanică doreşte să se extindă la nivel mondial.

Interviul complet il gasiti pe Mediafax.


6 comentarii despre subiectul „BBC Entertainment va funcționa în continuare în România”:
Anonim

este de 1000 de ori mai bun BBC Earth decat Discovery World sau Science si de N la puetrea 1000 ori mai bun decat Discovery Romania

Anonim

Ce sa zica si abonatul de la rcs? :)) Mai bine va lasau si Discovery si Bbc

Ionut

de ce nu mai negociaza UPC transmiterea posturilor BBC?

Iulian

Pentru Anonim 21 aprilie 2015, 21:37 ca abonat RCS&RDS chiar nu-mi pare rau ca s-a scos din grila de programe posturile Discovery. Versiunile pentru Romania umblau cu cioara vopsita si dintr-o ora de transmisie aveau vreo 15-20 de minute reclama iar emisiunile erau vechi. UIta-te sa vezi, de curiozitate, din ce ani sunt documentarele de pe BBC Earth si apoi sa vezi anii celor transmise pe posturile Discovery. NU mai iau in calcul ca din toate versiunile europene ale posturilui Discovery Channel versiunea pentru Romania este cea mai "varza" toate emisunile lor sunt sub anul 2013, adica vechi de cel putin 2-3 ani. Pe Discoveru Science se retransmite Distrugatorii de mituri, sezoanele vechi de 5 ani :)). Si mai au pretentia ca-n ciuda audientei aproape ZERO sa plateasca toti abonatii "incompetenta" programelor lor.

Liberty Global care detine UPC este concurent direct cu Global Markets în cadrul BBC Worldwide si nu prea cred ca o sa preia UPC prea curand posturile BBC din moment ce anul trecut au scos si BBC World News din grila lor de programe

Anonim

Pentru Iulian UPC a scos si BBC ENTERTAINMENT incepand cu 1 Decembrie 2014 nu mai au nimic de la BBC aia de la UPC

IULIAN

Pentru Anonim 22 aprilie 2015, 11:53 mai au ceva cei de la UPC pentru care-i invidiaza toata lumea pe langa celebrele programe Discovery, Liga 1 Gratis la RCS cu 10 lei la UPC :))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile