vineri, 22 mai 2015

Live streaming la 60fps pe Youtube - Download utilitare streaming

YouTube a lansat ieri, ca previzonare timpurie pe browsere compatibile HTML5, posibilitatea de transmisii video in direct la 60 cadre pe secunda, la cateva luni dupa ce a introdus suport pentru redare video la FPS mai mare.

"Când porniți pe Youtube un flux video live la 60fps, vom codifica fluxul dvs. video la 720p60 și 1080p60, ceea ce înseamnă redare cursivă pentru jocuri și alte clipuri video cu acțiune rapidă. Vom oferi de asemenea și fluxul video la 30fps, dedicat pentru dispozitivele unde rata mare de cadre face vizionarea dificilă", a anunțat Alan Joyce, managerul de produse YouTube.

YouTube a declarat că ratele ridicate de cadre sunt deosebit de importante pentru fluxurile video din jocuri și că orice aplicație care utilizeaza API-ul său de live streaming poate adăuga acum un nou marcaj pentru rata mare de cadre, pentru a permite streaming-ul la 60fps.

În același timp, YouTube a anunțat că a adăugat posibilitatea redării prin HTML5 pentru orice flux video in direct, o caracteristică care a fost indelung solicitata, avand in plan si optimizarea in curand a streamingului.

"Pentru că playerul nostru HTML5 suportă redare cu viteză variabilă, puteți sări înapoi într-un fluxul video in direct și să-l urmăriți la viteza 1,5x sau 2x", a declarat Joyce.

Pentru streaming la 60 fps, puteti utiliza diverse utilitare de captura, cum ar fi Elgato Gaming Capture ( download ), X-Split Broadcaster si X-Split Gamecaster ( download pentru ultimele două utilitare ).

Separat, YouTube a anunțat de asemenea că adaugă posibilitatea utilizatorilor de a face clic pe produse in reclame, in scopul de a cumpăra direct produsele din cadrul anunțurilor video care sunt afisate pe sau inainte de videoclipuri. Astfel, sistemul TrueView este dedicat cumparaturilor si va oferi agentilor de publicitate posibilitatea de a prezenta detalii și imagini pe care vizitatorii pot da clic pentru a cumpăra de la un brand sau de pe un website de vânzări cu amănuntul, de exemplu care comercializează telefoane mobile, computere desktop sau tablete.

"Brandurile care au participat la testele timpurii ale sistemului TrueView pentru cumparaturi au observat cresterea interesului și vânzări mai bune. De exemplu, magazinele online ce oferă bunuri de origine Wayfair au înregistrat o creștere de trei ori a veniturilor per afișare, în comparație cu campaniile precedente ", au precizat reprezentantii Google.


Niciun comentariu despre subiectul „Live streaming la 60fps pe Youtube - Download utilitare streaming”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile