marți, 30 iunie 2015

RCS-RDS: Extra 5GB la 2,5 euro/lunar, o nouă extraopțiune la Digi Mobil

Din 30 iunie 2015, abonaţii persoane fizice la Digi Mobil Optim si Complet care depăşesc traficul de date inclus în abonamente pot să activeze prin telefon, din USSD ( prin apel la *111#, apoi "Extraopţiuni", selectare "Date Extra 5GB" si in final "Activează") extraopţiunea de 5GB internet la 2,5 euro/lunar, ne anunță Mortu's Blog.


In maxim 5 minute de la solicitarea USSD, veti primi un SMS de confirmare a activarii, dupa care viteza crește din nou şi se adauga 5GB trafic de net. În luna în care optiunea este activată, se facturează si se primeşte o cantitate de date proporţională cu zilele rămase până la ciclul de resetare a traficului de date. Solicitarea de dezactivare se face tot prin USSD, iar dupa dezactivare opţiunea va fi inactivă până la următorul ciclu de resetare ( care se afla prin apel la *111#, apoi alegeti 1, apoi 6), mai precizeaza Mortu's Blog.


11 comentarii despre subiectul „RCS-RDS: Extra 5GB la 2,5 euro/lunar, o nouă extraopțiune la Digi Mobil”:
mradu

buna ideea...cam mare pretul extraoptiunii...sau or fi marit viteza internetului mobil! de acoperire in interiorul caselor, in afara oraselor sau nu stiu eu?!
sau e ceva ce se plateste peste 100 MB in roaming de la Vodafone?! :))

Cristy

vrem in grila tv Fashion HD si look HD si look plus HD si Etno HD si taraf HD si MTV HD !

Anonim

La banii astia, tu vrei toate HD, este? Ce usor iti este sa ceri.

Cristy

este o firma mare au destui bani pentru ca sa le faca HD si daca este nevoie de scumpiti putin la abonamente tv nu este nici o problema numai sa le faca HD cum este si la upc !

Anonim

Visezi cu ochii deschisi, daca vrei grila diversa de programe mutate la UPC sau Orange, acolo gasesti cele mai multe programe in HD. Ai sa platesti putin mai mult abonamentul cu vreo 2o de lei, da' ce mai conteaza iti ramane Gloria ca prinzi HD-uri

Anonim

Daca vreti grila cu adevarat diversificata, va puteti cumpara un receptor de satelit DVB-S2 pe la 170 lei si un sistem de rotire a antenei HH pe la 130 lei, vreo 300 lei in total, sa receptionati legal vreo 4000 de canale gratuite fara abonament, inclusiv zeci de canale HD, pe vreo 10-15 sateliti. Mutarea la alti operatori nu e varianta pentru o grila cu adevarat diversificata.

Anonim

eu din pacate sunt abonat la dth telekom vintage unde nu speram la canale hd ..fiind o firma mica nu au loc pe satelit sic...

Anonim

Da, o antena de satelit este cea mai buna solutie pentru grila FTA diversificata. Insa aici e vorba despre net la RDS, nu despre televiziuni la Telekom, ati deviat total subiectul.
Am luat aceasta optiune de 5GB , e foarte ok.

Anonim

Pentru anonimul de la 11:11 : s-o crezi tu ca sint 4000 de canale. Sint in jur de 50-60 canalele pe care merita sa le tii pe lista, si din astea doar vreo 20-30 la care te poti uita.

Anonim

Sunt peste 4000 de canale necodate pe satelitii receptionabili in Romania. Daca nu crezi, ai aici lista cu sateliti:

http://ro.kingofsat.net/satellites.php

De exemplu, aici ai toate canalele necodate doar de pe o pozitie, adica 19,2 est:

http://ro.kingofsat.net/freqs.php?&pos=19.2E&standard=All&ordre=freq&filtre=Clear

Cand am spus diversitate, ca de grila diversificata mentiona antevorbitorul meu, nu am spus canale cu filme sau alte "super canale" romanesti, ci am spus diversitate, adica televiziuni englezesti, germane, austriece, poloneze, sarbesti, italiene, arabe, indiene, frantuzesti, grecesti, maghiare, norvegiene, suedeze, turcesti, africane si multe altele, o adevarate diversitate culturala si informativa. Asta inseamna diversitate, nu canalele pe care tu le consideri interesante in grile la operatorii romanesti. Eu nu am spus canale premium sau interesante pentru tine, ci am spus diversitate, mai exact, diversitatea cu adevarat surprinzatoare a civilizatiei umane de pe aceasta planeta, pe care o poti cunoaste prin cele peste 4000 de canale necodate receptionabile in Romania.

Roxana

Nu-i rea deloc oferta, mai ales ca se va face trecerea la internet 4G. In timp ce concuranta cere 5euro pe 1 GB net, RDS ofera 5 GB la 2.5 GB. Bineinteles nu se compara acoperirea dar pentru cei care stau 99% in oras este o mare diferenta intre oferte.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile