sâmbătă, 11 iulie 2015

HD+ și TechniSat vor lansa primul televizor Ultra HD cu decriptare integrată

În prezent, abonatii HD+ ( o filială a SES SA ) pot viziona canalele platformei prin conectarea la televizor a unui receptor sau a unui modul CI+, avand un smartcard cu abonament activ. Insă HD+ (in colaborare cu producătorul german de televizoare și tehnologie pentu receptia satelit TechniSat) a anunțat primul televizor Ultra High-Definition (UHD) cu sistem integrat de decriptare a canalelor platformei de satelit HD+ (nu mai este necesar receptor separat si nici modul CI+ pentru acest operator).

Cu acest nou televizor TechniMedia UHD+, consumatorii vor avea acces la peste 50 de canale HD prin intermediul platformei HD+, atât timp cât dețin un abonament HD+ valabil. Ei vor putea de asemenea viziona viitorul* canal 4K al platformei HD+. Televizorul TechniMedia UHD+ va fi disponibil in al patrulea trimestru din anul 2015. Vor fi lansate trei modele cu diagonale diferite: 43 inch (109 cm), 49 inci (123 cm) și 55 inci (140 cm). TechniMedia UHD+ va avea de asemenea caracteristici extinse ( de exemplu integrarea multimedia în rețeaua de domiciliu ) și va putea sa fie controlat printr-o aplicatie.

"Cu tot mai mult conținut HD Ultra produs, este o chestiune de timp până ce canalele HD Ultra vor ajunge pe piață. În același timp, dispozitivele electronice de consum trebuie să devină mai simplu de utilizat, mai intuitive. Acesta este motivul pentru care am încheiat un parteneriat cu TechniSat, pentru a oferi canalele platformei HD+ printr-un  televizor Ultra HD dedicat", a declarat Georges Agnes, director la departamentul de dezvoltare produse al HD+.

*HD+ anunțat lansarea în septembrie 2015 a unui canal demonstrativ 4K.  Canalul HD+ UHD va difuza un mix atractiv de sport, cultură, emisiuni life-style și conținut filmat in natură. Partenerii din industrie care doresc sa testeze conținutul propriu Ultra HD vor putea contribui la programele acestui canal 4K.


Niciun comentariu despre subiectul „HD+ și TechniSat vor lansa primul televizor Ultra HD cu decriptare integrată”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile