miercuri, 26 august 2015

Premiera “Fear the Walking Dead”, o reușită remarcabilă în istoria audiențelor televiziunii americane prin cablu

Premiera mondială de luni noapte a făcut istorie în televiziunea americană, aducând în faţa ecranelor 10.1 milioane de telespectatori în direct/în aceeaşi zi, devenind astfel premiera nr.1 a unui serial din istoria televiziunii prin cablu a SUA, privind numărul total de telespectatori de pe toate platformele demografice, anunță AMC într-un comunicat remis către HD Satelit. Episodul a adus 6.3 milioane de telespectatori adulţi cu vârste între 18-49 ani. Având aceste date demografice mult râvnite, AMC are acum trei din cele mai bune cinci premiere de seriale din toate timpurile, care au avut vizionarea live/ în aceeaşi zi – “Fear the Walking Dead” pe locul 1 (2015), “Better Call Saul” pe locul 2 (2015) şi “The Walking Dead” pe locul 5 (2010) – o reuşită remarcabilă până acum în era de după apariţia video recorder-ului digital.

“Îi mulţumim şi îi felicităm pe Robert Kirkman, Dave Erickson, echipa briliantă de producători executivi, întreaga distribuţie şi echipa “Fear the Walking Dead”. Este extrem de dificil să evaluezi succesul unui show în prima noapte. Însă dezvăluim aceste audiențe de la premiera în direct / în aceeaşi zi, pentru că “Fear the Walking Dead” a bătut recorduri de audienţă care sunt cu atât mai speciale cu cât există această diferenţă de fus orar şi această fragmentare a telespectatorilor. A avea un serial pereche al show-ului nr. 1 din televiziune, care să mobilizeze comunităţile, să fie vizionat cu ardoare, să stârnească activitate socială şi relevanţă în cultura pop de o asemenea magnitudine, este extraordinar. Desigur, nimic din acestea nu ar fi fost posibil fără fani, a căror pasiune a dus la aceste rezultate remarcabile“, a declarat Charlie Collier, preşedintele AMC şi Sundance TV.

Repere Principale Nielsen pentru premiera serialului “Fear the Walking Dead”

Transmisia de la 9:00 pm – 5.0 HH rating naţional cu 10.1 milioane telespectatori
Transmisia de la 9:00 pm – 4.9 rating naţional cu 6.3 milioane de adulţi de 18-49 ani
Transmisia de la 9:00 pm – 5.3 rating naţional cu 6.3 milioane de adulţi de 25-54 ani

Repere Principale Nielsen pentru premiera serialului “Talking Dead” Sezon 6 Preview Special

Transmisia de la 8:00 pm – 2.2 HH rating naţional cu 4.2 milioane telespectatori
Transmisia de la 8:00 pm – 1.9 rating naţional cu 2.5 milioane de adulţi de 18-49 ani
Transmisia de la 8:00 pm – 2.2 rating naţional cu 2.6 milioane de adulţi de 25-54 ani

Primul sezon al “Fear the Walking Dead” va avea şase episoade în această toamnă. Serialul se va întoarce cu al doilea sezon de 15 episoade anul viitor. Serialul a avut premiera simultan pe AMC Global în peste 125 de ţări.


Un comentariu despre subiectul „Premiera “Fear the Walking Dead”, o reușită remarcabilă în istoria audiențelor televiziunii americane prin cablu”:
Anonim

Destul de slabut primul episod dar cred ca va fi un serial foarte bun, episoadele viitoare vor fi mult mai interesante !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile