marți, 10 ianuarie 2017

Digiturk schimbă siglele și denumirea canalelor

In luna august a anului 2016, beIN MEDIA GROUP a cumparat Digiturk, cea mai mare platforma DTH din Turcia ( prin satelitii Eutelsat 7A si Eutelsat 7B de la 7°E ). Digiturk detine zeci de canale tematice, care în curand își vor schimba siglele si denumirea in Bein.

Digiturk a achizitionat drepturile de televizare ale Spor Toto Süper Lig ( liga turceasca de fotbal ) pentru o perioada de 5 ani, pe baza unui contract de 500 milioane dolari anual. Pâna la sfarsitul sezonului 2021-2022, meciurile din Spor Toto Süper Lig se vad doar la Digiturk.

Digiturk mai difuzeaza si meciuri din English Premier League, La Ligue Spania, League 1 Franța si Serie A Italia, dar si competitii precum Serie A Brazilia, Turkish Airlines Euroleague, Spor Toto Basketbol Ligi, ATP Masters 1000 Tennis League si altele.

Compania beIN MEDIA GROUP a fost înființată pe 1 ianuarie 2014, are peste 2500 angajati, ofera servicii in 40 teritorii de pe 5 continente si administreaza zeci de televiziuni, inclusiv canalele beIN SPORTS si beIN Movies. Anul trecut a achizitionat de asemenea si studioul de film si televiziune Miramax.


Un comentariu despre subiectul „Digiturk schimbă siglele și denumirea canalelor”:
Ismet

Gata, au fost facute modificarile !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile