vineri, 20 ianuarie 2017

Modificări grile Telekom Tv: intră Discovery Turbo Xtra, ies Discovery World și Discovery ID Investigation

Telekom România a anunțat forumul de pe pagina sa de Facebook că începând de astăzi ( 20 ianuarie 2017 ) televiziunile Discovery World și Discovery ID Investigation au fost eliminate din grilele Telekom TV (satelit, interactiv și cablu digital), ca urmare a deciziei furnizorului de a le închide și a le retrage de pe piață.

De asemenea, începând de astăzi, canalul Discovery Turbo Xtra  ( DTX ) in rezolutie SD este disponibil și în grila Telekom TV Satelit ( pachetul M ), iar canalul Discovery Turbo Xtra ( DTX ) in rezolutie HD este disponibil în grilele Telekom TV Interactiv si cablu digital, pachetul M.


10 comentarii despre subiectul „Modificări grile Telekom Tv: intră Discovery Turbo Xtra, ies Discovery World și Discovery ID Investigation”:
Bodo

Cei de la Discovery scot de pe piata din Romania 2 posturi Discovery bune World si ID si baga o mega-mega-porcarie DTX...probabil ca sa scada preturile de retransmisie ale posturilor lor in grilele de cablu din Romania. S-a ajuns in situatia in care din multimea de posturi Discovery transmise in Romania sa mai ramana un SINGUR post de calitate si anume Science

Unknown

Cu respect tin sa te contrazic. DTX este unul din cele mai bune posturi Discovery ! Eu il am in grila de la Telekom de peste un an si ma bucur ca il introduc si alti providerii !

Anonim

@Bodo: Din păcate așa e. Discovery Science este poate singurul care rămâne de calitate, e ok și ID Xtra. În rest sunt slabe de tot mai ales DTX care de fapt difuzează numai emisiunile vechi care au fost deja pe restul canalelor Discovery.

mocreacrazy

Din pacate noi cei ce avem pachetul L de la Telekom, pierdem un canal. Sper ca se va inlocui Dworld cu ceva mai bun. Poate H2

Vali

La Focus Sat inca merge Discovery World

Laurentiu

Mai merge până pe 15 februarie 2017:

https://hdsatelit.blogspot.ro/2017/01/discovery-turbo-xtra-inlocuieste.html

Unknown

Cele doua canale au disparut din grila Telekom.

Anonim

DTX este un post de umplutura , Word era cu muult mai bun ! Singurul post de la Discovery care este ok , Science. Nu mai sunt ce au fost odata posturile Discovery !

Anonim

@Daniel Mocrea: H2 sigur nu va intra pentru că încă nu a fost lansat în România.

Anonim

canale care ar trebui sa fie hd nat geo si nat geo wild dth e in urma altor provideri

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile