vineri, 17 august 2018

Programul meciurilor Premier League la Telekom Sport și Eurosport, prezentat pe websiteul oficial al Premier League

Pasionații de fotbal britanic pot găsi mai jos programul meciurilor transmise de Eurosport și Telekom Sport. Majoritatea meciurilor vor fi difuzate de Eurosport, iar cele de duminica de Telekom Sport.


Programul este prezentat asa cum este oferit de websiteul oficial https://www.premierleague.com/broadcast-schedules.

Este posibil sa fie incomplet, dar aceasta este programul pe care l-au prezentat oficial cei de la Premier League. Dacă aveți alte surse oficiale (de pe websiteurile Premier League, Telekom sau Eurosport) care anunță transmisii în România și în alte zile decât cele prezentate oficial de sursa menționată (de exemplu pentru zilele de duminică 26 august, 16 septembrie, 23 septembrie și 30 septembrie 2018, când e posibil sa fie transmise de către Telekom Sport), puteți să le adaugați la comentarii, pentru a actualiza articolul. De asemenea, dacă observați meciuri prezentate eronat de către websiteul oficial al Premier League și ați găsit linkuri (pe websiteurile Telekom sau Eurosport) care menționează altceva, le puteți menționa la comentarii, pentru a efectua actualizările necesare.


Niciun comentariu despre subiectul „Programul meciurilor Premier League la Telekom Sport și Eurosport, prezentat pe websiteul oficial al Premier League”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile