miercuri, 16 februarie 2011

Congresul "cablistilor" - 2011 - Lucerna

Industria europeană de cablu este din nou pe val, veniturile sale fiind € 18.8 miliarde în 2010, cu 6% mai mari decât în anul precedent. Manuel Kohnstamm, preşedintele de asociatiei operatorilor de cablu din Europa, spune ca vede acum 2011 ca "anul de recoltare a investiţiilor, iar televiziunea prin cablu va fi cu adevărat recunoscută ca un jucător important in economiile statelor. "


La conferinta de presă de dinaintea lansarii oficiale a Congresului din 2011, din Lucerna, s-a aratat ca televiziunea prin cablu din Europa este subiectul principal al acestui eveniment, fiind dezbatute statisticile si imaginea industriei de televiziune prin cablu europene în 2010.

Televiziunea digitala prin cablu a obtinut venituri cu 17,4% fata de 2009, iar veniturile obtinute din televiziunea digitala au reprezentat 58,4% din total veniturilor televiziunii ca industrie, in general. De asemenea, televiziunea prin cablu are o implementare de 50% din totalul locuintelor din Europa.

Intrebare: De ce mai avem inca atat de multa televiziune analogica prin cablu in Romania ? Cand vor trece si operatorii mai mici la televiziune digitala prin cablu in Romania ? Sau trebuie sa ne uitam in continuare la "pureci" ?

Aici intervine intrebarea numarul 2: Cati operatori de televiziune prin cablu din Romania au avut minimul interes sa trimita reprezentanti la acest congres al cablistilor si care sunt aceste firme ?


Niciun comentariu despre subiectul „Congresul "cablistilor" - 2011 - Lucerna”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile