joi, 10 februarie 2011

Promotii Digi RDS -RCS - Televiziune gratis 6 luni ( 3 plus 1 plus 1 plus 1 )

Cum concurenta e mare ( si face bine clientului ), operatorul ( printre altele, de servicii de televiziune prin cablu ) RDS-RCS a scos pe piata cateva oferte noi. Sa vedem care sunt aceste promotii.

Mai multe detalii aici: http://www.rcs-rds.ro/promotii
Aboneaza-te acum la oricare dintre serviciile Digi si primesti primele 3 luni gratuit.¹

Trebuie doar sa alegi serviciile Digi de care ai nevoie: TV, internet fix, internet mobil, telefonie fixa si mobila. Alege tot pachetul si platesti un tarif lunar incepand cu 59 lei (inclusiv TVA) iar economia pe care o faci poate ajunge la 267 lei.

Inca 3 luni gratuite pentru TV prin cablu, daca iti convingi si prietenii sa se aboneze!

Recomanda serviciile noastre prietenilor tai si pentru fiecare prieten caruia ne-ai recomandat si care devine clientul nostru, primesti cate 1 luna gratuita pentru Digi TV prin cablu.

Vino acum cu 3 prieteni in punctele noastre de prezenta si ai 3 luni gratuite pentru TV!
Se inscrie in promotie si primeste gratuitate la Digi TV prin cablu inclusiv orice client actual al companiei care recomanda serviciile Digi prietenilor sai.


5 comentarii despre subiectul „Promotii Digi RDS -RCS - Televiziune gratis 6 luni ( 3 plus 1 plus 1 plus 1 )”:
Anonim

Am facut si eu contract cu ei acum cateva zile, a venit unu si am semnat contractul si... pa. Cica vin ei in maxim nu stiu cate zile sa monteze cablurile si fibra. Oricum, cica sa merg eu sa iau apoi receiverul de cablu, da ma anunta ei cand o avea, ca acum n-au... Eu le-am zis ca vreau cablu digital, ala nu, ca el nu bifeaza pe contract digital, ca el bifeaza analogic, cica sa bifez eu pe contract cand iau reeiverul. Nu mai inteleg nimik...

Anonim

Asa e, semnezi pt cablu analogic, care e mai slab calitativ ca Digi satelit. Decodorul digital o sa vina peste ani si ani, si eu stau deja de 2 luni dupa ele si din ce am citit, nu prea sunt sanse (in toata tara).
Pentru internet am semnat contract acum 3 ani cu o firma locala ce a fost cumparata de RCS-RDS. Atunci promiteau ca in 6 luni inlocuiesc reteaua existenta cu fibra. Dupa 3 ani au reusit, asa ca am fibra la usa, pe nu o folosesc totusi de 2 luni deoarece "s-a ars switch-ul si urmeaza sa il schimbe." Concluzia, RCS-RDS: servicii de tot rahatul si asistenta clienti mai mult de forma....

Anonim

Unde vedeti voi concurenta pe piata cablului?????? Astia si-au impartit demult piata pe zone, de aia si calitatea amintita mai sus pentru asistenta clienti, vrajeala nesimtita cu internet mobil si tv digital gratuit da ne pare rau nu avem echipamente momentan, daca vreti sa vedeti realitatea mergeti la un punct de incasari si o sa auziti mai multa muie decat la stadion.

Anonim

bai fratilor ne-au luat gsp frica de concurenta eu ma schimb la o alta companie

Anonim

si eu am facut contract de o saptamana cu ei,au spus ca vin le-am mai dat o sutica si tot degeaba

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile