vineri, 22 iulie 2011

Frecventele de receptie ale programelor Dolce Tv prin satelit

Frecventele de receptie ale programelor Dolce Tv prin satelitul Hellas Sat 2 (39.0°E) ( sunt incluse si frecventele programelor transmise in High Definition ( HD ): 


Pentru lista actualizata la zi, recomand cu mare placere adresa urmatoare: http://ro.kingofsat.net/pack-dolcetv.php


52 de comentarii despre subiectul „Frecventele de receptie ale programelor Dolce Tv prin satelit”:
Anonim

Buna ziua,as avea si eu o antrebare se poate vedea si din Italia .are fregventa prin satelit si an Italia?M-ar interesa o antena pentru ca aveti grila de programe buna .Astept raspuns multumesc frumos.mesengerul meu gaby.bostinaru@yahoo.com

Anonim

Da se prinde, dar iti trebuie antena peste 80cm, cu cat mai mare cu atat mai repede prinzi satelitul, trebuie activat in romania serviciul dolce, ca sa stai sa cauti doar satelitul si cand l-ai prins sa intre direct. Gasesti pe net mai multe detalii, cum sa instalezi antena, azimut, elevatie in fuctie de zona unde stai in italia ... Multa bafta !

Anonim

mi s-a stricat cutia si am adus altul nude la dolce si nu merge ce sa fac?

Anonim

astept raspuns urgent MULTUMESC

nicu

Dolce Tv nu merge decat cu receiverul ("cutia" ) dedicata de la Dolce Romtelecom. Chiar daca ai cartela si abonament platit, nu merge cu alt tip de receiver si nici cu alt receiver de la Dolce.

De abia dupa ce faci rost de receiver de la ei de la Dolce de la sediu ( inregistrat in evidentele lor electronice) vei reusi, nu te mai chinui.

Si dupa ce faci rost de receiver, receiverul si cartela trebuie imperecheate si trebuie sa suni la ei sa imperecheze noul receiver cu cartela.

Deci nu merge cu alt tip de receiver.

Anonim

maerge si in italia sargdenia?

DTH Fan

Cred ca merge.

Vezi aici hartile cu semnalul pentru Dolce Romtelecom DTH ( Dolce Tv ).

Verifica spoturile F1 si F2.

http://www.hellas-sat.net/en/coverage_maps.html

Anonim

daca aveti probleme in Italia cu reglarea antenei,daca aveti aparatele sau telecomenzile defecte sunati la nr.3733358510 sau 3288184843,MARIAN.

Anonim

poate cineva sa-mi spuna daca pot receptiona Dolce sat in Germania? avind risaiverul (cutia) si cartela deja probate in Romania (unde functioneaza perfect) este nevoie de un lmb anume ? si de o farfurie de anumita dimensiune ? Multumesc anticipat pentru ajutor.

Anonim

Semnalul Dolce Tv in Germania este la fel ca in Romania, deci poti folosi tot aceeasi antena si tot acelasi LNB. Dar daca vrei, poti sa iit iei o antena offset mai mare, de 1,2 metri si un LNB cu factorul de zgomot de 0,1 db, sa nu ai probleme nici pe ploaie puternica.

Uite aici acoperirea cu semnal a Dolce Tv in Europa:

http://www.lyngsat-maps.com/footprints/Hellas-Sat-2-F1.html

http://www.lyngsat-maps.com/footprints/Hellas-Sat-2-F2.html

Unknown

sa blocat recevitoru ce trebuie sa fac

Unknown

nu mai merge sa intru in menu

Laurentiu

1. Verifica daca mai functioneaza telecomanda. Prima data schimba-i bateriile cu unele noi. Apoi apasa pe butoanele telecomenzii, in timp ce te uiti la ledurile telecomenzii ( cele din partea superioara a acesteia ), privind prin camera foto a unui telefon. Daca ledurile se vad prin camera foto a telefonului ca lumineaza intermitent cand apesi butoanele telecomenzii, inseamna ca telecomanda este functionala. Daca nu se vad ca lumineaza intermitent prin camera foto a unui telefon, inseamna că telecomanda este defecta.

2. Daca nu functioneaza receptorul cu telecomanda verificata ca functionala, scoate receptorul din priza, lasa-l 15 minute scos ai apoi porneste-l din nou. Daca nu isi revine si nu mai poti intra in meniu nici astfel, singura solutie este service-ul.

Anonim

Vezi daca ai semnal corect ( putere si calitate, ambele ), altfel receptorul de la Dolce nu trece de faza cu alegerea satelitului, daca ii dai initializare. Deci vezi intai daca ai antena reglata corect.

Unknown

Am cumparat un pachet dolce TV impreuna cu un receiver kaon zapper hd dar dupa montare in Italia , Imi arata semnal blocat chiaro daca am pus antena pe hellasat 2

Anonim

Pai ai sau nu ai semnal pe Hellsat Sat, ca nu prea inteleg ce spui. Daca ai semnal si nu iti decodeaza, suna la ei sa iti activeze cartela. Daca nu ai semnal, regleaza antena.

Anonim

Decodoare Dolce Italia. Montaj . Telefon 328 344 3533.

Anonim

calitate peste 80 ,semnal 0 si imi pune semnal blocat

flatron

Nu ai semnal bun, probabil de la LNB gresit orientat, sau antena e reglata pe alt satelit. De fapt receptoarele Dolce arata inversat, in realitatea la calitate aratand nivelul semnalul si la semnal nivelul calitatii. Nu poate exista calitate fara semnal.Adica nu poate exista o calitate a unui semnal inexistent. Invers se poate. Iti recomand sa suni la reclamtii Telekom Romania sau sa apelezi la un instalator de antene satelit. Nu e exclus nici ca receptorul sa se fi defectat, dar mai putin probabil.

Anonim

doresc sa stiu si eu daca in italia e semnal maxim ?

Anonim

Da, e semnal maxim, ca in Romania.

Anonim

buna ziua! stau in germania in lindau bayern si am luat din romania o antena cu reciver dolce. probl este ca am putere semnal 80%si calitate semnal 0%.. am incercat toate posibilitatile si nu merge. stie cineva ce as putea face?

Anonim

Daca ai semnal si calitate nu ai, antena nu e reglata pe satelitul care trebuie, adica nu esti pe Hellas Sat de la 39 grade Est, ci pe alt satelit, de la care primesti semnal, dar nu e de la satelitul cu Dolce, ci de pe alt satelit cu alte frecvete, care au alti parametri. De aceea iti arata semnal, dar nu se sincronizeaza pe calitate, ca nu sunt datele de receptie de la canalele Dolce, ci de la alte frecvente de pe alti sateliti.

Ai in adresa web de mai jos datele de reglare, foloseste si o busola:

http://goo.gl/C4HVcm

Daca nu reusesti singur folosind datele de mai sus, trebuie sa apelezi la un instalator de antene. Atentie, reglajul antenei trebuie facut la milimetru, nu functioneazea cu erori de reglaj de centimetri.

Anonim

am incercat dar satelitul hellas sat este in partea cealalta a apartamentului in care nu am cum amplasa antena.oare as putea incerca cu al satelit sau sa trimit inapoi. astia de la dolce imi cere despagubiri de 100 de euro ca sa o pot inapoia, desi nu m am folosit de ea deloc

Anonim

Pai nu prea ai ce face din punct de vedere tehnic. Antena trebuie orientata exact spre satelit si sa aiba vizibilitate totala catre acesta. Monteaz-o pe fatada cealalta sau in curte, daca ai asa ceva si ofera vizibilitate spre satelit sau poate pe acoperis si trage cablu, daca te lasa proprietarul, alta solutie tehnica nu e, nu functioneaza prin reflexii. Pe alt satelit nu vei prinde canalele Dolce, ci altele gratuite straine sau cateva romanesti necodate, daca ai vreun satelit vizibil, deci nu prea are rost.

Anonim

Ce satelit trebuie in Austria.MULTUMESC

Anonim

Satelitul este acelasi pentru toate zonele de receptie pentru Dolce Tv ( Telekom Tv ), nu sunt sateliti diferiti pentru Telekom Tv Romania, adica nu difera satelitul in functie de tarile unde se receptioneaza. Satelitul este Hellas Sat 2 de la pozitia 39 ° Est.

Anonim

Caut pe cineva care montează antene ptr dolce în Austria .....împrejurimile orașului Leoben.

Anonim

salut telekom. vreau sa stiu. aici oras herakleio insula creta grecee. dar unde spre satelit? nord? sud?

Anonim

Ai in linkul de mai jos datele de orientare aproximative pentru satelitul Hellas Sat 2 de la 39 grade Est, pe care il utilzieaza Telekom Romania / Dolce Tv:

http://www.satlex.ro/ro/azel_calc-params.html?satlo=39.0&user_satlo=&user_satlo_dir=E&location=37.62%2C21.60&la=37.62&lo=21.60&country_code=gr&diam_w=75&diam_h=80

SBCA

Buna ziua!De 2 zile decodorul meu dolce hdmi copilul meu a apăsat din greșeala pe stand by dupa care la pornit,iar aparatul din acel moment nu recepționează decât programele HD si cele ungurești,cele romanești normale :TVR,Antena1,2 etc. Absolut de loc.Trebuie sa precizez ca timp de 5 ani a funcționat perfect.Am adus un technician sa verifice cablu si antena pt semnal,pe Reciverul lui are semnal f bun.Cei de la Telecom nu mi-au spus mai nimic.Am făcut resetare ,nimic.Ma gândesc ca poate ar trebui sa fac un software ???Precizez ca locuiesc in Israel.Multumesc

Anonim

@blue: Asta e o problemă de selecție a oscilatorului local al LNB-ului. Nu are de-a face cu opritul receptorului. Există mai multe posibilități:

a) receptorul nu mai poate genera tonul de 22 kHz care îi spune LNB-ului să comute oscilatorul pe 10600 MHz astfel încât să poată recepționa frecvențele mai mari de 11700 MHz (cum sunt toate ale Telekom, cu excepția HD-urilor și canalelor maghiare)
b) LNB-ul nu „aude” acest ton - poate fi nevoie de cablu și/sau LNB nou
c) receptorul e configurat greșit. Parcă, receptoarele Telekom aveau ceva setări avansate pentru configurarea oscilatoarelor locale ale LNB-ului. În mod normal, LO Low = 9750 și LO High = 10600.

Marius

Buna ziua sunt in spania,,Carboneras Almeria si as vrea sa stiu ce dimensiune ar trebui sa aiba parabola si dak s,ar putea receptiona semnal aici

Anonim

Teoretic, dupa harta oficiala de acoperire, este semnal Dolce Tv in toata Spania, la fel ca in Romania, deci ai putea receptiona chiar cu antena de Telekom Tv. Practic, iti poate spunde doar cineva din zona ta. Vezi aici brosura oficiala a satelitului Hellas Sat 2 de la 39 grade Est:

http://www.hellas-sat.net/files/File/hs2_brochure.pdf

Anonim

Ciao..am o problema ca nici tehnicul din romania nu reuseste sa o rezolve..am facut abbonamento la dolce am primit aparatele din tara (Samsung ultimu model)am pus antena pe hellas am semnal 90/100..dar nu reusesc sa intru an meniu pratic ramane blocat la cu schermu de semnal dau ok dar nimic..poate cineva ma ajuta multumesc

Anonim

Pai pe ambele receptoare se manifesta la fel ? Ca vad ca ai spus "aparatele", deci sunt doua ? E sansa mica sa fie ambele defecte.
Esti sigur ca antena e orientata pe Hellas Sat si nu pe un satelit vecin ?
Nu ai niciun receptor FTA care nu e de la Telekom ( sau un televizor cu tuner DVB-S2 ), cu care sa faci teste sa vezi daca este antena orientata pe satelitul corect si iti gaseste la scanare macar unul dintre canale din lista de mai jos ?

http://ro.kingofsat.net/sat-hellas2.php

Unknown

Daca satelitul este ruginit ("oala"/ antena) poate împiedica buna functionare a acestuia? Deodată nu mai funcționează si am observat că antena e ruginită.

Anonim

Daca rugina a creat mici diformitati pe suprafata antenei, cu siguranta ca afecteaza intr-o oarecare masura nivelul semnalului.

Cornel

Calitatea semnalului poate fi afectata din cauza ca suprafata nu mai este plana din cauza asperitatilor ruginei, ceea ce conduce la o focalizare diminuata a semnalului catre LNB. Daca sistemul de receptie nu mai functioneaza deloc, e bine de verificat conexiunea cablului la LNB/receptor si LNB-ul. Asta considerand ca receptorul functioneaza. Este posibila si o deplasare de pe pozitie a antenei, din cauza vantului, ceea ce inseamna ca antena nu mai "vede" satelitul.

Bobo

Salut,de curând am adus un reciver HD Samsung de la Telekom România în Germania la-m instalat folosind o antenă plată Selfsat H30D1 cu LNB integrat,am putere si calitate semnal 100 dar câteva programe HD inclusiv History HD nu sunt recepționate când dau pe aceste programe îmi spune că Decodorul nu poate recepționa semnal, în România au mers toate fără problemă toate canalele cu antena de la Telekom, Decodorul este setat corect pe Hellas Sat care ar putea fi problema, aș vrea tare să îmi meargă Hidtory HD .

Anonim

Probabil acele frecvente au semnal mai slab, iar antena Selfsat nu este suficienta ca marime si putere de receptie pentru aceste frecvente in locatia unde ai montat-o.

Anonim

Buna ziua. Locuiesc in Roma. Am facut in tara un abonament la Telekom si de doua zile nu reusesc sa fixez antena pt a prinde semnal. Ce as putea sa fac? Cum as putea sa mi dau seama cum trebuie indreptata antena? Din cate am inteles este doar un singur satelit pe care se poate prinde semnal. Multumesc

Anonim

Trebuie sa orientezi antena pe satelitul Hellas Sat 2 de la pozitia 39 grade Est. Ai nevoie de o busola, un compas și multa răbdare, plus datele de reglaj din adresa de mai jos:

https://goo.gl/Ro4Pwf

Dacă nu vei reuși singur nici cu toate aceste informatii, va trebui sa apelezi la un instalator de antene.

Anonim

DE CE NU POT VEDEA GRILA DE PROGRAME CU TRV1 SI CELALALTE MERG AM SEMNAL FUL ?????

Anonim

PE DOLCE

Anonim

Dai o resetare la receptor, sau o scanare. Sau suna la relatii clienti, e obligatia lor sa trimita un instalator sa rezolve problema.

Anonim

salut!ma poate ajuta cnv cu o informatie??am dolce sat in olanda.am scvhimbat receptorul si la setarile lnb-ului model dish am introdus 10.600.este corect sau e alt nr?multumesc!

Anonim

Pai nu trebuia sa schimbi nimic, trebuia sa le lasi asa cum sunt...
Si cum adica ai schimbat receptorul? Dolce Tv, care acum se numeste Telekom Tv, nu merge decat cu receptoarele lor, nu accepta alte receptoare, deci nu merge cu receptoare cumparate de prin magazine de specialitate..

Daca crezi ca te ajuta, la mine setarile la LNB sunt doua simultan: 9750/10600.

Unknown

Buna eu am contract la digi tv satelit si nu ami prinde toate programele romanesti unu dintre ele este si antena 1 a-si vrea sa fac alt abonament dar nu stiu ce ce companie ma poti ajuta te rog precizăm stau in anglia antena mia montato un specialist multumesc

Anonim

Cananale Antena 1, ANtena 3 si alte canale ale Intact nu sunt la Digi Tv satelit in acest moment. Vezi grilele aici:

https://hdsatelit.blogspot.com/2014/10/grile-tv-operatori-cablu-tv-digital-dth.html

Te poti abona la Telekom Tv Romania.

Marian Dragalas

Bună ziua am o mica problema la dolce telecom locuiesc în Germania și miam cumpărat un detector satelit la prietenul meu iam reglat antena pe hellas și merge iar la mine nu merge am în cercat la el de odorul și merge iar la mine nu merge și tot același satelit pe aparat mia rata semnal 80 65 iar la risaivar îmi arata ca nu poate recepționat semnalul iam dat și restart dar tot asa âmi scrie

Anonim

La tine ai reglat antena pe alt satelit apropiat de Hellas Sat, cu frecvente similare, dar nu pe Hellas Sat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile