duminică, 26 februarie 2012

TVRM Educaţional devine TVH 2.0

Televiziunea TVRM Educaţional, deţinută de universitatea privată „Spiru Haret", si-a schimbat denumirea şi grila de programe. Postul Universităţii „Spiru Haret“ are o noua denumire si un nou look.

Grila de programe conţine emisiuni ca „Albă ca zăpada", „Internetul ştie tot", „Sondajul zilei", „Azi, despre ieri şi mâine", „Amintiri despre viitor", „Portrete şi consemnări" sau „Anul electoral 2012", ce indică o nouă direcţie a postului, care va fi orientat către analiză şi dezbatere.

Postul va avea şi un jurnal de ştiri, difuzat de la ora 19.30. Noua televiziune a început să se promoveze intens de câteva zile pe canalele media. Sloganul noii televiziuni este „Restart România".

Se spune că proiectul “România 2.0” este unul cât se poate de serios, iar în martie vor fi lansate şi alte platforme care au la bază ideea de “upgradare a României, a comunicării din România”.

Referitor la asemănarea cu formula chimică a apei (H20), coordonatorul proiectului a declarat că se bucură că denumirea televiziunii şi radioului pot fi citite şi aşa.

Echipa proiectului "România 2.0" este formată din circa 150 de persoane, iar cei care se ocupă de TVH 2.0 şi Radio H2.0 nu sunt vedete.

Rebrănnduita televiziune va fi transmisă pentru început pe RCS&RDS digital și analogic și pe UPC digital, dar urmează să intre şi în grila de programe a altor rețele de cablu.


Niciun comentariu despre subiectul „TVRM Educaţional devine TVH 2.0”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile