luni, 21 mai 2012

Aplicaţia Seenow pe televizoarele Samsung

Aplicatia Seenow a fost lasnata initial pe tablete şi smartphones în decembrie 2011, iar acum Direct One extinde parteneriatul cu Samsung către divizia de TV.


Aplicaţia Seenow oferă 24 de canale TV live şi peste 300 de titluri, de la filme de top din Box Office până la documentare şi filme româneşti, accesibile în regim de abonament sau pay per view. Preţurile pentru abonamentele Seenow pornesc de la 1 Euro + TVA/ lună.

"Lansarea pe Samsung Smart TV continuă astfel misiunea Seenow de disponibilitate multi-screen, completând astfel portofoliul de dispozitive cu soluţia de living-room. Şi am ales să facem asta împreuna cu liderul inovaţiei, când vine vorba despre tehnologia TV", precizează Cătălin Clemente, Director Marketing şi Vânzări la Direct One.

„Ne dorim să le oferim clienţilor noştri un conţinut cât mai variat. Ne bucurăm că am încheiat acest parteneriat cu Seenow şi ne dorim să anunţăm şi alte aplicaţii interesante pe parcursul acestui an”, a spus Ana Maria Păsculescu, Product Manager TV în cadrul Samsung România.

Direct One este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piaţa companiilor care vând servicii în regim wholesale către marii operatori de comunicaţii. În urmă cu 3 ani, Direct One a luat decizia de a investi în dezvoltarea unei noi linii de business, care să diferenţieze compania de competitorii săi din piaţa de telecom şi să exploateze oportunitatea oferită de nevoia de distribuţie a continutului video pe internet. Direct One dezvoltă şi operează Seenow, primul serviciu de video on demand din România disponibil pe toate ecranele. Sursa: capital.ro


Niciun comentariu despre subiectul „Aplicaţia Seenow pe televizoarele Samsung”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile