vineri, 26 octombrie 2012

Cum vezi Voyo prin RCS-RDS

Compania RCS & RDS si ProTV S.A au anuntat incheierea unui parteneriat pentru distributia serviciilor voyo.ro. Cele doua companii au semnat un contract prin care RCS & RDS va putea distribui serviciul video on demand Voyo. Astfel, accesul la continutul premium voyo.ro va putea fi achizitionat de acum si de la casieriile RCS & RDS din toata tara, cat si telefonic sau prin intermediul site-ului oficial al acestei companii, http://www.rcs-rds.ro/voyo/ .

Voyo.ro le ofera utilizatorilor sai in prezent aproximativ 700 de filme de box-office si seriale de succes, transmisiuni sportive exclusive, concerte, emisiunile canalelor TV ale ProTV S.A. Voyo.ro numara deja peste 500.000 de conturi active. Pana la finalul acestui an baza de continut voyo.ro se va extinde la peste 1000 de filme

Mai mult decat atat, din luna septembrie a acestui an abonatii Voyo.ro pot urmari produsele preferate direct pe televizor, prin intermediul aplicatiei dedicate pentru Samsung Smart TV, aplicatie prin care utilizatorii au acces la filmele, serialele si emisiunile disponibile in abonamentul Voyo.ro ( aplicatia a fost adăugata si pe Televizoare Smart TV LG, vezi foto Voyo pe Smart Tv aici. ). Voyo devine asadar un serviciu premium care depaseste prin aceasta facilitate sfera internetului clasic si ofera utilizatorilor sai produse ce pot fi urmarite pe cele mai populare device-uri: PC, iPad, iPhone si Smart TV.

"Acordul de distributie dintre RCS & RDS si PRO TV SA le ofera abonatilor RCS & RDS accesul la Voyo.ro, cel mai modern si complet serviciu de entertainment din Romania. Voyo.ro pune la dispozitia publicului aproximativ 700 de filme, emisiuni si seriale si transmisiuni sportive in direct. Prin parteneriatul cu RCS & RDS, Voyo.ro face accesibil continut de calitate pe un suport 100% legal.", a declarat Costi Mocanu, Senior Vice-President Head of Voyo.

"Acest parteneriat vine ca urmare a dorintei noastre de a oferi clientilor nostri acces la cat mai mult divertisment si la continut media de buna calitate, si in mediul online. Cu Voyo, RCS & RDS completeaza oferta de entertainment prin internet pentru abonatii sai.", declara Alexandru Oprea, Presedintele grupului RCS & RDS.

Voyo.ro este o platforma online de entertainment cu continut premium, diversificat, exclusiv si legal. Continutul voyo.ro este oferit in sistem de abonament si Pay Per View. Avantajul acestui serviciu este faptul ca utilizatorii beneficiaza, in conditii perfect legale, de sute de titluri de filme, emisiuni informative si de divertisment, seriale, show-uri si evenimente sportive, multe dintre acestea cu difuzare LIVE. De asemenea, voyo.ro ofera nenumarate seriale internationale, seriale romanesti, disponibile chiar in avans fata de difuzarea la TV.

RCS & RDS este compania lider pe piata serviciilor de televiziune si de internet din Romania, cu peste 3 milioane de clienti si o experienta de 15 ani in furnizarea solutiilor de telecomunicatii. Pe langa furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit, operatorul ofera si telefonie fixa si mobila, fiind si cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa de pe piata interna. De asemenea, RCS & RDS este singura companie de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete, cu mai mult de 44 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteza fix si mobil Digi Net, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil. RCS & RDS este totodata unul dintre cei mai importanti operatori din regiune, furnizand servicii de telecomunicatii si in Spania, Italia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia si Serbia.

Voyo este cel mai tare portal de entertainment online! Iti aduce peste 1000 de filme, seriale romanesti si internationale, show-uri, sport, concerte, stand-up comedy si multe altele.

Te-ai obisnuit deja sa urmaresti meciuri de fotbal din Champions League, Europa League si din multe alte competitii sportive din lume, pe www.digisport.ro. Stii deja ca te poti uita oricand la Digi24, pe www.digi24.ro. Iar acum ti aducem acest nou continut online, ca sa iti oferim si mai multe filme, si mai multe spectacole, si mai mult sport!
Voyo este un nou serviciu al RCS & RDS, prin care poti viziona, intr-un abonament lunar, filme si spectacole noi , pe care nu le poti vedea la TV!

Desigur, ai acces la o gama mai larga de filme, productii de calitate, pe care le poti regasi intr-un singur loc. Plus emisiuni si filme produse de Media Pro (Las fierbinti, Pariu cu viata, etc.) si stiri pe care nu le poti vedea decat pe Voyo.

Poti sa vezi filmele Voyo pe baza unui abonament lunar de 17,5 lei (TVA inclus), care va fi facturat alaturi de celelalte servicii Digi, in factura unica de servicii.

Pentru vizionare, este necesar sa iti creezi un cont de acces Voyo, in contul tau de client Digi de pe www.rcs-rds.ro. Daca nu ai un cont de client, creeaza-l aici.


CUM ITI FACI UN CONT VOYO?

Pentru creare cont Voyo, urmeaza urmatorii pasi:

Intri in contul tau de client Digi
Accesezi sectiunea Servicii / Alte servicii / Voyo

Activezi serviciul urmand etapele descrise in contul de client.

Etapele pe care le vei vizualiza in contul tau de client sunt:

Facturare – informare in legatura cu faptul ca serviciul este facturat, din momentul ce l-ai activat. Apesi “Trimite”.

Termeni si conditii – citesti termenii si conditiile serviciului, bifezi ca esti de acord cu ele si treci la pasul urmator, apasand butonul “Trimite”.

Conturi Voyo – in cazul in care ai deja un cont Voyo, creat pe site-ul www.voyo.ro, bifezi “Da”; in cazul in care nu ai, bifezi “Nu. Treci la etapa urmatoare dand click pe “Trimite”.

Daca ai deja un cont Voyo creat pe www.voyo.ro, introduci numele de utilizator si parola cu care te-ai conectat pana acum si treci la etapa urmatoare.

Daca iti faci acum un cont, finalizeaza crearea lui, setand un user si o parola, oferindu-ne o adresa de e-mail si informatii despre data nasterii tale.

In acest moment ai contul Voyo activat si poti viziona filmele si programele de pe www.voyo.ro, oricand doresti. Iti alegi orice film doresti (in afara d cele cu plata per vizionare, Pay-Per-View), la orice ora!

Vizionare placuta!


CAND POTI DEZACTIVA UN CONT VOYO

In cazul in care doresti sa dezactivezi un cont, il poti dezactiva oricand, iar dezactivarea intra in vigoare din prima zi a lunii urmatoare celei in care ai efectuat-o. Serviciul va fi facturat pe intreaga aceasta perioada. Plata vizionarilor tale se va regasi pe factura cu serviciile Digi, in lunile in care ai utilizat serviciul (ai avut conturi activate).

Cat costa? Poti sa vizionezi filmele Voyo cu numai 17,5 lei/luna (TVA inclus). Ai acces in Voyo de cate ori vrei, pe baza contului pe care l-ai creat pentru vizionare. Fiecare cont creat este tarifat separat. Conturile tale sunt valabile pe orice perioada doresti, iar aceasta perioada va fi facturata lunar de RCS & RDS. Serviciul este facturat in avans. Din aceste motive va exista o perioada dupa intrarea in vigoare a dezactivarii, care va fi prinsa in factura emisa pentru perioada respectiva. Aceasta perioada va fi stornata in facturile urmatoare.


Un comentariu despre subiectul „Cum vezi Voyo prin RCS-RDS”:
Cristy

nu mai merge 😥

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile