miercuri, 6 februarie 2013

Resetare parola Kaon NA1000HD Digi Tv

Intrucât Digi Tv se pregateste sa lanseze in curand televiziuni HD prin satelit ( au fost deja lansat emisiuni test cu programe HD, de exemplu pe frecventa 11823 H SR 27500 FEC 7/8, modulare 8PSK, dar probabil este o frecventa de test), iar receptoare care vor fi utilizate vor fi Kaon NA1000HD Digi Tv, va prezentam mai jos modalitatea de resetare a receiverului in caz ca veti uita parola. Cu siguranta ca metoda de resetare va fi utilă viitorilor posesori de receptoare.

Iniţial codul PIN este „0000”. În cazul în care uitaţi codul PIN, veţi întâlni fereastra Blocare Meniu atunci când încercaţi să accesaţi Setare Sistem.

Iată cum se reseteaza receptorul  Kaon NA1000HD Digi Tv, asadar inclusiv codul PIN, care devine 0000 :

1. Intrati in meniul Setare Sistem
2. Va apare fereasta de blocare meniu atunci când încercaţi să accesaţi Setare Sistem
3. Daca ati uitat parola, apăsaţi în ordinea urmatoare tastele ROŞU, VERDE, GALBEN, ALBASTRU pentru a intra în meniul Setare Sistem. Resetaţi aparatul alegând opţiunea Setări Implicite.

Update: Noul manual al receptorului Kaon NA1000HD prezintă aceeași metodă, confirmând oficial modalitatea de resetare a parolei, prezentată mai sus.

Intrati in Setare sistem, apoi intrati in control blocare ( restrictionare acces ). Puteţi schimba codul PIN în acest meniu. Iniţial el este setat „0000”. În cazul în care uitaţi codul PIN, veţi întâlni fereastra Blocare Meniu atunci când încercaţi să accesaţi Setare Sistem. Apăsaţi în ordine tastele ROŞU, VERDE, GALBEN, ALBASTRU pentru a intra în meniul Setare Sistem. Resetaţi aparatul alegând opţiunea Setări Implicite.

UPDATE 9 august 2016: RCS-RDS a introdus in Digicare posibilitatea de a reseta codul PIN al receptoarelor si CAM-urilor utilizate de către abonati. Detalii găsiți AICI.


9 comentarii despre subiectul „Resetare parola Kaon NA1000HD Digi Tv”:
Anonim

0.8°W Intelsat 10-02 11823.00 H BSS06 K2 Europe DVB-S2 8PSK 30000 5/6 66.8 Mbps NID:1 TID:13 Cerere de actualizare a listelor KingOfSat

Digi World HD Hungary Ungaria General RCS DigiTV Nagravision 3 4050 4079 4103 hun 4150 4079 2013-02-08 +

A inceput marele bal , sa vedeti preturi de acum ... si promptitudine din partea lor Pai asa se reseta parola si pe receiverele Kaon Focus sat-. Acelasi firmaware probabil

Anonim

nu se poate reseta parola in acest fel

Anonim

Poate ca intre timp au facut update de software si nu mai merge metoda. Vezi ca articolul e din 6 februarie 2013... Nu am acest receptor sa verific sa confirm daca mai merge metoda.

Anonim

Sau poate chiar a fost stearsa metoda din soft, ca articolul asta a fost publicat inainte sa fie lansate de Digi Tv pe piata din Romania.
Kaon Na 1000HD nu e tot KAON KSF-SA700 PCO, dar cu alt soft ?

Anonim

Nu se stie, poate sa fie si Kaon KSF-SA700 PIR .

Anonim

Incercati si astfel: - Menu -> Setare sistem -> OK -> receiverul solicita codul PIN.
Se apasa tastele colorate, in ordinea urmatoare: rosu - verde - galben - albastru
Codul PIN este acum cel implicit, adica 0000 ( daca va functiona ).

Daca are altcineva alta metoda, pentru firmwarele mai noi, sa o posteze, poate e utila si pentru altii. Cei de la service stiu sigur noua metoda. E in avantajul lor, scapa de niste munca in plus, o reseteaza omul acasa, nu ii mai streseaza tot felul de abonati uituci.

Unknown

Nu merge am incercat

Anonim

Probabil au schimbat softul, am incercat eu mai demult si mergea, dar acum nu mai am risaivarul asta, ca am trecut pe cablu.

Anonim

Menù blocat decoder digi tv kaon cum se poate debloca?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile