vineri, 22 martie 2013

Cum recepționez Agro Tv ? Agro Tv e transmis și Live Online

Agro Tv este o televiziune despre care multi cititori ne-au intrebat cum poate fi receptionată.

Agro TV transmite non-stop emisiuni producţie proprie (90%) şi programe ale altor producători (10%). În grila televiziunii Agro TV exista emisiuni informative (70%), programe educative, religioase, culturale etc (in proprtie de 25%), dar şi programe de marketing (5%).

Agro TV prezinta reportaje pe teren, sfaturi si exemple pentru agricultori și despre agricultură.

Potrivit dosarului depus la C.N.A., investiţia iniţială în televiziunea Agro TV a fost de 65.000 de euro, din resurse proprii ale societăţilor detinatoare.

Societatea Someş TV S.R.L. deţine şi licenţa audiovizuală pentru televiziunea Someş TV, iar resursele tehnice ale acesteia sunt probabil utilizate în comun cu Agro TV, după cum s-a spus si în proiectul depus la C.N.A.

Deocamdata nu este transmisa prin satelit ( cel putin din cate ne-am informat, e posibil sa nu fie așa), dar poate fi receptionata pe unele rețele de cablu (inclusuv RCS-RDS in unele zone geografice).

De asemenea, este distribuita online prin Seenow ( televiziune prin protocol IP cu abonament ), dar si gratuit la adresa http://www.somestv.ro/live ( tot prin intermediul Seenow, dar fara abonament ), precum si prin serviciul tv prin protocol IP al Romtelecom ( fostul Dolce Tv ), conform grilei prezentate pe website-ul oficial.


2 comentarii despre subiectul „Cum recepționez Agro Tv ? Agro Tv e transmis și Live Online”:
Anonim

Se vede mai bine pe net decat la RCS ! Asta nu e o noutate ! RCS baga semnal bun doar la canalele lor. Restul canalelor zici ca sunt piratate !

Anonim

Acum Agro Tv e si pe digital la cablu RCS-RDS .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile