sâmbătă, 30 martie 2013

HIGH TV 3D, televiziune 3D gratis prin satelit - Vezi frecvența !

HIGH TV 3D este un program de televiziune tridimensional ( același care este transmis și la UPC ), care poate fi receptionat gratuit prin satelit, inclusiv în România, semnalul fiind foarte bun.

Având sediul central in New York, cu birouri în Hong Kong, Paris, Londra si Singapore, HIGH TV 3D este primul canal de familie internațional care transmite non-stop o combinație unică de divertisment, stil de viață și spectacole originale în format full HD 3D.

HIGH TV 3D beneficiază de capacități mari de producție 3D în întreaga lume, cu mai mult de 450 de ore de programe 3D ( destinații de călătorie, emisiuni de bucatarie, animatii, reality show și celebrități de la Hollywood etc ).

HighTV adaugă 5 ore de conținut 3D nou în fiecare săptămână, in timp ce alte televiziuni 3D concurente ( de la data scrierii articolului  ) adaugă aproximativ 2-3 ore de conținut nou în fiecare lună, in special filme noi 3D.

HighTV are in plan sa produca si sa transmita peste de 500 de ore de conținut de calitate in fiecare an.

Din programele 3D difuzate amintim: 3Dynamics, Yengar Yoga The Complete 3D Guide, 3Destinations, 3Delight, 3D Motor Show, 3D Winter Extreme, 3D Global Football, 3D Master of Fashion si mai sunt alte cateva zeci.

Reality Show-urile si serialele sunt filmate cu camera video 4K RED One + Stereoscopic Rig ( rezolutie nativa 4900 x 2580 pixeli ), emisiunile in direct din studio sunt transmise cu camera Sony PMW EX3 ( rezolutie nativa 1080i ), iar documentarele sunt realizate cu camera Panasonic AG-3DA1 ( doua lentile si doi senzori separati de 1920 x 1080 px ).

Televiziunea HIGH TV 3D poate fi receptionată gratuit ( deocamdata nu este codata, sperăm sa ramână gratis in continuare ) si cu sunet original în limba engleză. pe:

Satelitul: Astra 3B (23.5°E)
Frecvența: 11778.00
Polarizare: Verticală,
SR: 27500
FEC: 9/10
DVB-S2 QPSK
Necodat ( gratuit, FTA )
NID: 3
TID: 3204

Ca o paranteza, pe această frecventa mai este transmis un program 3D codat ( Penthouse 3D HD ). De asemenea, High Tv 3D mai este transmis si Thor 6 ( 0.8°W), dar codat si cu semnal mic in Romania, eventual receptionabil cu abonament si antene mari in nord-vestul Romaniei( frecventa 10747.00 VK1 Nordic, DVB-S2 8PSK SR 25000 FEC 3/4 Telenor, NID:70 TID:70 ).

Insa pe satelitul Astra 3B (23.5°E) semnalul este foarte bun si televiziunea HIGH TV 3D este necodată, transmisa in format HD SBS ( Side-by-Side ).

UPDATE 31 ianuarie 2015: High Tv 3D numai este transmis prin satelit in Europa. Detalii gasiti AICI.


7 comentarii despre subiectul „HIGH TV 3D, televiziune 3D gratis prin satelit - Vezi frecvența !”:
Anonim

Unde gasim receptoare 3D in Romania!!

Cristi

Nu trebuie receptor 3D, orice receptor HD ( DVB-S2 ) poate receptioana programe 3D. Nu exista receivere 3D de satelit, ci doar receivere HD sau SD. Emisia unui program 3D este de fapt tot un program HD "2D", dar cu imaginea impartita SBS ( stanga-dreapta ), pentru a transmite fluxul video 3D prin intermediul unei televiziuni HD "2D".

Deci orice reciever HD e bun pentru a receptiona programul 3D din articol, precum si alte programe 3D necodate.

Unknown

da asa este eu pot confirma cea ce zice cristi, am receptor HD si prind programul sus mentionat de pe astra 23,5 Est

Anonim

Se pare ca tunerul dvbs al panasonicului meu nu-l mai vede! De ieri! Stiti ceva?

daniel

Cred ca nu mai e pe frecventa asta.

Anonim

EU AM DECODOR HD DE LA DOLCE.CUM SI UNDE TREBUIE SA MERG CA SA DECODEZ CA NU POD INTRODUCE FRECVENTE MANUAL E CODAT . MULTUMESC.

Anonim

Cumpara un receptor normal HD de la un magazin online. Receivere de la Dolce sunt blocate sa receptioneze doar televiziunile din grila Dolce Tv de pe satelitul Hellas Sat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile