luni, 29 aprilie 2013

LG Cloud pentru televizoarele LG Smart din Europa

LG Electronics introduce si în Europa serviciul LG Cloud, optimizat si pentru televizoarele LG Smart.

LG Cloud permite redarea directă a conținutului pe un LG CINEMA 3D Smart TV.

Conținutul va fi ușor și convenabil stocat în cloud și va putea fi sincronizat automat cu calculatorul, telefonul și televizorul.

LG Cloud va permite accesul la videoclipuri, fotografii și muzică, imediat dupa ce acestea sunt încărcate în contul dvs. de utilizator.

Accesarea se poate face de pe un televizor LG Smart conectat la internet, dar si de pe telefon sau pc, fara sa fie nevoie sa mai descarcam ( de exemplu cu un cablu de date ) filmarile sau fotografiile din telefon.

Aplicatia a fost lansata si pentru smartphone, pe Google Play.

Fisierele uploadate de pe pc sau smartphone sunt compatibile la redarea cu televizoarele LG  Smart 3D Cinema, PC-uri și smartphone-uri Android.

Imediat după ce utilizatorul se înregistreaza poate stoca până la 5 GB de date.

Reproducerea continutul multimedia stocat in LG Cloud este efectuată printr-o transcodare.

Functia "Resume Play" permite o redare perfectă pe diverse dispozitive. Daca ai intrerupt redarea unui film sau melodii de pe smartphone, fisierul poate fi redat in continuare pe un alt dispozitiv, cum ar fi Smart TV LG.

De asemenea, poti reda un slideshow și în același timp să asculti muzică.


Iata si descrierea oficiala aplicatiei Lg Cloud pentru telefoane mobile cu Android, care poate fi descarcată de aici:

Accesaţi-vă conţinutul salvat în orice moment, oriunde cu LG Cloud!

Încărcaţi videoclipuri, muzică, fotografii şi alte conţinuturi şi bucuraţi-vă de ele pe SmartTV, Smartphone, PC şi site-uri Web.

* Caracteristici principale *

1) Un mediu de utilizator care vă permite să vă bucuraţi de aceste avantaje oriunde, oricând.

LG Cloud acceptă aplicaţiile fiecărui dispozitiv pentru a utiliza diverse dispozitive, precum LG Smart TV, smartphone-uri Android, PC-uri, site-uri Web etc.

Puteţi vedea fotografiile pe care le-aţi făcut cu smartphone-ul pe televizor sau puteţi viziona videoclipuri pe smartphone în timpul deplasărilor în loc să le vizionaţi pe televizor.

2) Stocare personală gratuită

Toţi membrii noi primesc un spaţiu de stocare gratuit de 5 GB.

3) Cel mai bun serviciu, prietenos pentru utilizator, poate fi utilizat pentru diverse dispozitive

Puteţi viziona filme, asculta muzică sau vizualiza fotografii care sunt optimizate automat pentru dimensiunea de ecran şi performanţa televizorului, smartphone-urilor şi a altor dispozitive.

4) Stocare automată a datelor personale

Puteţi stoca şi gestiona videoclipuri, fişiere de muzică, fotografii şi documente în spaţiul de stocare personal din cloud.

Puteţi încărca automat fotografiile şi videoclipurile pe care le-aţi făcut cu smartphone-ul în cloud-ul dvs. folosind opţiunea „Încărcare automată mobil”.

Opţiunea „Sincronizare automată folder PC” sincronizează automat fişierele de fiecare dată când este adăugat un nou fişier sau este şters un fişier din folderul dvs. de stocare din cloud sau dintr-un folder desemnat de pe un PC, prin compararea fişierelor pentru stocarea unor fişiere identice.


Niciun comentariu despre subiectul „LG Cloud pentru televizoarele LG Smart din Europa”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile