vineri, 26 aprilie 2013

The History Channel se relansează oficial sub numele de History

Prezentă în grilele mai multor operatori de cablu, tv prin protocol IP si DTH din România ( RCS-RDS, Romtelecom, UPC, iNES), televiziune The History Channel își schimbă oficial si in Romania numele în History. De asemenea, History are si o varianta HD a programului, cu subtitrare in limba română.

History transmite programe documentare istorice ( "reconstituiri" ale unor evenimente istorice, "arheologie" modernă, reinterpretari pe baza unor documente sau artefacte si diverse alte emisiuni ).

HISTORY îi poartă pe telespectatori într-o călătorie de-a lungul timpului, făcând legătura dintre lumea noastră modernă şi rădăcinile ei istorice într-un mod pasionant, captivant şi adesea surprinzător. Emisiunile de o înaltă calitate pun la încercare percepţia asupra trecutului, relatând aventuri bine-cunoscute şi dezvăluindu-le pe cele rămase ascunse în timp. Prin tehnici de producţie contemporane, reconstituiri vii şi o relatare captivantă, HISTORY vă transpune de pe canapea în miezul acţiunii, dupa cum se prezinta oficial televiziunea.

HISTORY este disponibil în următoarele teritorii: Europa, America de nord, America Latină,Africa şi Orientul Mijlociu, Asia si Oceania.

Conform declaratiei lui Tom Davidson, un director al companiei A+E Networks UK, "noul" History va fi mai localizat si va produce si programe pentru România, cu subiecte de interes pentru istoria țării noastre. In acest sens vor fi contactate case de productie din Romania.

Dar ca toate acestea planuri de crestere a productiei sa se realizeze, compania trebuie sa se axeze si pe cresterea veniturilor prin atragerea de cat mai multa publicitate nouă.

The History Channel este în Romania inca din anul 2008, dar si-a consolidat pozitia odata cu intrarea in reteaua RCS-RDS, conform aprecierilor reprezentantilor companiei. Reprezentantii History au recunoscut ca au avut norocul ca televiziunea dumnealor sa fie introdusa in grila RCS-RDS, atunci cand au fost scoase programelor Discovery si ca nu se tem ca li se va aplica o procedura asemnatoare in caz ca vor deveni cel mai buna televiziune de documentare din Romania, asa cum se speră, intrucat inotdeauna au cautat colaboratori de prestigiu. History are totusi in plan si intrarea in grilele operatorilor mai mici.

In acest moment se estimeaza de catre reprezentantii săi ca televiziunea History are un public format din 3 milioane de telespectatori, iar History este vizionat in fiecare zi in Romania de peste o jumatate de milion de telespectatori diferiti. Acest public are in general vârsta între 18 şi 49 de ani si provine in special din mediul urban, fiind format cu preponderență din bărbaţi, care reprezinta peste 60% dintre telespectatori.

De asemenea, reprezentantul History a mai spus ca se va deschide probabil o reprezentanta in Romania, dar se va pastra colaborarea cu actualele firme care se ocupa de publicitate.

History considera Romania a doua mare piata din Europa, dupa Polonia, țara noastra oferind mari oportunitati comerciale, in viziunea acestora.

Asadar, se pare ca există planuri mari pentru "televiziunea care face istoria mai atractivă".


Un comentariu despre subiectul „The History Channel se relansează oficial sub numele de History”:
Anonim

Prea multa publicitate , foarte foarte multa ! Too much advertising !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile