luni, 29 aprilie 2013

Travel Channel HD a început să fie transmis la Focus Sat

Canalul documentar Travel Channel HD a inceput deja sa emita in teste pe poziția orbitală 0,8° Vest ( mai devreme decat lansarea oficiala pe care am anuntat-o aici ), pe satelitul Thor 5. Transmisia apartine de serviciile operatorului nordic pay-TV Canal Digital.

Programul va fi oferit oficial incepand cu 1 mai si clientilor DTH UPC Focus Sat din Romania,

Travel Channel HD apărut în identificarea "DHCT" pe acelasi frecventa cu Discovery HD Showcase , History HD, BBC HD si Eurosport HD, avand provider Telenor.

Televiziunea Travel Channel HD are deocamndata activ doar sistemul de codare Conax ( CAID 0B00 Norwegian Telekom) pentru Canal Digital. Alte sisteme nu sunt conectate încă.

Programul Travel Channel HD va fi parte oficială a platformei Focus Sat incepand 1 mai 2013.

Parametrii tehnici de receptie a Travel Channel HD:

Thor 5 (0.8 ° W), frecventa 12.015 GHz, polarizare orizontala, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, Conax CA.

Incă nu are adăugată subtitrarea in limba română.

Travel Channel e cel mai cunoscut canal de călătorii si transmite 24 ore zi în 21 limbi, în toată Europa, în Orientul Mijlociu, în Africa şi în zona pacifică a Asiei.

E deţinut de Travel Channel International Limited (TCI) - o companie independentă, cu sediul la Londra, în Marea Britanie.

Travel Channel HD si-a asigurat distributia pe platformele UPC DTH din Europa Centrală și de Est.

Începând cu 1 mai, acesta va fi disponibil la UPC Direct din Ungaria, Freesat în Republica Cehă și Slovacia și Focus Sat din România.

Ca urmare, UPC Ungaria va extinde în continuare poziția de lider HD în țară, crescand la 11 numărul de canale care le oferă in format HD.

Între timp, în România Focus Sat va rămâne cel mai important furnizor de canale HD în sectorul DTH, oferind un total de 10 canale în format High Definition.

Comentand cu privire la lansare, Magnus Ternsjö, MD la UPC DTH, a declarat:

"Suntem încântați de consolidarea ofertei HD la UPC DTH, prin adaugarea noului canal Travel Channel HD. Cu acest canal vom intări în mod clar poziția noastră de lider ca furnizor DTH cu cea mai buna și mai cuprinzătoare oferta HD prin satelit în Ungaria și România. Știm că pe măsură ce clienții isi cumpara televizoare HD, importanța calitatii si nu neaparat a cantitatii va prima. "

Lansat în 1994, Travel Channel HD foloseşte 20 de feeduri de satelit, pentru a ajunge la peste 850 de operatori care transmit pe cablu, prin satelit sau în sistem tv prin protocol IP.

Compania produce şi comandă programe originale din toată lumea.

Travel Channel oferă sfaturi practice pentru alegerea şi planificarea vacanţelor reale, dar le permite telespectatorilor şi să se relaxeze, urmărind de la distanţă experienţe din locuri fascinante, în compania prezentatorilor dedicaţi din toată lumea.


Update 30 aprilie 2013, ora 11:00.

Acum denumirea DHCT a fost schimbată în Travel Channel HD.


Update 30 aprilie 2013, ora 15:20.

Acum Travel Channel HD are si subtitrare in limba română.


Update 1 mai 2013, ora 11:50.

Travel Channel HD cu subtitrare in limba română poate fi receptionat de abonatii Focus Sat Romania ( UPC).


2 comentarii despre subiectul „Travel Channel HD a început să fie transmis la Focus Sat”:
claudyu

înseamna ca va fi introdus pe Focus Sat

Administrator

A fost lansat ! Travel Channel HD cu subtitrare in limba română poate fi receptionat și de către abonatii Focus Sat Romania ( UPC).

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile