vineri, 17 mai 2013

Care este cel mai bun DTH ( televiziune cu plată prin satelit ) din România ?

Este o întrebare care cu siguranță nu are un răspuns sau acesta e determinat subiectiv ( sau poate obiectiv ) de operatorul la care ești abonat.

Am observat că în general la comentariile de la diverse articole de aici, de pe HD Satelit, se afirmă că DTH-ul cel mai bun este cel la care are abonament respectivul cititor.

Bineînțeles, sunt și cei care își critică operatorul care le oferă serviciile de televiziune prin satelit.

Și atunci cum știm care este cel mai bun DTH din România? Sau mai exact, care crede publicul că este cel mai bun DTH ?


UPDATE 2021: Sondajul nu mai era unul reprezentativ pentru piața media din România: au trecut peste 7 ani de la data publicării inițiale, iar piața de servicii tv cu plată s-a schimbat substanțial. De aceea, am eliminat sondajul. Vă mulțumim pentru participare. Puteți continua discuția la comentarii, daca subiectul mai prezintă interes.


59 de comentarii despre subiectul „Care este cel mai bun DTH ( televiziune cu plată prin satelit ) din România ?”:
Unknown

Votez Digi dth pt ca am abonament la ei deocamdata dar m-au cam dezamagit ! Nu mai sint ce au fost ! Plus ca umbla vorba prin sat ca vor intra in insolventa din cauza datorilor pe la banci :) asa ca nustiu ce va urma programe de mult nu au mai introdus de scos au tot scos iar abonamentu e la fel n l-au redus ...Ori cum sunt cam dezamgit de ei sper sa isi revina intr-un fel sau altu ! :)

Anonim

Am votat Focus Sat, au programe HD multe si digi n-au.

paul

Nu inteleg,de ce s-a introdus si orange in lista?inteleg ca au depus actele pentru licenta la CNA dar nicidecum nu a fost utilizat de nici unul dintre noi incat sa ne dam cu parerea despre serviciile oferite de catre ei!freesat e irelevant in sondaj cu lista aceea programe:P .in rest merg pe digi ,desi nu au HD ,factorul decizional in a da click pe ei este pretul/sportul care e in curtea lor! ,

Administrator

Am introdus Orange fiindca va fi lansat cu siguranta, iar daca nu era introdus in sondaj, trebuia sa anulam sondajul si toate voturile si sa reincepem votarea de la zero.

Sondajul va fi aici ani de acum inainte, asa ca nu va mai fi relevant peste 2-3 ani daca nu s-a votat Orange 2-3 saptamani, fiindca nu era lansat oficial.

Anonim

Votez FocusSat deoarece:
1.nu stiu daca, concurenta lor au cartele de reincarcare sau trebuie platit abonament pe toata perioada contractuala.Aici datorita cartelelor de reincarcare, pot opta oricand pentru orice tip de abonament doresc.(1 luna family,1 luna family+HD, alta luna nu mai doresc sa achit..deci nu rencarc )
2.Personal consider un avantaj pentru mine sa nu imperechez cartela cu receiverul.Pot achizitiona oricand - orice receptor connax....la un pret mult mai bun de pe piata gri decat gasesc in orice magazin.
3.Grila de programe HD consider ca este EXTRAORDINARA.Calitatea HD receptionata este Super, iar la cate posturi receptionez chiar isi merita pretul.
4.Este minunat sa poti introduce cartela in CAM-ul connax, direct in slotul de la televizor.
Toata stima, pentru informatiile de calitate pe care le gasesc in fiecare zi pe acest site.
Multumesc!

ADRIAN C

ANONIM TE ROG AJUTA-MA EU AM UN CARD DE LA FOCUS DIN CEL PREPLATIT DE 80 DE LEI IL FOLOSEAM AFARA SI NU AM INCARCAT DE APROXIMATIV PATRU LUNI,CREZI CA MAI ESTE VALABIL DACA IL REANCARC SI CU CAT.MERCI

Anonim

DA e valabil reancarcare 26 ron si lasat pe pro tv .Reancarcare din romania

Anonim

Orange tv poate fi in lista deoarece isi pot exprima parerea cei care au in teste deja acest pachet,eu unu am asa ceva si am votat Orange. Am avut si digi (varza) si focus sat, ambele au probleme mari mai ales cu vremea, Orange in schimb merge brici cu o furtuna afara cu gheata, pomi rupti, vijelie puternica.

Anonim

Haideti mai, de departe e romtelecomul peste toti. Ia stati stramb si judecati drept...

Dark

Pai si eu am votat cu Romtelecom, dar degeaba noi stam stramb si judecam drept, ca ne bate la fund parerea oamenilor din sondaj. Pe ei cum ii lamurim ? Daca au dreptate? Sau avem noi dreptate si majoritatea nu? Nu prea merge. Vedem cum evolueaza sondajul in urmatoarele luni, acum sunt prea putine voturi 156. Putem trage o concluzie initala la peste 500-1000 de voturi si relativ finala la cateva mii de voturi.

Anonim

Cei ce au votat cu digi, au votat de nervi ca inca nu pot trece la romtelecom din cauza contractului. Defapt toti ce au votat digi toti sunt fani romtelecom. Stiu asta

constantin

Hai nu ma lasi.... Pai cine îi tinea sa voteze cu Romtelecom, chiar daca avea contract la Digi Tv? Ce logica ai si tu.

Romanian Dreambox Info

Clar Focussat, plusuri:

Cardul poate fi folosit in orice receptor cu , cam conax
Programe HD
Sistem de plata excelent prin reincarcari lunar si o perioada de gratie de 6 luni ( 6 luni poti sta fara sa incarci)
Acoperire in toata europa cu putine exceptii
Posibilitatea receptionarii programelor free celor ce au receiverul focussat
Posibilitatea folosirii mai multor lnb-uri ( multifocus )
Posibilitatea folosirii unui motoras H-H sau a unui sistem format din: antena+pozitioner+actuator

Minusuri:
Grila de programe HD cam slabuta, dar..cine stie...

In concluzie: Nr1 in acest moment!

Anonim

Focus Sat cel mai bun DTH

Anonim

FOCUS SAT CEL MAI PROST

Romanian Dreambox Info

Depinde din ce unghi privesti problema, pentru unii poate fi prost , pentru altii bun si exceptional , unii se multumesc cu decodoare dedicate si cartele imperecheate fara posibilitatea de a urmarii programele free de pe acelasi satelit, altii nu, doresc si programele free si chiar mai mult, asadar..opiniile sunt impartite.

Anonim

Focus Sat din toate punctele de vedere.Plata,programe,seriozitate,semnal excelent.

Anonim

am impresia ca vine tare din urma Orange

Anonim

focussat de departe cel mai slab

DTH Fan

Nu neaparat. Pana acum chestionarul are urmatoarele rezultate:

Digi TV ( RCS-RDS ) 36%
UPC ( Focus Sat ) 30%
Romtelecom ( Dolce Tv ) 23%
Orange 8%
Freesat 3%

Voturi totale: 238

Probabiil Orange va mai urca in urmatoarele luni, mai ales ca s-a lansat.

barbulescu

vand lnb,farfuriesi decodor focus totul100lei barbulescu str lacului23 tg jiu

Anonim

Esti singur pe strada aia? Sau trebuie sa intrebe oamenii din ușă in ușă daca vinde cineva o farfurie?

Anonim

Focus sat este cel mai bun. Acum cu oferta 10 se poate sa urce chiar peste digi, cine stieeeee...

Laurentiu

Conform sondajului, Orange a luat intr-o luna si jumatate un procent de 2% din totalul voturilor, scazandu-le de la Digi Tv ( vezi pentru comparatie comentariul de mai sus al lui DTH Fan):

Digi TV ( RCS-RDS ) 34%
UPC ( Focus Sat ) 30%
Romtelecom ( Dolce Tv ) 23%
Freesat 3%
Orange 10%
Voturi totale: 261

Anonim

Din august până acum a mai crescut puțin Freesat (1% ) si ceva mai mult Orange ( 2% ). Au scazut cu cate un procent fiecare dintre operatorii DTH "clasici": Digi Tv,Focus Sat si Romtelecom DTH.

Deci, cele doua noi DTH-uri au atras atentia de la toate celelalte 3 clasice:

Digi TV ( RCS-RDS ) 33%
UPC ( Focus Sat ) 29%
Romtelecom ( Dolce Tv ) 22%
Freesat 4%
Orange 12%
Voturi totale: 279

Anonim

Orange este cel mai tare. Ce mai zic acum grecoteii si focusistii?

Anonim

Nu vezi ca Orange e pe locul 4 ???

Anonim

Care este cel mai bun DTH ( televiziune cu plată prin satelit ) din România ? Statisticile de astazi ale sondajului:

Digi TV ( RCS-RDS ) 34%
UPC ( Focus Sat ) 28%
Romtelecom ( Dolce Tv ) 21%
Freesat 4%
Orange 13%

Voturi totale: 321

Deci din 15 noiembrie 2013, Digi Tv a crescut in sondaj cu 1%, Focus Sat a scazut cu 1 %, Romtelecom a scazut si el cu 1%, Freesat s-a pastrat constant, iar Orange Tv a mai crescut cu 1%.

Deci Digi Tv si Orange Tv au luat cate un procent de la Focus sat si Romtelecom DTH, in ultimele 6 luni.

Anonim

Orange este cel mai tare, evident!

Anonim

Conteaza ce zic unii sau altii? Eu le-am avut pe toate, dar ORO TV este ca nivel peste toti ceilalti. Asta este purul adevar. Aici e vorba de nr. de clienti care voteaza cu DTH-ul si ORO are cei mai putini. Dar va creste.

Anonim

Cum sa fie cel mai tare Orange, cand e pe locul 4 ????? Cand o fi in sondaj pe locul 1, pot sa spui asta.

Anonim

Pai nu e intrebarea sa votezi DTH-ul pe care il ai, ci DTH-ul pe care il crezi cel mai bun. Eu de exemplu am Digi Tv si am votat Orange Tv. Deci nu am votat pe cel care il am, ci pe cel care as vrea sa il am si consider ca e cel mai bun. Însa sondajul spune altceva, respectiv ca parerea celor care au votat e ca Digi Tv e numarul 1. Prin cel mai bun DTH nu toata lumea intelege cel mai calitativ sau cel care are cele mai multe canale HD, ci pur si simplu pe care il considera ei cel mai bun, calculand si alte elemente care le convin ( probabil pretul). Asa ca hai sa fim onesti si sa ne supunem opiniei majoritatiii.

Anonim

Sondajul nu arata cel mai calitativ DTH, ci probabil ca ii aranjeaza pe oameni din punct de vedere al pretului sau ca are mai mult futbol si asta le place celor mai multi. Daca s-ar pune intrebarea: Care credeti ca are cea mai mare calitate a transmisiei ce credeti ca s-ar raspunde?

narcis

Nu stiu cum e la voi prin orasele mari, unde e de munca, dar pe mine de exemplu nu ma intereseaza calitatea, decat daca e gratuita sau daca as avea bani. Eu tin o familie de 4 persoane cu 1000 Ron si de abia imi permit sa platesc digi tv si net prin telefon cateodata. Ca mine cred sunt peste un sfert din români. Cel putin la mine in sat, nu au servici nici un sfert din oameni, restul cu munca campului. Asa ca pentru mine Digi Tv ramane cea mai buna alegere, calitativ-pret. Eu am votat Digi Tv.

Laurentiu

Sunt toate DTH-uri cam la fel din punct de vedere al calitatii imaginii, oricum mult sub nemti sau italieni ori alte tari occidentale Uite aici niste teste:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/02/care-dth-romanesc-ofera-o-calitate-mai.html

Gogu

Mie Orange mi se par cei mai buni. Acum fiecare cu parerea lui.

Anonim

Si eu zic la fel.

Anonim

Stau si eu la sat si mi-am luat recent Orange. Se vede super pe LED.

Anonim

bla.. bla... bla.... e simplu. Digi Tv are cei mai multi abonati. Eu n-am leduri , aleg Digi Tv. :) Voi sunteti platiti sa promovati Orange pe la comentarii ? :)

Anonim

Oricum tv-urile cu tub sunt din epoca de piatra. Tv-ul modern este la moda acum si trebuie sa ne adaptam la piata. Tot Orange aleg.

Anonim

Bine moooooo. grădinița.... :) FIRMA LA CARE LUCREZI TU, ORANGE TV, e cea mai tare. :))))))))))

Anonim

Interesant, dar lucrez la firma de lucrat terenul. Si acum sunt ploi. Restul e tare cu lucratul la orange.

Anonim

Atunci mergi si plivește buruienile, nu mai fă promovare gratuită pe aici, că nu pune nimeni botul la vrăjeli de doi lei. Eu inteleg ca asta face parte din sarcinile tale de serviciu, dar las-o mai moale, că exagerezi.

Alexyss


Anonim de la SAT.....
28 aprilie 2014, 20:53

Interesant, oare ce fel de ...LED?? cel de la pomul de craciun? scuze, dar nu m-am putut abtine!!

Anonim

Da ce baga promovatorul ala de la Orange la voturi pentru Orange Tv la greu. :))) Sa iti suni toate rudele si prietenii sa iti dea un vot :P

Anonim

Eu am Orange tv ( 3 stb)-uri legate prin cablu HDMI la tv led ( 2 samsunguri si toshiba de 107 cm fiecare). Daca n-ati auzit de tv led, atunci nu mai ma obosesc sa explic. Uitati-va la tv din alea cu tub, dar nu este nevoie sa aveti programe hd, ca oricum tot aia este. Bafta!

Anonim

@Alessio Bogdani
Dv nu puteti accepta ca si oamenii de la sate pot avea led tv? A, deci vreti sa fim prosti toti si sa existe efectul de turma? Credeti ce vreti, dar eu va spun adevarul si mi-e martor Dumnezeu! Am fost destul de civilizat cred si nu mai ma obosesc sa explic ceva.
O zi frumoasa!

Anonim

din punct de vedere al semnalului de pe satelit focussat, dolce si orange au avantaj spoturile celor trei sateliti acopera cel mai central teritoriul Romaniei....Digi Tv e putin mai slab dar pe ei oricum nu ii mai intereseaza DTH-ul ca au cablat si cableaza in continuare aproape toate localitatile ( fibra ).

focussat e fain ca e prepay ! iti alegi ce vrei fara modificari de contract si alte cereri... si au si calitate in limita SD, au si cateva programe HD etc

Anonim

Si intrebarea fireasca este: Eu cu cine votez?

Anonim

Cu cine vrei :) Rezultate până azi:

Digi TV ( RCS-RDS ) 39%
UPC ( Focus Sat ) 20%
Romtelecom ( Dolce Tv ) 19%
Freesat 5%
Orange 18%

Voturi totale: 658

Fata de luna aprilie 2014, Digi Tv a crescut cu 5 procente in sondaj ! :) Cred ca datorita acelor nou introduse canale HD. Focus Sat a scazut 8 procente ! Dar cred ca isi revine acum, ca transmit Look Tv si Look Plus, cu meciurile. Dolce a scazut de asemenea cu 2 procente. Freesat Romania a crescut cu 1%, cred ca fiindca au canalele Intact in grila. Crestere mare si la Orange Tv, de 5% ! A inceput lumea sa afle de Orange Tv.

Anonim

va rog f din suflet sa-mi spuneti si mie daca runter pt wifi este bun la pretiul de 30 de lei

Anonim

Pai ce model ? Si pentru ce viteze sa fie bun ?

Cristy

Digi TV ( RCS-RDS ) Nr 1 Orange Nr 2 Nr 3 telekom ( Dolce Tv ) Nr 4 UPC ( Focus Sat ) Nr 5 Freesat !

Anonim

Cred ca nu a-ti avut ocazia sa vedeti ce insemna IPTV. IPTV-ul de la Telekom e cu mult, foarte mult peste RDS, atat ca functii cat si ca grila.

Anonim

Aici e vorba doar despre comparații intre serviciile DTH, deci doar prin satelit, dar nu tv prin cablu, IPTV sau altele asemenea.

Anonim

E un sondaj, au votat 852 oameni până acum, diferența de opinie e destul de clara, Digi TV având până acum un număr dublu voturi decât oricare alt DTH din Romania:

Digi TV ( RCS-RDS ) 39%
Romtelecom ( Dolce Tv ) 19%
UPC ( Focus Sat ) 19%
Orange 18%
Freesat 5%

Anonim

Sincer ! Eu nu inteleg votul. Cand votez ma uit la calitate. Numarul nu il stabilesc eu ! Sunt sigur ca RCS are cel mai mare numar de abonati, dar asta nu poate fi contorizat de noi.

Anonim

E problema ta ca nu intelegi. Eu am votat Orange Tv ca fiind cel mai bun in opinia mea, desi am Telekom Tv. Lumea nu voteaza neaprat un DTH ca e abonat la ei, ci voteaza DTH-ul care crede ca e cel mai bun. De exemplu, eu imi doresc Orange, dar sunt abonat in perioada contractuala inca 1 an si ceva de acum inainte la Telekom si trebuie sa astept. Daca eu sunt abonat Telekom si am votat Orange, opinia mea nu conteaza? Asa crezi ?

Anonim

În final dintre focus sat, Orange, telecom, digi,etc, care.i mai convenabil? pentru programe sport mai ales, dar și sa aibă semnal bun

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile