marți, 14 mai 2013

Votează România la Eurovison 2013, folosind aplicația oficială pentru telefoane mobile

Telespectatorii Eurovision din acest an vor putea a vota pentru favoritii lor cu o noua aplicatie pentru telefon.

Fanii vor avea de asemenea posibilitatea să urmărească spectacolele din acest an de la Malmö, Suedia, prin intermediul aplicatiei dezvoltată impreuna cu furnizorul de televoting interactiv și partener oficial, Digame Mobile.

Aplicatia, care este disponibil pentru iOS și utilizatorii de Android, oferă știri, fotografii și videoclipuri 365 de zile pe an și permite utilizatorilor să descarce melodiile lor preferate de la concursul din acest an.

Un alt element de functionalitate important este al doilea ecran al aplicației, care oferă telespectatorilor actualizări din timpul spectacolelor despre concurenți, cântecele lor, precum și rezultatele.

După ce au fost interpretate melodiile, telespectatorii vor putea vota favoriții prin telefon și SMS-uri, precum și prin intermediul acestei aplicatii.

Voturi acordate prin intermediul aplicatiei oficiale vor fi recompensate cu un mesaj de răspuns video de la concurentul aflat in culise.

EBU a colaborat cu radiodifuzorii din Suedia (SVT), Germania (NDR) și Olanda (TROS) pentru a oferi aplicația în limba suedeză, germană și olandeză, în plus față de limba engleză. Mai multe limbi vor fi oferite la concursurile din anii viitori.

"Cu această aplicație, aducem Eurovision Song Contest mai aproape de privitor decât oricând înainte, adăugând o nouă dimensiune experienței și votului", au spus reprezentantii EBU.

"Tot mai mulți oameni navigarea pe dispozitive mobile. 25% din vizitatorii eurovision.tv acceseaza website-ul dedicat prin intermediul unui smartphone sau tabletă. Acum avem un site web care urmează această tendință. Suntem mândri de faptul că site-ul nostru este printre primele din lume dedicate unui eveniment majore, care a fost proiectat cu design receptiv si afisare adaptiva in functie de dispozitivul cu care este accesat.", au mai mentionat acestia.

Aplicatia o descarcati de aici:

Pentru Android - Download

Pentru iOS - Download

Votul nu se face gratuit si aveti nevoie de o conexiune la internet, dar si sa creati un cont in aplicatia Eurovisona si sa precizati un cont de Paypal cu care veti plati voturile.

Pentru a vota trebuie sa vă inregistrați in aplicatie ( email, nr. de telefon, parola ), apoi veți primi un email de confirmare pe emailul mentionat. Dați click pe linku-l de activare din acel email si se activeaza emailul. Vei fi apoi redirectionat automat catre o pagina unde va trebui sa introduceți un cod PIN pe care il vei primi prin SMS pe telefonul cu numarul mentionat anterior. Dupa ce introduceți si acest cont PIN, vei a trebui sa precizați contul Pay Pal cu care veți plati voturile.

Nu veti putea vota Romania dacă aveti IP de Romania.

Dar veti putea vota Romania daca locuiti in momentul votului in alte state.

Oricum, e mare pacat ca nu se lasa voturile gratuite, mai ales acum cand exista aceasta aplicatie prin care votarea se face online si nu presupune costuri platite pentru SMS-ul sau apelul telefonic, catre operatorii de telefonie mobila sau fixa.


2 comentarii despre subiectul „Votează România la Eurovison 2013, folosind aplicația oficială pentru telefoane mobile”:
Goos

Ce, sunt prosti sa faca votul gratuit si sa renunte la zeci de milioane de euroi incasate in acest fel ? Din contra, sinhurul scop al aplicatiei este sa mareasca aceste venituri incasate, nu gruja fata de telespectatori.

Anonim

Romania s-a calificat in Finala. :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile