luni, 1 iulie 2013

S-a lansat AntenaPlay

Astazi s-a lansat AntenaPlay si poate fi testat gratuit 10 zile.

AntenaPlay.ro este o platforma care pune la dispozitia utilizatorilor ei continut video live si inregistrat in sistem de abonament. Abonatii vor avea la dispozitie zeci de mii de ore de continut video ale celor mai importante emisiuni si show-uri marca Antena TV Group (Antena 1, Antena 2, GSPTV, Euforia Lifestyle) si Antena 3, si al partenerilor.

Pe lângă cele 10 canale de televiziune, portalul video oferă peste 200 de show-uri si poate fi accesat prin calculator sau laptop, iPhone, IPad, iar in curand si prin aplicatii dedicate pentru Android si Smart Tv.

Pe platforma video Antena Play se gasesc si emisiuni, stiri, sport, meteo, seriale, teatru si alte productii: Observator 13, Neatza cu Razvan si Dani, Acces Direct, Sinteza Zilei, In gura presei, Mireasa pentru fiul meu, Un Show Pacatos, In Premiera, Next Star, Previziunile zilei, Stiri ora 12:00, Teatru TV , Punem Pariu, Radio GSP, Ştiri GSP TV, Fast Food, Folclorul contraataca, Inelul cu diamant, Femeia conduce, Vreau sa fiu mare vedeta, Te pui cu blondele?, Plasa de stele, In Puii Mei!, Narcisa: Iubiri nelegiuite, Narcisa Sălbatică, Test de Fidelitate, Paradisul femeilor, Zodia fluturelui, Editie speciala, Meteo, Tehnologie și performanță, Next Diva, Pere in foietaj si crema de vanilie, Sa te prezint parintilor, Iubiri mondene, Să gătim româneşte, Showbiz report, Sport 20, Vacanţă de vedetă, Drumul spre altar, In cusca, Meciul Zilei, Povestea unui tatuaj, Prodanca si Reghe, Vorbe grele, Editie de weekend, Exces de putere, Income Magazine, News Magazine, Observator, Panorama, Punctul de întâlnire, Q&A, Se intampla in Romania, Secvential, 100 de minute, Esential, La Ordinea Zilei, Subiectiv etc.

Pentru a accesa AntenaPlay.ro, dati click AICI.

Canalele de televiziune incluse in platforma AntenaPlay sunt:

Canalele "standard":
- Antena 1
- Antena 2
- Antena 3
- Euforia
- GSP TV

Canale "exclusive":

- Antena Monden
- Antena Stars
- TV Novela
- Antena News
- ZU Channel



Întrebări frecvente:

În ce condiții tehnice pot folosi platforma AntenaPlay.ro?

Pentru uz neîntrerupt al conținutului video al platformei AntenaPlay sunt necesare următoarele dotări tehnice: minim Pentium, viteză 3Ghz, 2GB RAM, placă de sunet, placă video cu accelerare, sistem de operare Windows XP sau mai nou, browser de internet versiune curentă și cea mai recentă versiune pentru Adobe Flash. Sistemul trebuie să fie conectat la internet la o viteză de cel puțin 2Mbps. Pentru a vizualiza materialele video la o calitate ridicată este necesară o conexiune la internet de minim 4Mbps pentru telefoane iPhone și tablete iPad este necesară versiunea de iOS 5.0 sau una mai recentă. Pentru telefoanele iPhone este necesar minim modelul 3GS dar, datorită performanțelor hardware, sunt preferate versiunile 4, 4S și 5. Aplicația nu a fost testată pe sistemele la care s-a aplicat jailbreak și funcționarea ei nu este garantată. Anumite materiale de conținut pot necesita instalarea unor elemente software suplimentare (plugins) aceasta fiind o cerință tehnică a distribuitorului de conținut.


Accesul pe AntenaPlay este gratuit?

Platforma AntenaPlay pune la dispoziția abonaților săi un singur tip de abonament care permite acces la tot conținutul video al platformei. Prețul abonamentului lunar este de 3 euro fără TVA. Promotional, pana la data de 31 august 2013, doar pentru platile efectuate cu cardul bancar, valoarea abonamentului este de 10 RON cu TVA inclus. Indiferent de modalitatea de plata aleasa si doar o singura data pentru un singur cont se acorda o perioada de proba de 10 zile, perioada in care utilizatorul nu este taxat si la sfarsitul careia utilizatorul poate renunta la serviciu.

Ce metode de plată există pe AntenaPlay?

Achiziția unui abonament pe AntenaPlay presupune existența sau creearea unui cont de utilizator. După ce vă înregistrați cu datele contului dumneavoastră puteți folosi una dintre urmatoarele modalități de plată:
- Plata prin card bancar
- Plata prin SMS
- Plata prin PayPal

Plata prin card:
1. La inceputul perioadei gratuite, utilizatorul platformei AntenaPlay ofera datele de
identificare ale cardului. In contul de card al acestuia va fi blocata suma necesara platii
perioadei de abonament, respectiv 10 lei (TVA inclus), pentru abonamentul lunar.
2. Daca pana in termenul de 10 zile de utilizare gratuita, utilizatorul platformei AntenaPlay doreste sa renunte la continuarea abonamentului, o poate face din contul de Abonament al profilului sau AntenaPlay (Click aici daca doriţi să opriţi plata automată a abonamentului), moment in care suma va fi deblocata.
3. Daca utilizatorul porneste abonamentul mai devreme de cele 10 zile de gratuitate, sau dupa expirarea celor 10 zile, in cazul in care utilizatorul nu renunta la abonament, suma de 10 lei este retrasa.
4. La inceputul fiecarei luni de abonament plata se face automat din contul de card al
abonatului platformei AntenaPlay (recurenta).
5. Accesul abonatului la continutul AntenaPlay va fi restrictionat in cazul in care, la taxarea recurenta, nu exista disponibilitati banesti in contul abonatului.

Plata prin Paypal:
1. In cazul platii prin Paypal, abonatul este directionat in contul personal Paypal, unde va efectua tranzatia, respectiv 3 Euro + TVA .
2. Abonamentul se poate intrerupe oricand din contul personal Paypal, nu din pagina de profil AntenaPlay.

Plata de pe mobil:
1. In cazul in care utilizatorul este abonat al unei retele de telefonie mobile, valoarea abonamentului va fi inscrisa pe factura operatorului de telefonie mobile respectiv.
2. Accesul la serviciul AntenaPlay cu plata prin SMS se face respectind instructiunile din pagina de abonare a platformei.

Sunt din afara țării, pot vedea toate emisiunile de pe AntenaPlay.ro?

Pentru emisiunile după formate internaționale nu dispunem de drepturi pentru transmisia în afara teritoriului României. Pentru lista acestora, va rugăm să ne trimiteți un mail la adresa suport@antenaplay.ro.

Am probleme cu vizionarea unei emisiuni sau a tuturor emisiunilor AntenaPlay.ro!

Ne pare rău daca sunteți în această situație. Printre motivele care vă pot împiedica să vizionați o emisiune pot fi:
- dacă nu sunteți pe teritoriul României, poate fi o problemă cu drepturile de copyright;
- asigurați-vă că îndepliniți condițiile tehnice necesare utilizării platformei AntenaPlay
verificați dacă abonamentul dumneavoastră mai este activ!
- dacă nu vă încadrați la niciunul dintre motivele de mai sus, vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa suport@antenaplay.ro.

Cum pot renunța la abonamentul AntenaPlay.ro?

Renunțarea la abonamentul AntenaPlay se poate face printr-una din următoarele modalitați:

- În cazul în care ați plătit prin card bancar renunțarea la abonament se poate face oricand, dând click pe butonul de Renunțare Abonament din cadrul paginii de cont.
- În cazul plații din contul de abonament mobil, renunțarea la abonament se va face prin trimiterea unui SMS cu mesajul “stop AntenaPlay” la numărul 7600
- În cazul plații prin PayPal, abonamentul se poate întrerupe din contul personal de PayPal

Pot modifica modalitatea de plată?

Da! Pentru acest lucru va trebui să renunțați la abonamentul AntenaPlay, dupa care să achiziționați un alt abonament prin modalitatea de plată nouă!


19 comentarii despre subiectul „S-a lansat AntenaPlay”:
Unknown

O porcarie sincer... Calitatea programele LIVE este foarte proasta. Nici macar 16:9 nu emit.Emisiunile inregistrare au o calitate de 2 lei...Cred ca si un film xvid se vede mai bine. Sper sa imi dea banii inapoi acum, ca am si dat cancel la cont in 5 minute.

Anonim

Nu ai facut si tu niste printscrenuri sa studiem si noi cum se vede ? Pe ce conexiune de internet ai testat?

Unknown

RDS fiberlink 2.

Anonim

Antenaplay egal cu 0. Neprofesiona
Ism din toate punctele de vedere. Cine isi face cont are doar de pierdut. Am intrat, am vazut, am iesit si acolo nu mai intru. Nu am de ce. Asta e parerea mea.

Anonim

Am vrut sa-mi fac cont si eu...dar din spusele voastre nu prea se merita...am crezut ca au o calitate foarte buna...au spus ca au lucrat mult pentru asta...macar emisiunile se pot descarca???

Anonim

Pai calitatea continutului emisiunilor e aceeasi ca si pe canalele Antenei. Faza ca au unele emisiuni in HD care nu sunt pe tv si au avut acum de exemplu meciul nationalei, care nu s-a vazut pe Digi Tv satelit si pe mine ma ajutat. Si urmeaza si meciul Romania - Turcia.

Anonim

eu am platit abonamentul pentru antena play iar dupa 10 zile mi s a interupt si nimeni nu raspunde la numarul de contact,oare de ce?

Anonim

Ezte adevarat ce se spune despre antenaplay????este teapa-??????

Anonim

Nu pot vedea live nici o emisiune.Imi poate spune cineva de ce?

Anonim

Poate iti poate explica cineva, daca explici FOARTE DETALIAT problema. Prin telepatie sau la ghici nu prea functioneaza darea de raspunsuri.
E exact cum te-as intreba eu pe tine de ce nu am imagine la canalul TVR. Pai nu ai putea sa imi dai un raspuns.

Anonim

asi dori sa mi fac abonament si nu stiu ce sa trec cand ma intreaba parola initiala.am ajuns aici dupa ce mi am introdus datele personale,am ales sa platesc cu cardul.ma puteti ajuta?

Anonim

Pai cred ca trebuie sa iti alegi tu o parola, daca esti in faza de creare cont, cu care te loghezi apoi in serviciul respectuv, dupa ce te abonezi.

Anonim

teapa,m am inscris de doua ori si tot nu se vede,multa lauda si atit.

flatron

Nu inteleg , ce nu se vede? Mie imi functioneaza perfect. Gresesti tu ceva, ai lipsa ceva prin sistem, nu stiu, mai studiaza. Poate te ajutam daca nu erai asa categoric cu "țeapă"... Asa, daca stii tu mai bine, descurca-te..

Anonim

Nu pot accesa antenplay chiar daca abonamentul este inca activ,dau play si ma trimite la pagina de abonamen de fiecare data ca si cum nici nu a'si avea abonament...puteti da un raspuns cei de la aplay?

Anonim

Unde pot gasii un nr de contact sau email al celor de la aplay? Multumesc!

Laurentiu

Uite aici trebuie sa îi întrebi pe cei de la Antena Play:

http://antenaplay.ro/suport.html

Sau îi poți contacta la telefon 021.233.10.10, telefon cu tarif normal, disponibil de luni până vineri, între orele 9:00-18:00.

Anonim

Multumesc Laurentiu!

Unknown

Buna ziua sunt contestata la antenaPlay pe telefon vreau sa ma conecta la tv.am instalat antenaPlay pe tv dar nu imi da voie sa scrivi email si parola de ce.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile