miercuri, 28 august 2013

AXN White și AXN Black se lansează în România la 1 octombrie 2013

AXN White și AXN Black isi vor face debutul în România la 1 octombrie 2013.

Cele două canale ale Sony Pictures Television Networks (SPT) vor fi lansate simultan in Romania, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Cehia si Slovacia si vor înlocui AXN Crime si AXN Sci-Fi.

În România, oferta Sony Pictures Television Networks de la începutul lunii octombrie va fi formată din AXN, AXN White, AXN Black, AXN Spin, AXN Player (on-line) și AXN Now (serviciu VOD).

AXN Crime si AXN Sci-Fi sunt în prezent transmise de către RCS & RDS, Romtelecom, UPC, Focus Sat, Digital Cable Systems, Next Gen Communications și mai mulți operatori de cablu mai mici din România.

Canalele AXN are in prezent peste 16 milioane de telespectatori în regiunea est si central-europeană.

AXN Black va emite programe de acţiune, seriale şi alte emisiuni de succes: Spartacus, No Limit (Luc Besson), Primeval New World, şi Justified. In orele de maxima audienta si in weekend vor transmite Black Gold, Hero si Duck Commander. Este un canal adresat mai mult publicului masculin.

AXN White va transmite în in orele de maximă audienţă filme si seriale din Europa şi de pe continetul american ( Grand Hotel, The Client List, Eat, Pray and Love), iar după-masa seriale precum More than Anything, Life Lines şi Heartland. Este un canal adresat mai mult publicului feminin.

“Televiziunile AXN sunt printre liderii canalelor de filme şi seriale din Europa centrală, astfel că suntem încântaţi să introducem două noi canale marca AXN în teritoriu. Lansarea reflectă angajamentul nostru de a oferi publicului cele mai bune produse şi conţinutul potrivit pentru operatorii de cablu şi audienţa din România. Cea mai recentă dezvoltare a portofoliului AXN dezvoltă semnificativ spectrul ofertei de programe, de la eroii acţiunii în ritm alert pe AXN Black la poveştile personajelor inspiraţionale pe AXN White.” a declarat John Rossiter, GM, SPT Networks, Central Europe.


3 comentarii despre subiectul „AXN White și AXN Black se lansează în România la 1 octombrie 2013”:
Anonim

rebranding ale axn scif si axn crime sau lansare separata?? eu asa stiu ca vor inlocui canalele existente

got

Nu va fi inlocuire decat la nivel de operator de cablu sau satelit. Nu va fi nici rebranding, nefiind schimbata doar grafica, ci si mare parte din continut. Practic Axn Sci-fi si AxN Crime se desfinteaza si se lanseaza AXN White si AXN Black.

claudyu

Vad ca vor avea o grila mai buna decat Axn Sci-fi si Axn Crime. Abia astept modificarea canalelor si a grilei pe 1 octombrie.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile