vineri, 30 august 2013

Romtelecom şi Cosmote nu sunt de acord cu scăderea tarifelor de interconectare

Motivul care sta la baza dezacordului ar fi reducerea majora a fondurilor pentru investitii, care va afecta evolutia pe termen lung a sectorului de telecomunicatii, dupa cum au declarat pentru Mediafax reprezentatii acestor companii, controlate de grupul OTE.

Reprezentantii grupul grecesc consideră ca preturile sunt si asa destul de scăzute in Romania, poate cele mai reduse din Europa, iar o reducere atat de drastica a tarifului maxim de interconectare intre retele pentru minutul de apel telefonic mobil sau fix ar avea un efect dezastruos pe termen lung, care nu va fi in beneficiul clientilor.

Cosmote si Romtelecom realizeaza deja o analiză a impactului măsurii propuse de ANCOM ( măsură care poate fi studiată in detaliu in articolul de aici ) si vor comunica autoritatii pozitia lor, in termenul stabilit.


4 comentarii despre subiectul „Romtelecom şi Cosmote nu sunt de acord cu scăderea tarifelor de interconectare”:
Claudiu

Nu va fi in beneficiul lor poate, sa le reamintim oare ca traim in Romania unde salariul minim este de 200 de euro ? Daca RDS poate, ei de ce nu pot (Cosmote).

Niels

Normal ca nu va fi in beneficul lor. Probabil.
Sau ai vrut sa spui "Nu, va fi in beneficiul lor" ?

Claudiu

"Nu va fi in beneficiul clientilor" => "Nu va fi in beneficiul OTE" . Chestia cu clientii e o scuza jalnica.

Anonim

nu este in interesul guleratilor romani,panarame de manageri care renunta la spalatul masinilor de la tehnic si la primele pentru angajati numai pentru a se incadra ei in buget,la final de an fiind premiti cu sume fabuloase...oricum investitiile sunt taiate cu 50% pana in 2014 asa ca nu va fi nicio problema disparitia lor

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile