luni, 9 septembrie 2013

Al Jazeera Sports a cumpărat drepturile de difuzare pentru cele mai tari campionate de fotbal

Radiodifuzorul Al Jazeera Sports din Qatar a castigat pentru Orientul Mijlociu și Africa de Nord (MENA) drepturile pentru difuzarea meciurilor de fotbal din UEFA Champions League și UEFA Europa League 2015 - 2018.

"Toate meciurile UEFA Champions League și UEFA Europa League vor fi difuzate în direct", a anuntat site-ul UEFA.

Al Jazeera Sports difuzează deja cele două competiții de club UEFA pentru 23 de țări pe cele 19 de canale, care găzduiesc de asemenea meciuri din ligile de fotbal spaniole și italiene, din FA Cup, Brazilia și Anglia si alte meciuri internaționale.

Radiodifuzorul intentionează sa lanseze trei noi canale HD pentru a se difuza meciurile ale caror drepturi de difuzare le-a dobândit în această vară.

În plus față de noile acorduri cu UEFA și Premier League, Al Jazeera Sports a incheiat acorduri cu echipele englezesti Arsenal, Liverpool și Tottenham Hotspur, dar și cu cluburile italiene AC Milan, Inter Milano și Juventus.

Toate frecventele de receptie prin satelit ale canalelor Al Jazeera Sport SD si HD le gasiti aici.


2 comentarii despre subiectul „Al Jazeera Sports a cumpărat drepturile de difuzare pentru cele mai tari campionate de fotbal”:
Anonim

Ba ma a lasi cate canale de sport au astia, Digisport e mic copil.

lukaszmad

Oare de ce au scos posturile Al Jazeera +5 , +6,...+10 si cele doua canale HD de pe Hotbird ? :-? Eu de pe 26 est si 7 vest nu le pot receptiona :(

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile