marți, 17 septembrie 2013

Aplicaţia FunABC pentru cei mici

Recent pe Google Play Market a apărut aplicaţia ABC Fun de la Ejuk pentru copii, vorbitori de limbă română. Aplicaţia este concepută pentru a înlesni învăţarea literelor.

Aplicaţia este unică in felul său. Până acum, studiul alfabetului român era oferit doar de un program mai simplu și doar cîteva litere erau disponibile gratis. Mai mult de atât, multi-interfaţa ne spunea că aplicaţia era orientată pentru copiii de vîrstă şcolară.

Odată cu apariţia aplicaţiei FunABC, pentru copiii de vârstă preşcolară a apărut posibilitatea de a învăţa alfabetul nu numai dupa cărţi sau desene, dar şi într-un mod cu totul nou. Aplicaţia poate fi descărcată pe tabletă sau telefon cu sistem de operare Android.

Cum funcţionează aplicaţia?

Dezvoltatorii aplicaţiei au avut grijă ca interfaţa să fie cât mai simplă. Aplicaţia se deschide cu prima literă a alfabetului – A. Pe ecran se afişează litera, cuvîntul „Arici” şi animăluţul.

La atingerea literei, veţi auzi cum se pronunţă. Dacă veţi atinge imaginea ariciului, veţi auzi cum el adulmecă. După acest principiu toate literele alfabetului sunt prezentate. Literele pot fi listate în ordinea înainte şi înapoi, sau poate fi aleasă litera dorită, din partea de sus a ecranului.

Aplicaţia este deosebită în felul său, deoarece toate animalele emit sunete reale. Aplicaţia utilizează înregistrări audio reale din lumea animalelor. Această îmbunătățire a fost adpugată pentru a face cunoştinţă copiilor cu natura.


Despre dezvoltatori

Aplicaţia ABC Fun a fost dezvoltată de compania britanică IT-Log Alliance LLP, companie ce este implicată în producerea de electronice: tablete, eReadere şi accesorii pentru acestea. Produsele IT-Log Alliance LLP sunt vândute sub brandul Ejuk.

Sediul principal al companiei se află în Anglia, oraşul  Birmingham. Aproximativ cu un an în urmă, compania a deschis a reprezentanţă în Europa de Est. După familiarizarea cu piaţa locală, tânără echipă de specialişti a descoperit lipsa aplicaţiilor educative în limba română. Astfel a apărut prima aplicaţie de la Ejuk, care ajută copii să înveţe alfabetul român. Pe viitor, compania intenţionează să creeze noi aplicaţii educative, inclusiv în limba română.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit de AICI.

Dezvoltătorul aplicației: http://ro.ejuk.net

Pagină Facebook a dezvoltătorului aplicației: https://www.facebook.com/ro.ejuk.net


4 comentarii despre subiectul „Aplicaţia FunABC pentru cei mici”:
Anonim

Interesanta aplicatia, o voi instala si eu pe telefonul fetitei mele.

Cristina

E foarte bine ca se ocupa cineva de astfel de aplicatii pentru copiii nostri. Felicitari pentru ca ati avut bunavointa sa o promovati!!

any

Aplicatia FunABC a fost modificata recent. Vocea a fost schimbata si a devenit mai puternica.
Acum aplicatia este compatibila cu mai multe telefoane si tablete, de exemplu tableta de 7 inchi.
Rugam sa reinstalati aplicatia pentru a vedea aceste modificari.

Anonim

Foarte bun update-ul !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile