luni, 2 septembrie 2013

Audienţele televiziunilor din România în luna august 2013

Vă prezentăm în cele ce urmează audienţele pentru luna august 2013 în România ale staţiilor de televiziune membre ARMA, statistici oferite de Kantar Media şi Armadata SRL.

Pentru cine nu e familiarizat cu termenii folositi in masurarea audientelor, sa explicam simplificat aceste notiuni: Rtg% inseamna rating, respectiv procentul din toti telespectatorii posibili teoretic, iar Share reprezinta procentul din toti telespectatorii care urmareau practic în acel moment programe la tv.

Pe plan national, topul 10 RTG este urmatorul: Pro Tv, Antena 1, Kanal D, Acasa, Antena 3, Romania Tv, TVR 1, Prima Tv, National Tv, Disney.

Pe urban topul 10 RTG este urmatorul: Pro Tv, Antena 1, Antena 3, Kanal D, Acasa Tv, Romania Tv, Prima Tv, National Tv, Disney, TVR 1

De remarcat :
- Disney a avut rating urban mai mare decat principalul post public de televiziune, TVR 1.
- Pro Tv si Antena 1 au fost lideri la rating atat pe plan urban, cât si national.
- Antena 3 a avut rating mai mare pe plan urban decât pe plan national, iar Kanal D a avut rating mai mare pe plan national decat urban.


5 comentarii despre subiectul „Audienţele televiziunilor din România în luna august 2013”:
Anonim

nerealist, canalele Digi sport nu sunt acolo, acelea au iara-si parte de multa audienta

Anonim

Canale Digisport nu intra in calcularea audientiei din dorinta RCS RDS.
Probabil peste putin timp cand vor intruduce reclama toate canalele DIGI vor fi masurate si vom avea surprize placute cu siguranta

Anonim

Datele nu sunt deloc nerealiste, nu vrea RCS sa le introduca in calcularea audientei. Probabil oamenii sunt realisti si isi dau seama ca vor fi pe la jumatatea clasamentului in cel mai fericit caz, de aceea nu au facut cerere pentru masurarea audientei.

Anonim

Nu au cum sa bata pe Pro Tv si Antena 1 niste canale de sport care au audienta la anumit segment de iubitori de competitii sportive. Eu personal am si sters canalele Digi, nu ma intereseaza. Sportul nici atat nu vreau sa il urmaresc. Sportul la televizor e maculatura pentru oameni redusi. Astept comentarii critice de la respectivii redusi care nu pot sa inteleaga altceva decat fotbal. :)

Anonim

anonim, asta anti sport la tv, ca bine mai zici, sportul se face in natura nu se vizioneaza la tv.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile